Uw lokale ongediertebestrijder voor Zwolle

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Zwolle staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Zwolle werken we samen met VEPO Diensten. Bestrijder Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Ontevreden klanten hebben Johan en Marjan nooit gehad. “Als je goed met klanten overlegt, kun je veel oplossen. Werken op onregelmatige tijden is geen probleem. En in de zomer hoeven wij niet op vakantie en staan we gewoon klaar om wespen te bestrijden. Wat voor beestje het ook is: bel ons op tijd zodat uw probleem niet verder uit de hand loopt!”

VEPO Diensten helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Johan van Essen VEPO diensten ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Zwolle op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Zwolle. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Zwolle weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Zwolle ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Zwolle? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Zwolle

Ik denk dat ik een steenmarter op zolder heb. Kunnen jullie daar ook iets mee?

zondag 6 mei 2018
Tiendschuurstraat, Zwolle

Er lijkt een muis of rat in de muur te zitten op de overgang van onze woonkamer naar de serre (een deel van de oorspronkelijke buitenmuur is blijven staan). We horen af en toe gekrabbel, maar hebben geen idee waar het beest naar binnen kan of is gekomen. Zou u zo snel mogelijk contact op kunnen nemen om een afspraak te maken?

zaterdag 28 april 2018
Henri Taymansstraat, Zwolle

In het dak van de schuur zitten opeens veel wespen (berkwespen volgens iemand). Op welke termijn kunt u langs komen?

dinsdag 10 april 2018
Kleine Veerweg, Zwolle

Met enige regelmaat hebben wij last van grote huisspinnen in onze woonkamer en kelderkast. Met name rond de herfst en winter maar ook op dit moment (in het beginnende voorjaar dus). Spinnen in huis zijn over het algemeen niet zo'n probleem, maar deze grote varianten zijn voor niemand prettig. Ook niet als we gasten over de vloer hebben. Is hier iets tegen te doen?

dinsdag 3 april 2018
Caspar Fagelstraat, Zwolle

Wij hebben ineens veel last van meeuwen op de dakrand. Ze poepen de hele tuin onder. Wat te doen?

zondag 4 maart 2018
Dingshoflaan, Zwolle

We hebben ratten in ons studentenhuis. Ze lopen overdag door de gang en zitten in de muren. We willen er graag zsm vanaf!

dinsdag 20 februari 2018
Molenweg, Zwolle

We hebben geconstateerd dat we ratten in huis hebben. Dit door de uitwerpselen die langwerpig zijn en de geur. We hebben huisdieren dus durven we geen gif te leggen. Kunt u ons verder helpen?

donderdag 1 februari 2018
Molendwarstraat, Zwolle

We hebben veel last van muizen. Bijna in elke ruimte van het huis. Hier willen we graag van af.

vrijdag 19 januari 2018
Van Ittersumstraat, Zwolle

We hebben veel last van muizen. Bijna in elke ruimte van het huis. Wat kan ik hier tegen doen?

vrijdag 19 januari 2018
Van Ittersumstraat, Zwolle

Hoe bestrijd ik een wespennest die zich waarschijnlijk boven mijn zwevend plafond in de keuken bevindt?

woensdag 10 januari 2018
Van Zuylenware, Zwolle

Sinds een paar dagen hebben we last van muizen. We horen ze lopen en zijn bezig met verbouwen/ opruimen van het huis, maar sinds gister kom ik overal in huis keutels tegen. Wat is uw advies?

maandag 11 december 2017
Tichelmeesterlaan, Zwolle

Muizen in oude boerderij. Teveel kieren en gaten om effectief te dichten maar nu wel ernstig overlast van muizen. Wat te doen?

zaterdag 9 december 2017
Oude wetering, Zwolle

Wij denken dat we last hebben van bedwantsen. We hebben ze niet gezien, maar de beten lijken op de beschrijving en jeuken heel erg. Ik zou graag willen weten wat u daar tegen kan doen.

maandag 27 november 2017
Luteynmarke, Zwolle

Wij hebben een wespennest in de boei van ons platte dak en ze komen allemaal binnen, wat te doen?

maandag 27 november 2017
Deventerstraatweg, Zwolle

Muis in huis, wat te doen?

donderdag 2 november 2017
Verhulststraat, Zwolle