Vliegen bestrijden Almere

Jouw lokale vliegenbestrijder

Vliegen bestrijden in Almere? Welkom, ik ben Niels van Protect Pest Control. Als vliegen de rust in je woning of bedrijf verstoren, dan ben ik de vliegenbestrijder die jij nodig hebt! Bel of mail me, dan plannen we samen direct een afspraak in. Met mijn hulp en advies kom je zó van die vervelende vliegenplaag af.

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vliegen bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Vliegenbestrijding door een echte, eerlijke professional

Vliegen in een huis of in een bedrijfspand zijn niet ongewoon, maar het wordt wel ongewoon als de vliegen massaal binnen zitten! We hebben het niet over twintig of vijftig vliegen, maar over honderden, zoniet duizenden vliegen, die overal tegelijk rondzoemen en al je bezittingen onder poepen. Grasvliegen of klustervliegen doen dit bijvoorbeeld. Je kunt ook last hebben van vleesvliegen, die opgroeien in rottend afval en van daaruit allerlei enge bacteriën verspreiden.

Grasvliegen en klustervliegen hebben de nare gewoonte om ieder jaar hetzelfde pand op te zoeken om te overwinteren. Vleesvliegen zoeken naar nog meer rottend afval om eitjes in te leggen, maar ze rusten ook lekker uit op je verse etenswaren. Niets doen aan de vliegenplagen van deze soorten is geen optie, omdat de vliegen zo dicht op je leven dat je je huishoudelijke of zakelijke taken niet meer naar behoren kunt uitvoeren.

Zelf grasvliegen of clustervliegen bestrijden is nog nooit iemand gelukt zonder professionele hulp. Het bestrijden van vleesvliegen is iets gemakkelijker, maar dan moet de bron van de plaag wel worden verwijderd, denk bijvoorbeeld aan een rottend karkas van een dier, dat misschien net buiten je woning of bedrijf ligt. Hoe dan ook, als je er bij een vliegenplaag zelf niet uitkomt, dan hebben wij altijd een professional voor je klaarstaan!

Niels van Protect Pest Control heeft al vele vliegenplagen in Almere met succes opgelost. Je komt het snelst met hem in contact door ons nummer te bellen. Je mag ook het contactformulier invullen. Alle telefoontjes en berichten komen rechtstreeks bij Niels terecht en je krijgt altijd antwoord. Een afspraak is zo gemaakt!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

AngËle

Snel en vakkundig gaat hij te werk. Voor een leuke prijs! En kwam mooi op tijd!

RenÈ

Betrouwbaar en kundig , verstand van zaken. Kan ik iedereen aanbevelen.

Petra

Supersnel geholpen, ontzettend aardige man en goede uitleg kortom zeer tevreden. En een goede prijs! ?

Professional illustratie

Wat kost vliegenbestrijding in Almere?

Vliegen bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Ga je in de weer met plakstrips of insectensprays? Helaas kan dit je veel geld kosten zonder zichtbaar resultaat te boeken, zeker als je met honderden vliegen te maken hebt. Dat geld kun je beter meteen voor een professionele vliegen bestrijding in Almere gebruiken!

Eerst volgt een inspectie. Dan bepaalt de ongediertebestrijder een eerlijke prijs voor vliegenbestrijding aan de hand van de volgende punten:

  1. De omvang van de vliegenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  4. De benodigde tijd voor alle werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

De kosten voor een vliegenbestrijding in Almere kunnen per situatie verschillen. Voor sommige vliegensoorten is een intensievere bestrijding nodig dan voor andere soorten. Zit je met een vliegenplaag en wil je toch nog wat meer weten over de kosten? Neem dan gerust contact op met ongediertebestrijder Niels. Hij beantwoordt graag al jouw vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vliegen

Wij hebben last van veel vliegjes in onze woning. Telkens als we ze opzuigen met de stofzuiger of alles grondig schoonmaken komen ze na een aantal uur weer terug. We zijn heel benieuwd wat we hiertegen kunnen doen.

6 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Op onze zolder zitten vliegen. Ik ben elke dag bezig met het proberen weg te jagen van de vliegen maar ze komen steeds terug. In het begin waren het er heel veel maar nu zijn er steeds rond de vijf vliegen die meestal op het raam zitten. Ik ben bang dat het er meer worden dus wil ik er goed bij zijn met professionele hulp. Graag jullie expertise.

8 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb sinds enkele weken last van honderden clustervliegen in huis. Ik kan de bron niet vinden, waardoor de spray die ik gebruik niet effectief is. Wat zijn de mogelijkheden om dit op te lossen?

9 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Om ons huis stikt het van de vliegen. Ze zitten overal zoals in de kozijnen, muren enz. ook bij de andere woningen bij mij in de straat. In mijn wijk is er ook landbouw en er wordt dus ook gemest. Graag jullie advies over hoe dit probleem het beste opgelost kan worden.

2 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Wij hebben ontzettend overlast van kleine vliegjes die zich tegen het raam aan verzamelen. Ondank diverse pogingingen het kruipluik goed af te sluiten en kieren te dichten en geregeld te stofzuigen blijven deze vliegjes verschijnen. Vermoedelijk zit de bron in de kruipruimte. Graag jullie hulp.

5 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder