Rioolvliegjes bestrijden Almere

Jouw lokale rioolvliegjes bestrijding

Rioolvliegjes bestrijden in Almere? Hallo, ik ben Niels van Protect Pest Control. Als je nog nooit van rioolvliegjes gehoord hebt, dan kan een plaag flink schrikken zijn! Geen paniek, want ik ben zo bij je. Ik help je dan zo snel mogelijk van de rioolvliegjesplaag af, zodat jij binnenkort weer rustig kunt slapen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rioolvliegjes bestrijding voor Almere

Rioolvliegjes worden ook wel ‘motmuggen’ genoemd. Wie met ze te maken krijgt, belt ons meestal in tranen op: zo vervelend kan dit ongedierte zijn! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een netwerk van landelijke ongediertebestrijders. Woon of werk je in Almere en wordt je leven ruw verstoord door rioolvliegjes? Dan komt Niels van Protect Pest Control je graag helpen. Als je ons nummer belt of het contactformulier invult, krijg je rechtstreeks contact met deze enthousiaste professional!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Rioolvliegjes bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Rioolvliegjes bestrijding is pure noodzaak

Rioolvliegjes zijn maar een paar millimeter groot. Anders dan andere soorten vliegen hebben ze behaarde vleugeltjes. Functioneel zijn deze vleugeltjes echter niet: rioolvliegjes kunnen alleen korte schokkerige vluchtjes maken. Dat ziet er niet heel bedreigend uit, maar de waarheid is anders. Een rioolvliegjesplaag is namelijk erg hinderlijk, omdat de vliegjes altijd massaal aanwezig zijn.

Hoe komen rioolvliegjes in je huis of bedrijfspand terecht? Ze groeien op in rottend organisch afval, bijvoorbeeld in vuil dat is ontstaan door een verstopping. In vrijwel alle gevallen is een rioolprobleem dan ook de oorzaak van een rioolvliegjes plaag. De rioolvliegjes komen vanuit de kruipruimte of vanuit kapotte afvoeren in je keuken of badkamer terecht, waar ze massaal op de muren en andere oppervlakken gaan zitten. Dat ziet er niet bepaald prettig uit!

Kun je zelf rioolvliegen bestrijden? Bij een heuse rioolvliegjesplaag is dat haast onmogelijk, omdat de rioolvliegjes te talrijk zijn. Je moet dan veel geld uitgeven aan doe-het-zelfmiddelen. Beter is om de broedplaatsen aan te pakken, maar er zijn weinig mensen die bij een rioolvliegjesplaag de kruipruimte durven te betreden. Die ziet al helemaal zwart van de vliegjes!

Zit je inmiddels met de handen in het haar? Voor een echte rioolvliegjesplaag heb je ongetwijfeld een echte held nodig! Voor Almere is dat Niels van Protect Pest Control. Hij belooft je niet alleen effectieve rioolvliegjes te bestrijden in Almere, maar hij voert deze ook uit! Pak je telefoon of typ je verzoek in ons contactformulier. Je regelt dan in een oogwenk een afspraak met onze expert.

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Patrick

Zeer klantvriendelijk en professioneel. Flexibel en gericht op tevredenheid van de klant.

Marianne

Zaterdags contact gehad na al ruim 2 week grote overlast van motmuggen naar aanleiding van lekkage onder de keukenvloer. Op maandag afspraak. Vlot an...

Lees de hele review

Jabrane

Goede, snelle en vriendelijke service!!! Echte aanrader

Professional illustratie

Wat kost rioolvliegjes bestrijding in Almere?

Rioolvliegjes bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Rioolvliegjes bestrijding is alleen effectief als je eerst het onderliggende rioolprobleem oplost. Dit zijn waarschijnlijk al de eerste kosten die je maakt. Hierna kun je de ongediertebestrijder inschakelen voor een effectieve rioolvliegjes bestrijding in Almere. Deze kan de kosten pas berekenen als hij de plaag heeft onderzocht. Hier maak je dan ook een eerste afspraak voor. Bepalend voor de kostenberekening zijn de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de rioolvliegjesplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Hoeveel uren zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Welke materialen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?

Na de inspectie krijg je alles te horen over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan gekoppelde kosten. Is er iets niet duidelijk? Stel gerust al je vragen aan ongediertebestrijder Niels van Protect Pest Control. Hij en al onze andere ongediertebestrijders hebben al vele rioolvliegjesplagen met succes én voor een eerlijke prijs opgelost!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van rioolvliegjes

Sinds een aantal weken zit ons ventilatiesysteem vol met rioolvliegjes. We weten niet waar ze vandaan komen maar het worden er met de dag meer. Het is vreselijk irritant en we willen er snel vanaf. Met insectenspray spuiten lijkt niet te werken dus we willen graag dat een professional ze permanent verwijderd. Ik hoop snel een reactie van jullie te ontvangen.

5 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Wij hebben erg veel last van rioolvliegjes. We vermoeden dat het probleem is ontstaan bij een lekkage in de bijkeuken. Daar staat namelijk een wasbak die gelekt heeft. De vliegjes zijn zich inmiddels aan het verspreiden door het hele huis en ik baal er enorm van. Het is niet fijn om bezoek te ontvangen op deze manier. Ik wil zo snel mogelijk van deze beesten af. Hoe snel kunnen ze worden bestreden? Ik hoor het graag van jullie.

9 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb erg veel rioolvliegjes in huis. Ik heb op internet gelezen dat zelf bestrijden eigenlijk nooit lukt en ik wil dan dus ook professionele hulp. Ik wil dat alle vliegjes effectief en permanent worden verwijderd. Ik hoop dat jullie dit snel kunnen komen doen.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb erg veel last van motvliegjes. Ik denk dat dit komt omdat ik een lekkage heb gehad in de badkamer, daar zitten er ook het meeste. Wat kan ik hier tegen doen? Kunnen jullie deze beestjes bestrijden?

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder