Houtworm bestrijden Nijmegen

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Nijmegen? Ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik werk als houtwormbestrijder in Nijmegen en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Nijmegen

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Nijmegen nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Nijmegen. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Nijmegen: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Nijmegen vind je bij ons: Jerry van OBI Property Care & Inspectie weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Johan

Snel ter plaatse, vriendelijk en deskundig. Beginnend wespennest vakkundig verwijderd, de kinderen kunnen weer veilig de tuin in.

John

Vakman, zeer behulpzaam en eerlijk en uitstekend advies gegeven. Aan te raden voor iedereen met soortgelijke problemen!

Sjoerd

Prima communicatie eerst opname en offerte Gewerkt volgens opgave

Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Nijmegen?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Nijmegen begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Jerry en hij beantwoordt al je vragen.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

Op de vliering van onze schuur hebben we onlangs houtworm gezien. We willen dat het niet verder verspreid door onze hele schuur dus het moet snel aangepakt worden. Hoe snel hebben jullie tijd om deze beesten te bestrijden? Ik hoor het graag.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb actieve houtworm in mijn keldertrap. Ik al meerdere larven op de trap zien kruipen en er zitten ook kleine gaatjes in de trap. Kan ik zelf al iets doen? Of kan ik beter meteen een professional inschakelen?

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Wij gaan binnenkort een dakkapel plaatsen en wij willen graag weten of de huidige balken houtworm vrij zijn. Ik heb nergens houtworm of zaagsel gezien maar er zitten wel een aantal gaatjes in. Kunnen jullie kijken of er houtworm in de balken zit? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb in meerdere meubels in mijn huis houtworm zitten. De sporen zitten aan de oppervlakte. In mijn tafel bijvoorbeeld zitten verschillende gaten. Wat kost dit om te bestrijden? Overleven de meubels het? Ik hoop in ieder geval dat jullie het snel en professioneel aan kunnen pakken.

2 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Wij horen nu al een aantal weken een raar geluid in onze slaapkamer. We vermoeden dat het het gluid is van een houtworm. We denken dat het uit onze eikenhouten vloer komt maar we hebben nog geen gaatjes of zaagsel gezien. We zijn benieuwd naar uw advies en we willen graag bestrijding indien nodig.

2 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder