Muizen bestrijden Nijmegen

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Nijmegen? Aangenaam, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik werk vrijwel iedere dag in Nijmegen als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Nijmegen: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Nijmegen

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Jerry helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Jerry in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Nijmegen: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Nijmegen was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Jerry van OBI Property Care & Inspectie staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Werner

kon volgende dag al komen. Kwam op de juiste tijd en heeft adequaat gehandeld.

Martina

Zeer tevreden over de ervaren medewerkers. De service is top! Ik had een probleem met motmuggen.

Ghislaine

Gisteravond ontdekte ik een wespennest. Ik belde meteen en kreeg Tom aan de telefoon die me enorm geruststelde en er vandaag tussen 12 en half 1 zou z...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Nijmegen?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Nijmegen al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Nijmegen duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Nijmegen!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Wij hebben nu al een tijdje muizen in huis. Af en toe zien we ze lopen en 's avonds horen we ook geritsel. We hebben geprobeerd ze te vangen met muizen muizenvallen maar dit is helaas niet gelukt. Wij hopen dus dat jullie ons van dit probleem af kunnen helpen. Wij horen graag van jullie!

5 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik woon in een groot studentenhuis en we hebben sinds een paar maanden last van muizen. Ik zou graag willen weten wat het ongeveer zou gaan kosten om deze in het hele studentenhuis te laten behandelen.

5 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

In de muur van ons huis zitten hoogstwaarschijnlijk muizen. We horen ze knagen en er is ook een vlek op het houtwerk te zien. We willen graag dat er een ongediertebestrijder komt kijken naar de ernst van de situatie. Als het nodig is willen we dat de muizen op een professionele manier worden bestreden. Ik zie graag jullie reactie tegemoet.

8 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

We hebben muizen in het plafond van de uitbouw. We horen ze elke dag knagen en rondlopen, vooral 's avonds en 's nachts. We weten niet hoe we ze moeten bestrijden en willen graag jullie hulp.

8 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb al een paar dagen last van minimaal een muis in huis. Ik heb al gif en vallen gebruikt. De muis trapt niet in de val, hij eet wel van het gif, maar loopt nog steeds vrolijk rond.

10 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder