Bedwantsen in hotel

Reislustig en bloeddorstig, dat zijn bedwantsen. Stiekem liften zij met reizigers en vakantiegangers mee, steeds op zoek naar een nieuwe verblijfplaats. Zo komen bedwantsen in hotel na hotel terecht en kan het zomaar gebeuren dat ook in jouw hotel bedwantsen verblijven.

Natuurlijk wil je de bedwantsen bestrijden en zo voorkomen dat ze je goede naam om zeep helpen. Bed bugs, zoals ze ook wel worden genoemd, kunnen je gasten namelijk flink lastigvallen terwijl je juist een rustige uitvalbasis voor reizigers wilt zijn.

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0

Wat zijn de gevolgen van bedwantsen in hotels?

Bedwantsen in hotels zijn de nachtmerrie van iedere hotelier. Ze kunnen gasten namelijk afschikken of wegjagen. Terwijl de hotelgasten genieten van hun nachtrust, beginnen de bedwantsen aan een avondwandeling. Bij ieder warm lijf dat ze tegenkomen nemen ze pauze om wat bloed te kunnen opzuigen.

Hotelgasten zullen ontdekken dat zij hun hotelkamer met bedwantsen delen, als zij de volgende ochtend wakker worden. Bedwantsen laten namelijk rode plekken op de huid achter, die verschrikkelijk kriebelen. Men raakt zowel letterlijk als figuurlijk geirriteerd van de bedwants. Maar wanneer de geïrriteerde huid wordt opgemerkt, is de bedwants alweer vertrokken. Zodra het buikje ’s nachts rondgegeten is, keert hij gauw terug naar zijn schuilplaats.

Hoe zijn bedwantsen in hotels te ontdekken?

De verblijfplaatsen van de bedwantsen in hotels zijn vaak goed verstopt. Je kunt de bedwants veelal vinden op matrassen, tussen lattenbodems of onder plintjes. Bedwantsen zijn bovendien piepklein en daardoor slecht met het blote oog waar te nemen.

Bij het bedwantsen bestrijden wordt er vaak voor gekozen om de hele hotelkamer te behandelen. Het kan namelijk zijn dat één van de aanwezige bedwantsen net op avontuur is en zich ergens anders in de kamer bevindt.

Hoe komen bed bugs hotels binnen?

In hotels worden dagelijks nieuwe gasten verwelkomd. Bij aankomst in het tijdelijke onderkomen wordt de koffer vaak direct op het bed geleegd of wordt de vering in het matras even getest met een aantal sprongetjes. Zo gek is dat niet, vakantiegangers vinden het nu eenmaal heerlijk om op de plek van bestemming aan te zijn gekomen.

Die blijdschap kan echter snel omslaan wanneer één van je gasten na de eerste nacht allerlei bedwantsenbeten ontdekt. De bedwantsen in het hotel zijn waarschijnlijk door een eerdere reiziger meegenomen naar de kamer en over het hoofd gezien door de nieuwe gast. En nu zit hij of zij met de gebakken peren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Hoe is te voorkomen dat er een ‘bedwantsen hotel’ ontstaat?

Je wil uiteraard voorkomen dat je hotelgasten ontevreden zijn over hun verblijf. Daarom zijn er geen bedwantsen in jouw hotel toegestaan. Maar hoe ontzeg je deze ongenode gasten de toegang?

Dat is een goede vraag! Het is moeilijk om te voorkomen dat je binnenkort een ‘bedwantsen hotel’ runt. Bedwantsen worden namelijk door reizigers van punt A naar punt B meegenomen en die reizigers wil je uiteraard wel naar je hotel toetrekken. Wij raden je daarom aan om alle hotelkamers regelmatig zeer goed schoon te maken. Mochten er dan bedwantsen in je hotel zitten, dan worden zij in ieder geval snel ontdekt. Hoe eerder de bedwants wordt gevonden, hoe minder tijd het bedwantsen bestrijden in beslag neemt.

Bedwantsen in een hotel: wat te doen?

Het bedwantsen bestrijden is een tijdrovende klus. Bedwantsen zijn door de jaren heen namelijk resistent geworden voor de meest gebruikte bestrijdingsmiddelen. Hierdoor is het bedwantsen bestrijden steeds moeilijker geworden. Onze bestrijders werken daarom niet meer met pesticiden. Nee, wanneer zij een melding ontvangen van bedwantsen in een hotel, wordt het grotere geschud erbij gehaald.

Dat grotere geschud omvat een stoomapparaat, dat stoom tot 140 graden Celsius kan produceren. De schuilplaatsen van de bedwantsen worden met de hitte behandeld waardoor de verstopte bedwantsen het loodje zullen leggen. Het wordt de vervelende beestjes namelijk vrij snel te heet onder de voeten.

Wanneer kunnen wij de bedwantsen in het hotel bestrijden?

Bedwantsen in een hotel bestrijden? Dan kunnen de hotelkamers de hittebehandeling tegen bedwantsen ondergaan. Je kunt met in contact komen met één van onze ongediertebestrijders. Zo snel mogelijk komt hij bij je langs om de grootte en complexiteit van je ongedierteprobleem in kaart te brengen.

Na de inspectieronde gaan we, wanneer het jou uitkomt, aan de slag. Het is de hoogste tijd om de bedwantsen en het 'bed bugs hotel' gedag te zeggen en tevreden hotelgasten te verwelkomen!

Hulp nodig bij bedwantsen bestrijden? Bel ons meteen!

Met ‘bel ons meteen’ bedoelen wij: zo snel als je mogelijk kunt. Niet alle signalen voor bedwantsen kunnen namelijk even duidelijk zijn. Onze ongediertebestrijders hebben aangegeven dat er de laatste jaren een forse toename is van bedwantsenplagen. Het is daarom niet ondenkbaar dat ook jouw huis ooit getroffen kan worden. Onthoud: hoe eerder je iets opvalt en hoe eerder je ons kunt inschakelen, hoe meer ellende wij kunnen voorkomen. Niet voor niets staan onze lijnen dag en nacht voor je open!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Paul uit Rijen

Na het ontdekken van een wespennest in onze haag hebben we traas ongedierte bestrijding gebeld. Diezelfde dag kwam er al iemand om het wespennest te b...

Lees de hele review

Nuran uit Hoogvliet

Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden...

Lees de hele review

Simone uit Zeewolde

Perfecte service, vriendelijke man die duidelijk uitleg geeft over hoe het proces in z'n werk gaat. Goede afloop.

Professional illustratie
Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder