Muizen bestrijden Almere

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Almere? Aangenaam, ik ben Niels van Protect Pest Control en ik werk vrijwel iedere dag in Almere als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Almere: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Almere

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Niels van Protect Pest Control. Niels helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Niels in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Almere was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Niels van Protect Pest Control staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Guusje

Na een weekend in een hotel in Antwerpen waar we bedwantsen hebben aangetroffen, wilden we graag zeker weten dat we er geen mee naar huis hadden genom...

Lees de hele review

Eric

Helemaal top! Vriendelijk en verstand van zaken!

Ellen

Twee keer langs geweest , eerste keer wespennest niet gevonden ( niets voor in rekening gebracht ) tweede keer wel kunnen lokaliseren . Snelle service...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Almere?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Almere al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Almere duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Almere!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Ik heb last van muizen. Ik dacht nadat ik er een had gevangen, dat ik er vanaf was. Helaas blijkt dit niet zo te zijn. Ik word gek van de muizen. Ze laten overal keutels achter, ze vreten alles in de voorraadkast en de keuken aan. Ik heb geruime tijd geleden gif en vallen geplaatst, dit blijkt dus niet te werken. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met het probleem op te lossen. Ik ben lichtelijk in paniek.

6 maanden geleden

Flevoland • Almere •

We hebben een muizenplaag in huis. Ik heb tot nu toe twee muizen gezien in huis. Er ligt muizenpoep in de woonkamer bij de trapkast, in dehoeken, langs de muren, in de meterkast, etc. Vanochtend lag er een dode muis onder de eettafel. Dit was voor mij de druppel. Help ons alsjeblieft van de muizen af!

6 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Wij hebben last van muizen in ons huis. Ze vreten alles aan en laten het huis vies achter. Ik wil graag een spoedbehandeling i.v.m. kleine kinderen in de woning.

7 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Er zitten veel muizen in ons huis. Ze zitten vooral in de keuken en de woonkamer, en soms ook boven. Ze vreten alles aan. Muizenklemmen, gif en lijmplankjes helpen niet. Ik ben teneinde raad. Kunt u ons van het probleem verhelpen?

7 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Is het mogelijk om een offerte te krijgen voor het wegkrijgen van muizen in ons huis. Ik heb er tot nu toe twee gezien, maar er zijn tekenen van veel meer. Er liggen overal keutels en we horen 's nachts veel geluiden vanuit het plafond.

10 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder