Ongediertebestrijding Oss

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Oss gewenst? Gelukkig sta ik, Jerry van OBI Property Care & Inspectie, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 30.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 25+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Oss nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Oss

Met spoed op zoek naar een ongediertebestrijder die snel naar Oss kan komen? Beestjes Kwijt zorgt ervoor dat jij eenvoudig in contact komt met ongediertebestrijding Oss! Niet voor niets beschikken wij over een landelijk netwerk van ervaren ongediertebestrijders. Nu een afspraak maken? Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt je dan helpen. Geen plaag is voor hem te ernstig, geen beestje is voor hem te gek. Bel of mail ons en hij helpt je in no-time van het ongedierte af!

Van welk ongedierte in Oss heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Je moet er niet aan denken dat er ongedierte in of rond je woning of bedrijf zit. Komt het toch zo ver? Dan moet je onmiddellijk actie ondernemen! In dit overzicht vind je alle ongediertesoorten die in Oss kunnen voorkomen. Beestje gevonden? Bel dan ongediertebestrijding Oss voor een professionele oplossing!

Heb je moeite met het herkennen van het ongedierte? Of staat het beestje waar jij last van hebt er niet tussen? Dat geeft niets, want je kunt altijd contact opnemen met de ongediertebestrijder voor Oss. Hij komt dan langs voor een inspectie. Na herkenning van het beestje zal hij met een oplossing komen. In veel gevallen kan de bestrijding zelfs direct aanvangen!

Ongedierte bestrijden Oss: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Oss

Oss biedt bezoekers een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. In de binnenstad kun je volop genieten van cafés, restaurants, monumenten en allerlei culturele activiteiten. Regelmatig is er ook een markt, waar onder andere boeren hun streekproducten verkopen. En buiten de stad? Oss heeft het grootste buitengebied van Nederland, waar veel wandelaars, fietsers en vissers terechtkunnen voor een lang dagje vermaak.

Oss is dan ook zonder meer populair bij dagjesmensen en toeristen. Helaas kunnen die voor veel zwerfafval zorgen en dat kan ongedierteplagen in de hand werken. Ook het water in en rondom Oss kan muizen, ratten, muggen en allerlei andere soorten ongedierte aantrekken. Plagen kunnen dan ‘overwaaien’ naar omliggende woningen en bedrijven. Wie geen aandacht besteedt aan hygiëne en geen openingen in het pand heeft gedicht, wordt het eerst door een ongedierteplaag geraakt.

Muizen of ratten vreten je voedselvoorraden op en bevuilen alle ruimtes waar ze in voorkomen. In de zomer krijg je last van stekende insecten zoals muggen of wespen. Zitten er veel duiven op of rond je pand? Reken dan maar op veel lawaai en vervuiling door uitwerpselen. Of lopen er vieze dikke kakkerlakken in je keuken? Eén ding is zeker: als je last hebt van ongedierte, dan wil je er zo snel mogelijk van verlost worden. Gelukkig is ongedierte bestrijding in Oss één telefoontje van je verwijderd.

Heb jij op dit moment inderdaad last van ongedierte in je woning of bedrijf? Jerry van OBI Property Care & Inspectie is dan jouw aangewezen ongediertebestrijder in Oss. Deze professional werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al vele plagen op succesvolle manieren opgelost. Wat zijn klanten over hem zeggen? Jerry is heel vriendelijk, levert een goede en snelle service en geeft deskundig advies. Wat wil je nog meer?

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Oss

Ongedierte bestrijden in Oss is vaak maatwerk

Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen vakman als je last hebt van ongedierte in Oss. Hij vertelt je graag alles over de kosten, maar dan moet hij eerst een goed beeld krijgen van jouw ongedierteprobleem. De volgende vragen helpen hem om de kosten op een juiste en eerlijke manier voor je te bepalen:

  1. Om welke ongediertesoort gaat het?
  2. Hoe groot is de ongedierteplaag in of rond jouw woning of bedrijf?
  3. Welke bestrijdingsmethode zal het beste resultaat geven?
  4. Met welke middelen zal hij moeten werken?
  5. Hoeveel arbeidsuren zijn nodig om de klus tot een goed einde te brengen?

In veel gevallen zal een plan van aanpak worden opgesteld. Hierin omschrijft jouw expert alle benodigde werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Je weet precies waar je voor betaalt! Stem je in met zowel plan als prijs, dan pakt de expert de werkzaamheden zo snel mogelijk op. Succes gegarandeerd, want hij stopt niet voor al het ongedierte verdwenen is!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

N.s. uit Dronten

Snelle en vriendelijke service

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Oss

Wij hebben een mierenplaag in huis (volgens mij zit het nest onder onze hoge plinten bij de achterdeur) waar wij heel graag vanaf willen. Lokdoosjes werken niet!! We hebben een baby/peuter rondkruipen/lopen dus we zijn wat beperkt in opties. Kunnen jullie ervoor zorgen dat de mierenplaag weg gaat en blijft? Wat zijn de opties en wat zijn de kosten?

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Oss •

Ik heb zojuist in mijn opbergruimte muizenkeutels gevonden. Ik vrees dus dat er muizen in huis zitten. Ik ben als de dood voor muizen en wil ze dus zo snel mogelijk uit huis hebben. Ik ben daarom opzoek naar proffesionele hulp om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

7 maanden geleden

Noord-Brabant • Oss •

Ik heb een zwam onder de houten vloer in de huiskamer. Ik heb de hele houten vloer inclusief de balken al reeds verwijderd maar krijg de zwam niet weg. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

1 jaar geleden

Overijssel • Losser •

Ik heb enorm veel last van bedwantsen. Ik heb een appartement van 53 m2 en ze zitten overal. Ik wil daarom hulp van jullie inschakelen. Alvast bedankt

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Oss •

Onze buren geven aan last te hebben van wespen die bij ons onder het daklood van het zolderraam zitten. Als ik op het daklood klop, dan komen er wel 10-20 wespen onder vandaan, maar betekent dit dat er een wespennest zit? Wat zou het kosten om dat te laten bestrijden? Wij hebben zelf overal horren dus geen last van de wespen. Als er een wespennest zou zitten, gaat de overlast dan toenemen als we geen actie ondernemen? Ik zou graag weten wat mijn opties zijn zodat ik met mijn buren kan overleggen.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Oss •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder