Uw lokale bedwantsenbestrijder voor Nijmegen

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen helaas steeds vaker voor in huizen, hotels of bedrijfspanden. Wilt u liever niet de voedingsbron zijn voor de bedwantsen of wilt u voorkomen dat uw gasten het hotel met jeuk verlaten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor bedwantsenbestrijding in Nijmegen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

Wij werken samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie in Nijmegen. OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie is een vakkundige bestrijdingsdienst die u op een verantwoorde en doeltreffende wijze verlost van ongedierte zoals bedwantsen. Onze bestrijders zijn in het bezit van de juiste papieren, ze hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ze bestrijden bedwantsen in Nijmegen via de opgestelde richtlijnen. Bovendien kunt u ervan op aan onze bestrijders discreet te werk gaan, zodat bijna niemand hun aanwezigheid opmerkt gedurende de bedwantsbestrijding.

Hoe kom ik aan bedwantsen?

Bed bugs, oftewel bedwantsen, zijn niet zo kieskeurig als het gaat om een overnachtingsplek. U kunt bedwantsen dan ook tegen komen in of op:

  • Tweedehands producten of meubelen: in bed & breakfasts, vakantiehuizen, hotels en huizen
  • De transport sector: in metro's, treinen, vliegtuigen, maar ook in vrachtwagens houden bedwantsen zich schuil
  • Plaatsen waar u de nacht doorbrengt: een bed & breakfast, een vakantiehuis of een hotel.

Heeft u bagage bij u wanneer u één van deze plekken bezoekt? Dan kan een bedwants gemakkelijk met u meereizen naar uw volgende bestemming. Bedwantsen belanden dan ook vaak thuis in de slaapkamer of in een hotel doordat ze met iemand zijn meegereisd. In tegenstelling tot andere soorten ongedierte zullen bedwantsen niet meereizen op u als gastheer. Nee, bedwantsen verplaatsen zich veelal via bagage. Het antwoord op de vraag: 'Hoe kom ik aan bedwantsen?', is dan ook: bedwantsen reizen via bagage met u mee van de ene naar de andere bestemming.

Bevinden bedwantsen zich al in uw huis of hotel? Dan kunnen de plaagdiertjes zich eenvoudig verplaatsen naar een andere kamer, via scheuren en kieren in de muur. Zelf het huis of het pand van uw naaste buren kunnen ze bereiken via de spouwmuur!

Bedwantsen thuis in uw slaapkamer of hotel?

Bedwantsen thuis in uw slaapkamer of bedwantsen in uw hotel: u staat er niet om te springen. Bedwantsen brengen daarentegen maar al te graag een bezoek aan uw woning, hotel of bedrijfspand. De aanwezigheid van mensen (en dus bloed), maken dat deze ongenode gasten het pand niet snel zullen verlaten.

Eén bedwants in de slaapkamer is nog te overzien, maar u zit niet te wachten op een bedwantsenplaag. Toch is het niet onwaarschijnlijk dat u binnen een korte tijd te maken krijgt met een bedwantsenplaag. Wanneer u een bedwants in bed aantreft, kunt u er namelijk van op aan dat er meer bedwantsen aanwezig zijn. Eén bedwants bestrijden zal dan ook nooit aan de orde zijn!

Ervaart u overlast van bedwantsen? Dan komen onze ongediertebestrijders uit Nijmegen u graag uit deze benarde situatie redden.

Overlast herkennen van een bedwantsenplaag

Bedwantsen zijn hardnekkige insecten die voor flink wat overlast kunnen zorgen. Toch is het lastig om ze te ontdekken. Bedwantsen wachten namelijk tot iemand gaat slapen en slaan dan pas toe. Gelukkig is er een manier waarop bedwantsen zich verraden: ze bijten!

Voorkom een bedwantsenplaag en herken een bedwantsenbeet tijdig:

  • Bedwantsen bijten niet één keer, maar vaak meerdere keren. De beten van een bedwants zitten dan ook vaak op een rijtje.
  • Wordt een bedwants gestoord tijdens het nuttigen van zijn ontbijt? Dan zal hij op dezelfde plek meerdere keren toeslaan. Dit kan dan gaan lijken op uitslag.
  • De beten van een bedwants vind je vooral terug op je armen, benen, handen en in de nek. Dit in tegenstelling tot muggenbeten. Muggen bijten je namelijk graag op onbedekte plekken én laat een groot gedeelte van je lichaam nou net 's nachts bedekt zijn met dekens.
  • De rode jeukende bultjes van een bedwants zullen lang blijven zitten. Daarbij duurt de jeuk vaak ook een aantal dagen.

Bent u gebeten door bedwantsen of heeft u bedwantsen gesignaleerd? En bent u op zoek naar bedwantsenbestrijding in Nijmegen? Neem dan contact met ons door te bellen naar 085 - 029 2200 en dan schieten wij u te hulp!

Kosten bedwantsen bestrijden in Nijmegen

In de ene kamer kan onze bestrijder maar tien bedwantsen tegen komen, maar in de naastgelegen kamer vindt hij er misschien wel honderd. Om tot een juist kostenplaatje te komen is het dus van belang dat onze bedwantsenbestrijder langskomt voor een inspectie en bepaalt hoeveel kamers besmet zijn met bedwantsen. Een inspectie zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt voor de bedwantsbestrijding. Daarbij komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een bedwants bestrijden? Onze bedwantsenbestrijder draait zijn hand er niet voor om! U kunt er dan ook van op aan dat onze bedwantsenbestrijder ieder bedwantsenprobleem vakkundig oplost. Daarbij kunt u, indien gewenst, een goed advies verwachten over hoe u bedwantsen in de toekomst kunt voorkomen. Zo bent u goed bewapend tegen bedwantsen wanneer onze bestrijder het pand verlaat.

Bedwantsenpreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Uiteraard kunt u een bedwantsenplaag beter voorkomen dan bestrijden! Er zijn drie manieren waarop u zo'n plaag kunt voorkomen.

  1. Train uw medewerkers en/of de housekeeping in het herkennen van de signalen van bedwantsen.
  2. Laat onze gediplomeerde bestrijders langskomen voor een inspectie. Onze bestrijders weten dankzij hun jarenlange ervaring, de signalen van bedwantsen al in de eerste stadia te herkennen. Hierdoor minimaliseert het risico op een bedwantsenplaag aanzienlijk.
  3. Laat uw pand inspecteren door detectiehonden. Bedwantsen produceren met hun stinkklieren een doordringende geur. Waar mensen de geur niet snel kunnen waarnemen, kunnen honden dit wel! Ook al is er maar één bedwants aanwezig: de honden vinden hem!

Wilt u meer weten over een bedwantseninspectie en de bijbehorende kosten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 - 029 2200. Wij voorzien u graag van informatie en advies!

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in Nederland. Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en het maken van een afspraak!