Bedwantsen bestrijden Nijmegen

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Nijmegen? Aangenaam! Ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Nijmegen

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Nijmegen uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Jerry houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Nijmegen: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Nijmegen. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9.2

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Ghislaine

Gisteravond ontdekte ik een wespennest. Ik belde meteen en kreeg Tom aan de telefoon die me enorm geruststelde en er vandaag tussen 12 en half 1 zou z...

Lees de hele review

Ria

Ik ben super blij met de snelle afhandeling van het verwijderen van de wespen in de tuin. Om half 8 gebeld en direct doorverbonden naar de juiste regi...

Lees de hele review

Fam

Contact opgenomen omdat we last hadden van rioolvliegen. Was bereid direct te komen maar adviseerde eerst goed na te gaan of de lekkage ook echt verho...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Nijmegen?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Nijmegen inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Nijmegen komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Nijmegen. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Jerry van OBI Property Care & Inspectie.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik heb bij mij in bed bedwantsen aangetroffen. Wat kost het om deze te laten bestrijden door jullie? Ik wil er namelijk graag vanaf.

6 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik heb bedwantsen aangetroffen en er een paar gedood. Waarschijnlijk zitten er nog meer. Kunnen jullie deze bestrijden?

11 maanden geleden

Gelderland • Nijmegen •

Ik geloof dat ik last heb van bedwantsen. Sinds vorige week donderdag heb ik een aantal rode bultjes die op de symptomen lijken. Echter woon ik in een studenten huis met vier andere meiden en vroeg ik mij af wat de kosten voor bestrijding zou zijn.

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Wij vermoeden dat we bedwantsen hebben, want onze zoon heeft meerdere bijtplekken. Het gaat om een zolder. Kunt u een keer komen kijken en evt bestrijden?

1 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Sinds een week heb ik al elke nacht last van bedwantsen. Ik zou graag een offerte ontvangen. Alvast bedankt!

2 jaar geleden

Gelderland • Nijmegen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder