Mollen bestrijden Almere

Jouw lokale mollenbestrijder

Mollen bestrijden in Almere? Dan ben ik jouw aangewezen vakman! Aangenaam, mijn naam is Niels en ik ben van Protect Pest Control. Zie je iedere dag nieuwe schade door mollen? Dan kom ik je heel graag helpen! Ik zorg ervoor dat de mollen van je terrein verdwijnen en ik vertel je hoe je nieuwe plagen kunt voorkomen. Bel me vandaag nog!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mollenbestrijding in Almere

Een landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders: hoe prettig is dat? Welkom bij Beestjes Kwijt! Via ons kom jij rechtstreeks in contact met de mollenbestrijding die in Almere en omgeving werkzaam is. Heb je schoon genoeg van de mollen die je terrein verwoesten? Dan is Niels van Protect Pest Control de mol bestrijder die je moet hebben. Je regelt snel een afspraak met hem door ons te bellen of te mailen. Kom in actie en laat je helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mollen bestrijden Almere: rondom je huis of bedrijf

Professionele mollenbestrijding is een kunst

Mollen die in de vrije natuur leven zijn niemand tot last. Toch komt het vaak voor dat ze vanuit bosrijke gebieden naar tuinen, velden en akkerlanden trekken. Soms zoeken we de mollen zelf ongewild op, door nieuwbouwwijken op weilanden te bouwen waar de mollen al in de grond leven. Verder kunnen mollen op boerderijen, parken, golfbanen en andere sportvelden voor veel schade en onrust zorgen. Ze vinden er immers genoeg grond om naar hartenlust te kunnen graven!

Mollen bestrijden in Almere is een lastige klus, omdat de beesten vaak diep onder de grond zitten en zich amper laten zien. Terwijl je op een oplossing broedt, graven de mollen steeds verder. Op je terrein verschijnen molshopen en lange ritten. Door de omgewoelde grond tiert het onkruid welig en liggen de stenen voor het oprapen. Je nette gazon is verdwenen of je gewassen verkeren in grove staat van vernieling.

Zelf klemmen plaatsen werkt vaak niet, want je moet die heel tactisch kunnen plaatsen. Alleen een echte mollenbestrijder kan dit. Niet voor niets bestaan er speciale cursussen voor wat hij doet! Voor grotere terreinen kunnen ook mollentabletten worden gebruikt. Ook deze methode is zeer effectief, maar het gebruik is wel streng gereguleerd omdat de tabletten zeer giftig zijn. Daarnaast moet de ongediertebestrijder over een speciale certificering beschikken om deze vorm van mollen bestrijden uit te mogen voeren. Mollenbestrijding Almere bezit deze certificering!

Wil je vandaag een begin maken aan het einde van de mollenplaag? Maak dan snel een afspraak met Niels van Protect Pest Control. Hij vertelt je meer over de mogelijkheden en staat je graag bij in de strijd tegen de mollen!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Marcel

Snelle afhandeling van ons probleem en beantwoording van vragen achteraf zeer snel en correct beantwoord door Guido van Gaudo ongedierte bestrijding.K...

Lees de hele review

Loes

Ik ben oprecht geweldig geholpen door de vakman die mij uit de brand kwam helpen naar aanleiding van een duivennest en vogelmijt wat daardoor mijn bad...

Lees de hele review

Jan

Wespennest in spuwmuur. Snel vakkunig opgelost. Zaterdag contact via de mail. 48 uur later was ons probleem opgelost. Prima!

Professional illustratie

Wat kost mollenbestrijding in Almere?

Bestrijding van mollen voor een reële prijs

De kosten voor het mollen bestrijden in Almere kunnen per situatie en locatie verschillen. De ongediertebestrijder zal dan ook eerst een inspectie uitvoeren om een goed beeld te krijgen van de plaag en de oplossing. De kosten kunnen dan bepaald worden aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mollenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest geschikt?
  3. Welke materialen zijn nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel wering?
  4. Hoeveel tijd zullen alle stappen in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen noodzakelijk zijn?

Houd er rekening mee dat het bestrijden van mollen in de tuin enige tijd in beslag kan nemen, zeker als ze voortdurend in dieper gelegen gangen verblijven. Ongediertebestrijder Niels van Protect Pest Control kan je hier nog veel meer over vertellen. Bel of mail hem voor een afspraak en je krijgt een reële prijs voor verantwoord en vakkundig werk!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mollen

Ik heb een mol die de achtertuin ondergraaft. Ik heb van alles geprobeerd (trillingen, mollenklem, fles in de grond). Ik wil graag van hem af. Ik heb wel een kat rondlopen. Hoe kan ik deze mol bestrijden?

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Wij hebben een mol in de tuin, vorige week gesignaleerd. Daar willen we graag snel vanaf. Kunt u ons verder helpen?

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Wat is het tarief voor het plaatsen en verwijder van mollenklemmen? Ik woon in Almere.

2 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik wil graag meer informatie over het vangen/doden van een mol in de tuin. Het is er 1 (denk ik) onder mijn pas aangelegde gazon. Ik ben bang dat hij deze binnenkort gaat verwoesten. Jullie hebben waarschijnlijk een "gazonvriendelijke" oplossing om 'm te vangen/doden. Graag hoor ik van jullie wat de kosten zijn en wanneer we dit probleem kunnen aanpakken.

3 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb sinds 18/7 last van een mol in de tuin. Inmiddels heeft deze voor 5 molshopen gezorgd. Geluid helpt niet.

4 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder