Ongediertebestrijding Oss

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Oss nodig? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Oss. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 30.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Oss

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Oss ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Oss nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Jerry Egter of een van zijn collega's van OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie voor de deur!

Van welk ongedierte in Oss heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Oss op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Oss komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Oss: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Oss

Oss biedt bezoekers een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. In de binnenstad kun je volop genieten van cafés, restaurants, monumenten en allerlei culturele activiteiten. Regelmatig is er ook een markt, waar onder andere boeren hun streekproducten verkopen. En buiten de stad? Oss heeft het grootste buitengebied van Nederland, waar veel wandelaars, fietsers en vissers terechtkunnen voor een lang dagje vermaak.

Oss is dan ook zonder meer populair bij dagjesmensen en toeristen. Helaas kunnen die voor veel zwerfafval zorgen en dat kan ongedierteplagen in de hand werken. Ook het water in en rondom Oss kan muizen, ratten, muggen en allerlei andere soorten ongedierte aantrekken. Plagen kunnen dan ‘overwaaien’ naar omliggende woningen en bedrijven. Wie geen aandacht besteedt aan hygiëne en geen openingen in het pand heeft gedicht, wordt het eerst door een ongedierteplaag geraakt.

Muizen of ratten vreten je voedselvoorraden op en bevuilen alle ruimtes waar ze in voorkomen. In de zomer krijg je last van stekende insecten zoals muggen of wespen. Zitten er veel duiven op of rond je pand? Reken dan maar op veel lawaai en vervuiling door uitwerpselen. Of lopen er vieze dikke kakkerlakken in je keuken? Eén ding is zeker: als je last hebt van ongedierte, dan wil je er zo snel mogelijk van verlost worden. Gelukkig is ongedierte bestrijding in Oss één telefoontje van je verwijderd.

Heb jij op dit moment inderdaad last van ongedierte in je woning of bedrijf? Jerry van OBI Property Care & Inspectie is dan jouw aangewezen ongediertebestrijder in Oss. Deze professional werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al vele plagen op succesvolle manieren opgelost. Wat zijn klanten over hem zeggen? Jerry is heel vriendelijk, levert een goede en snelle service en geeft deskundig advies. Wat wil je nog meer?

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Oss

Ongedierte bestrijden in Oss is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Oss te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Oss lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Oss weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
709 beoordelingen

Frans

Prima geholpen, vakkundig en vriendelijk. Ook de nazorg is geod.

A.J.M.

Vandaag is de heer A. van Leur langs geweest en heeft naar zijn expertise gesproeid. Dit i.v.m. naar mijn idee bedwants. Tot deze conclusie kwam ik n...

Lees de hele review

Rylana

Erg snel en goed geholpen door Pascal, nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en uit te leggen wat de mogelijkheden waren. Nog steeds erg blij met...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Oss

Wij hebben een mierenplaag in huis (volgens mij zit het nest onder onze hoge plinten bij de achterdeur) waar wij heel graag vanaf willen. Lokdoosjes werken niet!! We hebben een baby/peuter rondkruipen/lopen dus we zijn wat beperkt in opties. Kunnen jullie ervoor zorgen dat de mierenplaag weg gaat en blijft? Wat zijn de opties en wat zijn de kosten?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Oss •

Ik heb zojuist in mijn opbergruimte muizenkeutels gevonden. Ik vrees dus dat er muizen in huis zitten. Ik ben als de dood voor muizen en wil ze dus zo snel mogelijk uit huis hebben. Ik ben daarom opzoek naar proffesionele hulp om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

5 maanden geleden

Noord-Brabant • Oss •

Ik heb een zwam onder de houten vloer in de huiskamer. Ik heb de hele houten vloer inclusief de balken al reeds verwijderd maar krijg de zwam niet weg. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

10 maanden geleden

Overijssel • Losser •

Ik heb enorm veel last van bedwantsen. Ik heb een appartement van 53 m2 en ze zitten overal. Ik wil daarom hulp van jullie inschakelen. Alvast bedankt

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Oss •

Onze buren geven aan last te hebben van wespen die bij ons onder het daklood van het zolderraam zitten. Als ik op het daklood klop, dan komen er wel 10-20 wespen onder vandaan, maar betekent dit dat er een wespennest zit? Wat zou het kosten om dat te laten bestrijden? Wij hebben zelf overal horren dus geen last van de wespen. Als er een wespennest zou zitten, gaat de overlast dan toenemen als we geen actie ondernemen? Ik zou graag weten wat mijn opties zijn zodat ik met mijn buren kan overleggen.

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Oss •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder