Wespennest verwijderen Nijmegen

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Nijmegen? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Nijmegen

Bij je woning of bedrijfspand in Nijmegen hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Nijmegen. Jerry van OBI Property Care & Inspectie schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Nijmegen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Nijmegen: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Nijmegen

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Nijmegen gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Nijmegen is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Nijmegen? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Jeroen

We bleken na de 1e bestrijdingsronde nog een bedwants te hebben rondlopen. Direct contact opgenomen met Pascal die vanuit de garantie binnen 48 een 2e...

Lees de hele review

Frank

Klasse kerel die Guido!

Hannah

Als je last hebt van een wespennest aan huis (bij ons in de muur) aarzel niet en bel Pascal. Voor mij een ware held. Bestrijdt wespen op een veilige...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Nijmegen?

Wespen bestrijden in Nijmegen doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Nijmegen deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Wij hebben een wespennest in onze spouwmuur. We hebben hier ontzettend veel last van omdat ze in grote hoeveelheden binnenkomen. Ik wil het nest het liefst zo snel mogelijk weg laten halen.

11 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een plat dak. Aan de voorzijde van het huis, vlak boven de slaapkamers zijn er veel af- en aanvliegende wespen. Ik vermoed dat er een wespennest zit, maar heb deze zelf niet gezien.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Wij hebben een wespennest onder de dakpannen. Je kan er makkelijk bij komen met een ladder. Ik was de dakgoot aan het schoonmaken toen ik per ongeluk het nest verstoorde. Kunt u mij helpen?

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb een wespennest in de tuin in een vogelhuisje. Het nest is makkelijk te verplaatsen, maar ik ben bang om gestoken te worden en zou echt niet weten waarheen en hoe. Kunt u het nest verwijderen?

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Hallo, ik heb last van een wespenplaag in de keuken. Het nest zit waarschijnlijk in de spouwmuur tussen de keuken en de buren. Zelf zie ik niet waaruit de wespen de keuken binnenkomen, of hoe het nest bereikt kan worden. Kunnen jullie helpen?

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder