Kakkerlakken bestrijden Almere

Jouw lokale kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken bestrijden in Almere? Hoi, ik ben Niels van Protect Pest Control. Ik kom graag de kakkerlak bestrijden in Almere en omgeving, in je woning of bedrijf. Je hoeft me maar te bellen of te mailen en ik sta er. Reken maar op een professionele kakkerlakkenbestrijding!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw kakkerlakken bestrijding voor Almere

Beestjes Kwijt is er trots op om samen te werken met Niels. Iedere dag bestrijdt hij kakkerlakken in Almere en omstreken. Heb je een onaangename ontmoeting gehad met kakkerlakken in je huis of bedrijf? Dit ongedierte kan nare ziektes verspreiden, dus zorg ervoor dat de kakkerlakkenplaag zo snel mogelijk wordt aangepakt. Niels staat je heel graag bij!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Kakkerlakken bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Almere!

Kakkerlakken kunnen mensen met salmonella, tyfus en dysenterie besmetten. Buikgriep, maag- en darmontstekingen en diarree komen ook wel voor na contact met dit ongedierte. Daarnaast kunnen hun uitwerpselen astma en eczeem opwekken. Iedereen kan ziek worden door kakkerlakken, maar mensen met een lage weerstand, zoals zieken, kinderen en ouderen vaak het eerst. Alleen al hierom zouden kakkerlakken zo snel mogelijk bestreden moeten worden!

We kunnen ons voorstellen dat je de kakkerlakken eerst zelf wilt bestrijden. Dit heeft echter geen zin, omdat kakkerlakken snel resistent worden tegen allerlei soorten middelen. Daarnaast houden ze zich heel goed verborgen en zijn ze vooral ‘s nachts actief. Ze zijn doorlopend op zoek naar voedsel en ze worden snel aangetrokken door vetresten. Ze zitten dan vaak in de keuken, maar ze kunnen ook in je woon- of slaapkamer terechtkomen. Dat is zeker geen prettig idee!

Kies je voor professionele kakkerlakkenbestrijding in Almere, dan is dat een zeer verstandige keuze. Niels van Protect Pest Control helpt je dan graag van de kakkerlakken af. Bel je of mail je hem, dan is een afspraak zo gemaakt! Besteed intussen aandacht aan de hygiëne in je huis: houd voedselresten van de vloer en maak oppervlakken goed schoon. Belangrijk is dat de kakkerlakken niet meer aan voedsel, vocht en warmte kunnen komen!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Floris

Erg tevreden. Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk.

Wouter

Gert Drop van point pest control is een zeer vriendelijke en ervaren ongedierte bestrijder met 15 jaar ervaring in het vak. (Van directie tot bestrijd...

Lees de hele review

Wijnand

Vlotte afwikkeling en ik verwacht een adequate bestrijding maar dat moet nog blijken aangezien hij net de deur uit is :-) Maar er werd goed de tijd...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost kakkerlakkenbestrijding in Almere?

Kakkerlak bestrijden tegen heldere prijzen

Als je in huis of bedrijf geteisterd wordt door een kakkerlakkenplaag, dan kan een oplossing niet snel genoeg komen. Misschien aarzel je zelfs nog om een expert in te schakelen, omdat je bang bent dat een behandeling te duur is. Dit hoeft niet zo te zijn, want iedere plaag is weer anders. De kosten van kakkerlak bestrijden in Almere ontvang je nadat de vakman antwoord heeft op de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de kakkerlakkenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden gehanteerd?
  3. Welk materiaal is nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel ook wering?
  4. Hoeveel behandelingen zijn nodig om de kakkerlakkenplaag helemaal op te lossen?
  5. Hoeveel werkuren heeft de bestrijder nodig?

Kakkerlakken die over je keukenvloer krioelen of over je tafel wegschieten: kun je je iets voorstellen dat nog smeriger is? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze kakkerlakkenbestrijding in Almere kan elke mogelijke plaag aanpakken voor een eerlijke prijs. Meer weten? Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van kakkerlakken

We zien ineens aardig wat kakkerlakken in huis. Wat kunnen we hieraan doen?

11 maanden geleden

Flevoland • Almere •

Mijn dochter heeft in haar huis in Bussum last van kakkerlakken. Nu gaat mijn dochter binnenkort verhuizen naar het buitenland en blijft een gedeelte van haar inboedel in ons huis opgeslagen. Ik wil voorkomen dat de kakkerlakken meeverhuizen naar ons eigen huis in Almere. Wat is de beste aanpak?

2 jaar geleden

Flevoland • Almere •

We hebben last van kakkerlakken in de keuken. We willen hier zsm vanaf. Kunnen jullie ons helpen?

3 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Mijn schoonmoeder is bezig met een verhuizing naar Almere. Onlangs een paar dagen geleden heeft zij tassen naar ons huis gebracht waar vermoedelijk kakkerlakken in zaten. Zij is afkomstig uit A'dam zuidoost waar de hele flat hier last van ondervond. Zojuist dacht mijn man er bij de magnetron een gezien te hebben. Zelf heb ik het niet gezien. Het beestje was supersnel weer verdwenen, ergens in de magnetron of erachter. Aangezien mijn schoonmoeder onlangs 2 tassen heeft gebracht die uit haar box afkomstig zijn denk ik toch dat het een echte kakkerlak kan zijn. Ik ril echt al bij de gedachte. Hoeveel kost professionele bestrijding? Moeten wij wachten tot wij er toch 1 zien? Of de magnetron direct wegdoen?

3 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb een gezinswoning en heb last van kakkerlakken in mijn woning. Ik heb ze alleen in de keuken en achter de keukekkastjes. Dus niet op andere etages. Wat zijn de kosten van de service? Ik woon in Almere. Zijn er voorrijkosten?

3 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder