Wespennest verwijderen Maastricht

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Maastricht? Hallo, ik ben Ted van Deli Hygienetechniek en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
20+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Maastricht

Bij je woning of bedrijfspand in Maastricht hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Maastricht. Ted van Deli Hygienetechniek schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Maastricht!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Maastricht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Maastricht

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Maastricht gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Maastricht is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Maastricht? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Ted van Deli Hygienetechniek. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Ted, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ted is een door de wol geverfde ongediertebestrijder. Hij bestrijdt alle soorten ongedierte op slimme en verantwoorde manieren en spoort zijn klanten met een lach een grap aan om mee te denken over een probleem. Een gelukkige klant? Dat is Ted het meeste waard en daar doet hij dan ook alles voor!

Logo evm Logo vca

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

G a m uit Mijdrecht

S morgens gebeld gelijk doorverbonden en een afspraak gemaakt. In de middag is de verdelger gekomen en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden.

Mattheus uit Enschede

Geweldig goed opgelost, vorig jaar ook al een nest gehad en toen ook prima geholpen. Ik beveel han schorfhaar zeker aan

Chantal uit Soesterberg

Hele vriendelijke man, legde goed uit hoe het proces er na werkte

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Maastricht?

Wespen bestrijden in Maastricht doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Maastricht deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Wij vinden sinds het voorjaar elke dag wespen op de zolderkamer. Waar ze precies vandaan komen weten we helaas niet. De hoeveelheid is nu enigszins afgenomen, waarschijnlijk omdat de winter eraan komt. Wij zijn bang dat de wespen volgend jaar weer terug komen en dit willen we dus voorkomen. Het zou fijn zijn als er iemand naar zou kunnen kijken.

9 maanden geleden

Limburg • Maastricht •

Er zit een wespennest in de scheidingsmuur, welke los van het huis staat. Aan de straatzijde zijn de muren met de buren door een balk verbonden. Bij het ophangpunt is kennelijk een nestje in de muur ontstaan. Dit is erg vervelend want er vliegen er nu erg veel rond. Het zou fijn als jullie mij snel kunnen contacteren.

11 maanden geleden

Limburg • Maastricht •

Er zitten sinds de zomer erg veel wespen in mijn druivenstruik in de tuin en ik ben bang dat er een wespennest zit. Ik ben pas al een keer gestoken dus ik hoop dat het snel kan worden bestreden. Ik hoop dat het op een professionele manier kan worden aangepakt zodat mijn druivenstruik niet aan gort ligt achteraf. Ik hoor graag van jullie terug!

1 jaar geleden

Limburg • Maastricht •

Wij hebben een wespennest in huis en dit is erg vervelend. Er vliegen er nu verschillende binnen rond. In verband met mijn zoon van vijf wil ik dat dit zo snel mogelijk wordt weggehaald. Wat zijn de kosten om het wespennest te laten verwijderen? Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

1 jaar geleden

Limburg • Maastricht •

Bij ons zit een wespennest achter de boeiboord boven de garage poort. Er vliegen hierdoor soms wel tientallen wespen rond in de garage. Als we niets doen sterven en we laten de wespen sterven in de winter wordt het nest dan volgende zomer weer gebruikt? Wij horen graag van jullie.

1 jaar geleden

Limburg • Maastricht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder