Ratten bestrijden Nijmegen

Jouw lokale rattenbestrijder

Ratten bestrijden in Nijmegen? Hallo, mijn naam is Jerry en ik ben met OBI Property Care & Inspectie actief in jouw stad als rattenbestrijder. Heb jij een rat zien lopen in of rond je huis of bedrijf? Dan zitten er vast meer! Bel of mail me nu voor een rattenbestrijding en ik kom jou zo spoedig mogelijk uit de nood helpen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rattenbestrijder voor Nijmegen

Zijn er onlangs een aantal ratten jouw woning of bedrijf binnengeglipt en ervaar je nu overlast van ratten? Geen paniek! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen expert voor rattenbestrijding in Nijmegen. Hij bestrijdt de ratten op een efficiënte manier, brengt op professionele wijze wering en en vertelt je wat jij kunt doen om een volgende rattenplaag te voorkomen. Succes verzekerd met deze zeer ervaren rattenbestrijder in Nijmegen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Ratten bestrijden Nijmegen: in en rondom je huis of bedrijf

Waar rattenbestrijding begint, eindigt jouw ongemak

Hun dikke, brede, harige lijven kunnen zich - vreemd genoeg - door de kleinste naden en kieren persen. Hun vraatzucht is ongekend: aan alles wat eetbaar is in je tuin, woning of bedrijfspand wordt geknaagd. Ook oneetbare spullen krijgen het te verduren, want ratten knagen aan alles om hun tanden op lengte te houden. De schade is enorm. De uitwerpselen liggen overal en de stank is onverdraagbaar. Maar is dat ook het ergste? Nee.

Ratten kunnen ernstige infectieziektes verspreiden onder mensen en dieren. Vooral als die in aanraking komen met rattenurine, - speeksel of -uitwerpselen. Vermijd daarom het contact met dit soort afscheidingen! Ook raden we je aan om de ratten niet zelf te gaan bestrijden met gif. Ratten bouwen namelijk snel resistentie op tegen allerlei middelen. Bovendien kunnen andere dieren vergiftigt raken als je het gif in de tuin strooit.

Wie ratten in zijn bedrijfspand heeft rondlopen, kan ook rekenen op allerlei ellende en schade. Eetbare goederen raken vervuild en dus ook onverkoopbaar. Magazijnen, loodsen en/of andere werkruimtes worden ook vervuild en de ratten maken het personeel bang. En wat dacht je van reputatieschade? Als klanten of leveranciers te horen krijgen dat er ratten in het bedrijf zitten, dan is dat erg slecht voor de naam van je zaak.

Kortom, we kunnen genoeg redenen aandragen om te kiezen voor professionele rattenbestrijding in Nijmegen. Hiervoor bel of mail je Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij weet precies hoe de ratten in je huis of bedrijf kunnen worden bestreden en hoe je een nieuwe rattenplaag kunt voorkomen. Wacht niet met contact opnemen, want ratten planten zich sneller voort dan je denkt!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Rob

Een 9 en een 10 geven doe ik nooit anders is er geen uitdaging meer maar we zijn dik tevreden.

jolanda

Na het sturen van een mailtje middenin de nacht. Werd ik smorgens opgebeld. Ik was bang last te hebben van kakkerlakken. Diezelfde middag om 14.00 kw...

Lees de hele review

Eric

Helemaal top! Vriendelijk en verstand van zaken!

Professional illustratie

Wat kost rattenbestrijding in Nijmegen?

Ratten bestrijden: goed werk kost tijd

Professionele rattenbestrijding is altijd noodzakelijk als er ratten in je woning of bedrijfspand voorkomen. Dit ongedierte vertrekt namelijk nooit uit zichzelf! Maar wat betaal je voor een ingreep? Dit kan per opdracht verschillen. Zo zijn de kosten voor rattenbestrijding in Nijmegen telkens afhankelijk van:

  1. De ernst van de rattenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. Het aantal uren voor inspectie, wering en ratten verwijderen Nijmegen
  4. De gekozen materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Bij zeer ernstige rattenplagen is het niet uitgesloten dat de ongediertebestrijder meerdere keren moet terugkomen voor een behandeling. Goed werk kost immers tijd! De bestrijder zal eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen wat er moet gebeuren. Je krijgt dan een helder plan van aanpak inclusief duidelijke kostenberekening. Dit is de eerste stap naar een rattenvrij leven!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van ratten

A rat or mouse is behind my dishwasher. I want to catch it and also check if anything else is going on there to prevent possible rat/mice problems in the future.

6 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

We hebben een rat in de kelder. Ik denk ook dat deze richting de achterkant van het oude bedrijfspand beweegt via de oude riolering. We hebben overlast van de stank, maar we weten niet wat we eraan moeten doen.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb een rat in de kelder die een nest heeft gemaakt. Ik wil deze graag laten bestrijden door professionals. Hoeveel gaat dit ongeveer kosten?

2 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik woon in een souterrain waar een leiding doorheen loopt. Sinds een verbouwing in de straat vermoed ik dat hier een (of meerdere) rat(ten) in zitten. 'S avonds hoor ik hem op en neer lopen en af en toe hoor ik ook hard geknaag. Graag zou ik advies krijgen hoe ik dit het beste kan bestrijden.

2 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik woon in de Drutensewaaldijk en heb last van ratten. Hoe kunnen deze bestreden worden en wat zijn de kosten hiervan? En hoe snel kunnen jullie komen?

3 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder