Motten bestrijden Almere

Jouw lokale mottenbestrijder

Motten bestrijden in Almere? Hallo, ik ben Niels en ik heb met mijn bedrijf Protect Pest Control al vele mottenplagen met succes opgelost. Zie je motten in je woning of bedrijfspand vliegen, maar weet je niet waar ze vandaan komen? Wil je motten bestrijden in Almere? Dan ben ik de juiste man voor deze klus!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mottenbestrijder voor Almere

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij beschikken over een netwerk van landelijke ongediertebestrijders die elke ongedierteplaag kunnen oplossen. Wie last van motten heeft in zijn woning of bedrijf in Almere, kan rekenen op de hulp van Niels van Protect Pest Control. Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem. Maak een afspraak per telefoon of per mail en hij komt je binnen 24 uur helpen. Beslist!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Motten bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele motten bestrijding is wat wij elke dag bieden

Motten leggen eitjes in voedselproducten of in textiel, afhankelijk van de mottensoort. De uitgekomen larven vreten dan het product kapot waar ze in opgroeien. Een gloednieuw tapijt in huis? Je warme winterjas? Pakken meel in je keukenkastje of pallets met meel in je magazijn aangetast? Materiële en financiële schade gaan helaas hand in hand bij een echte mottenplaag!

Wil je mottenlarven bestrijden in Almere? Of heb je last van kleermotten of van voorraadmotten? Je ziet gauw genoeg met welke mottensoort je te maken hebt als je naar de schade gaat kijken. Maar hoe krijg je al die vervelende motten nou weg? De volwassen exemplaren eten zelf niets, maar ze weten wel steeds meer eitjes te leggen. Controleer je kledingkasten en keukenkasten of spit je hele magazijn door als je een bedrijf hebt. Alles wat is aangetast, zal in de meeste gevallen meteen verwijderd en vernietigd moeten worden!

Zelf motten bestrijden is een heel lastig karwei. Met een spuitbus kun je misschien wel wat motten doden, maar als je niets aan de broedplaatsen doet, blijft het probleem bestaan. Met de hulp van een professionele motten bestrijding voor Almere bereik je meer. Niels van Protect Pest Control lost vrijwel iedere dag mottenplagen op in Almere. Hij bestrijdt de motten op een verantwoorde manier en geeft je nuttige adviezen. Hoe redt je bijvoorbeeld textiel dat nog niet te zeer is aangetast? Hoe zorg je ervoor dat de motten nooit meer terugkomen? Nodig de motten bestrijding uit en succes is verzekerd!

9

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Paul uit Nieuw vennep

Fijn geholpen door een keurige jongen kevin genaamd

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost mottenbestrijding in Almere?

Motten bestrijden zonder nare verrassingen achteraf

De mottenbestrijding in Almere voert eerst een inspectie uit. Zo kan de bestrijder met eigen ogen zien welke mottensoort voor problemen zorgt en wat eraan gedaan kan worden. Dan bepaalt hij de werkzaamheden en de bijbehorende kosten aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mottenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet toegepast worden?
  3. Hoeveel uren zijn nodig om de motten te bestrijden?
  4. Dient er ook wering tegen motten te worden aangebracht?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Niet elke mottenplaag is even hardnekkig, dus is het ook logisch om te zeggen dat de kosten per gegeven opdracht kunnen verschillen. Wil je zo snel mogelijk van de motten af en wil je meer weten over de prijs van motten bestrijden in Almere? Dan kun je nu contact opnemen met ongediertebestrijder Niels van Protect Pest Control. Hij zorgt ervoor dat jij van prijs tot bestrijding bediend wordt.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van motten

Wij hebben op dit moment heel veel last (nu op zijn ergst) van motten. Ik heb waarschijnlijk toch gevonden waar ze zich nestelen, maar het  zijn er nu zo veel! Wanneer kunnen jullie langs komen en wat zou het kunnen kosten?

3 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Laatst hebben wij de motten bij ons thuis laten bestrijden, alleen deze zijn uiteindelijk nooit weggegaan. Daarom zouden wij graag een ander alternatief proberen, en wij dachten dat jullie hier wel raad mee weten. Zouden jullie een keer langs kunnen komen? Alvast bedankt!

5 jaar geleden

Flevoland • Almere •

 Wij hebben steeds terugkerende motten in de woonkamer en in de keuken. Waar ze vandaan komen is voor ons een raadsel. Kunnen jullie ons helpen?

5 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder