Rioolvliegjes bestrijden Nijmegen

Jouw lokale rioolvliegjes bestrijding

Rioolvliegjes bestrijden in Nijmegen? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Als je nog nooit van rioolvliegjes gehoord hebt, dan kan een plaag flink schrikken zijn! Geen paniek, want ik ben zo bij je. Ik help je dan zo snel mogelijk van de rioolvliegjesplaag af, zodat jij binnenkort weer rustig kunt slapen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rioolvliegjes bestrijding voor Nijmegen

Rioolvliegjes worden ook wel ‘motmuggen’ genoemd. Wie met ze te maken krijgt, belt ons meestal in tranen op: zo vervelend kan dit ongedierte zijn! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een netwerk van landelijke ongediertebestrijders. Woon of werk je in Nijmegen en wordt je leven ruw verstoord door rioolvliegjes? Dan komt Jerry van OBI Property Care & Inspectie je graag helpen. Als je ons nummer belt of het contactformulier invult, krijg je rechtstreeks contact met deze enthousiaste professional!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Rioolvliegjes bestrijden Nijmegen: in en rondom je huis of bedrijf

Rioolvliegjes bestrijding is pure noodzaak

Rioolvliegjes zijn maar een paar millimeter groot. Anders dan andere soorten vliegen hebben ze behaarde vleugeltjes. Functioneel zijn deze vleugeltjes echter niet: rioolvliegjes kunnen alleen korte schokkerige vluchtjes maken. Dat ziet er niet heel bedreigend uit, maar de waarheid is anders. Een rioolvliegjesplaag is namelijk erg hinderlijk, omdat de vliegjes altijd massaal aanwezig zijn.

Hoe komen rioolvliegjes in je huis of bedrijfspand terecht? Ze groeien op in rottend organisch afval, bijvoorbeeld in vuil dat is ontstaan door een verstopping. In vrijwel alle gevallen is een rioolprobleem dan ook de oorzaak van een rioolvliegjes plaag. De rioolvliegjes komen vanuit de kruipruimte of vanuit kapotte afvoeren in je keuken of badkamer terecht, waar ze massaal op de muren en andere oppervlakken gaan zitten. Dat ziet er niet bepaald prettig uit!

Kun je zelf rioolvliegen bestrijden? Bij een heuse rioolvliegjesplaag is dat haast onmogelijk, omdat de rioolvliegjes te talrijk zijn. Je moet dan veel geld uitgeven aan doe-het-zelfmiddelen. Beter is om de broedplaatsen aan te pakken, maar er zijn weinig mensen die bij een rioolvliegjesplaag de kruipruimte durven te betreden. Die ziet al helemaal zwart van de vliegjes!

Zit je inmiddels met de handen in het haar? Voor een echte rioolvliegjesplaag heb je ongetwijfeld een echte held nodig! Voor Nijmegen is dat Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij belooft je niet alleen effectieve rioolvliegjes te bestrijden in Nijmegen, maar hij voert deze ook uit! Pak je telefoon of typ je verzoek in ons contactformulier. Je regelt dan in een oogwenk een afspraak met onze expert.

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Johan uit Mijdrecht

Keurig en netjes zoals het hoort.

Claudia uit Berkel-enschot

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Professional illustratie

Wat kost rioolvliegjes bestrijding in Nijmegen?

Rioolvliegjes bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Rioolvliegjes bestrijding is alleen effectief als je eerst het onderliggende rioolprobleem oplost. Dit zijn waarschijnlijk al de eerste kosten die je maakt. Hierna kun je de ongediertebestrijder inschakelen voor een effectieve rioolvliegjes bestrijding in Nijmegen. Deze kan de kosten pas berekenen als hij de plaag heeft onderzocht. Hier maak je dan ook een eerste afspraak voor. Bepalend voor de kostenberekening zijn de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de rioolvliegjesplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Hoeveel uren zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Welke materialen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?

Na de inspectie krijg je alles te horen over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan gekoppelde kosten. Is er iets niet duidelijk? Stel gerust al je vragen aan ongediertebestrijder Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij en al onze andere ongediertebestrijders hebben al vele rioolvliegjesplagen met succes én voor een eerlijke prijs opgelost!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van rioolvliegjes

In de gang heb ik veel rioolvliegjes. Volgensmij komen ze uit de riolering en de kruipruimte. Het zou fijn zijn als wij hulp kunnen krijgen.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Wij hebben veel last van rioolvliegen en wij willen hier graag van af. Wat kunnen we doen om van deze beestjes af te komen? Graag hoor ik hier meer informatie over.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

In de badkamer hebben wij de laatste week rioolvliegjes gevonden. Ze komen waarschijnlijk vanuit de doucheput. Om te voorkomen dat ze zich verspreiden zou ik graag hulp willen inschakelen. Alvast bedankt!

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

In onze douche zitten al een paar weken vliegjes die lijken op motmuggen. Na de douche compleet gereinigd te hebben komen we er nog niet van af. Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen met dit probleem.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Gisteren heb ik een aantal rioolvliegjes in de hal gevonden. Ik wil niet dat het er meer worden, dus het zou fijn zijn als ze met jullie hulp verwijderd kunnen worden.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder