Houtworm bestrijden Almere

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Almere? Ik ben Niels van Protect Pest Control en ik werk als houtwormbestrijder in Almere en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Almere

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Almere nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Almere. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Niels van Protect Pest Control. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Almere: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Almere vind je bij ons: Niels van Protect Pest Control weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9.2

Niels, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Niels Gobel, werkzaam in Almere en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Sommige mensen ervaren veel stress en angst door de overlast waarmee ze te maken krijgen. Dan stel ik ze gerust door uit te leggen wat de oorzaak is en hoe het ongedierteprobleem opgelost kan worden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Geraldine

Super snel door deskundige hulp alles onder controlle!!!

Saskia

In de ochtend gebeld, in de middag meteen geholpen. Prima service. Meedenkend en behulpzaam.

Huda

Goudeerlijk, zeker een aanrader bestrijder Pascal. Uitgebreide inspectie en goed advies over wat er precies aan de hand was. Geen kosten doorgerekend...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Almere?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Almere begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Niels en hij beantwoordt al je vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

Ik heb een oude bakkersmand gekocht als kraammand voor mijn eerste kleinkind dat in augustus komt. Nu blijkt de mand vol houtworm te zitten. Kunnen jullie deze mand dusdanig bestrijden dat die daarna nog kan worden gebruikt voor de baby? Ik hoor het graag van jullie.

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb een art-deco boekenkast gekocht. Hij is van de buiten kant van eik en heeft glazen deuren. In de kast zitten op verschillende plaatsen houtworm. De bodemplaat is al doorgevreten en die heb ik moeten vervangen. Kunnen jullie de houtworm uit de kast verwijderen zonder dat de kast nog verdere schade oploopt?

1 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Ik heb een aantal weken geleden een tweedehandse houten dressior gekocht en ik vermoed dat er houtworm in zit. Zijn er manieren om dit zelf te bestrijden? Of kan dit enkel door professionals gedaan worden? Ik wil namelijk graag van deze houtwormen af.

2 jaar geleden

Flevoland • Almere •

We hebben erg veel oude houten meubels in huis. Onlangs heb ik wat houtworm sporen gevonden in een bureau en in een kist. In de rest van de meubels is nog niets te vinden maar ik wil het zekere voor het onzekere vinden. Kunnen jullie deze houtworm effectief bestrijden? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

3 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Wij hebben een grote houtenkast en hierin zitten volgens ons houtworm. Er zitten allemaal kleine gaatjes binnen in de kast en als je goed luistert hoor je er ook een geluid uit komen. Hoe duur is het om dit te laten bestrijden? En hoe gaat dat in zijn werk? Komen jullie bij ons thuis?

4 jaar geleden

Flevoland • Almere •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder