Ongediertebestrijding Maastricht

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Maastricht gewenst? Gelukkig sta ik, Ted van Deli Hygienetechniek, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 15.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 20+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Maastricht nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
20+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Maastricht

Dankzij ons netwerk van lokale ongediertebestrijders kunnen wij, Beestjes Kwijt, hulp bieden aan iedereen die in ons land last heeft van ongedierte. Heb jij ook professionele hulp nodig bij het ongedierte bestrijden in Maastricht? Dan staat Ted van Deli Hygienetechniek al voor je klaar! Je belt of mailt ons en we brengen je rechtstreeks in contact met deze enthousiaste vakman. Wacht niet te lang, want het ongedierte wacht ook niet met schade aanrichten!

Van welk ongedierte in Maastricht heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Insecten, vogels, schimmels of knaagdieren kunnen in Maastricht voor een hoop heibel zorgen. Woon of werk je in Maastricht en heb jij last van ongedierte? Onderstaand overzicht helpt je het beestje te herkennen. Je leert ook meteen meer over wat het beestje kan aanrichten en welke oplossingen er zijn. Ongedierte bestrijden in Maastricht kan op elke dag van de week!

Heb je moeite met het beschrijven je ongedierteprobleem? Vind je het lastig om het beestje te herkennen? Geen nood, want je kunt alsnog beroep doen op jouw ongediertebestrijder voor Maastricht. Nodig hem uit voor een inspectie! Als er inderdaad sprake is van ongedierte, zal hij je kunnen adviseren. Je krijgt dan een eerst een plan van aanpak of de expert gaat direct over tot het bestrijden van ongedierte. Reken maar dat er altijd een oplossing komt!

Ongedierte bestrijden Maastricht: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Maastricht

Maastricht is een bruisende stad met veel studenten waarvan een groot gedeelte uit het buitenland afkomstig is. In de binnenstad zijn dus ook vele studentenwoningen te vinden, die helaas niet altijd even goed worden schoongehouden. Dit trekt veel ongedierte aan zoals ratten, kakkerlakken en muizen. Dit zijn beestjes die snel een plaag kunnen veroorzaken en niet vanzelf verhuizen.

Daarnaast is Maastricht ook een trekpleister voor toeristen. De vele winkels, restaurants, café´s en bezienswaardigheden trekken jaarlijks ruim 3.000.000 bezoekers. Gezellig, maar dit betekent ook dat er veel zwerfvuil kan ontstaan. Daar komt natuurlijk ongedierte op af. Duiven, ratten en kakkerlakken vinden dit vooral erg fijn.

Het vele water rondom de stad biedt tal van recreatiemogelijkheden. Helaas zijn niet alleen de mensen maar ook bruine ratten gek op water. Bovendien is Maastricht rijk aan historische panden, waar ongedierte ook gek op is. Beestjes zoals muizen, ratten en kakkerlakken zijn dan ook niet van plan uit zichzelf weg te gaan. Daar is professionele ongediertebestrijding voor nodig.

Heb jij ook last van ongedierte in Maastricht in en rondom je huis of bedrijf? Door zelf aan de slag te gaan kun je wat beestjes doden of vangen, maar bij heftige plagen betekent dit meestal dweilen met de kraan open, kies daarom voor ongedierte bestrijding in Maastricht. Laat het werk maar over aan Ted van Deli Hygienetechniek. Hij pakt jouw probleem met ongedierte gericht aan. Met de juiste aanpak en het juiste materiaal!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Ted, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Ted is een door de wol geverfde ongediertebestrijder. Hij bestrijdt alle soorten ongedierte op slimme en verantwoorde manieren en spoort zijn klanten met een lach een grap aan om mee te denken over een probleem. Een gelukkige klant? Dat is Ted het meeste waard en daar doet hij dan ook alles voor!

Logo evm Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Maastricht

Ongedierte bestrijden in Maastricht is vaak maatwerk

Misschien heb je lang naar een eerlijke ongediertebestrijder voor Maastricht gezocht, maar gelukkig heb je hem nu gevonden! Ted van Deli Hygienetechniek rekent namelijk altijd eerlijke prijzen voor zijn diensten. Maar hoe komt hij tot die prijzen? Die worden per geval aan de hand van de volgende zaken bepaald:

  1. De ongediertesoort
  2. De omvang van de ongedierteplaag
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd voor zowel bestrijding als preventieve acties

Als de ongediertebestrijder voor Maastricht genoeg weet over het probleem, kan hij een plan van aanpak voor je opstellen. Hierin staat wat er moet gebeuren om je ongedierteprobleem op te lossen. Ook de kosten worden nauwkeurig omschreven, zodat je precies weet waar je voor betaalt. Ga je akkoord met zowel plan als prijs? Dan gaat de professional zo snel mogelijk aan het werk.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Chantal uit Zevenbergen

In de ochtend telefonisch contact gehad en een paar uur later konden zij al langs komen. Hartstikke fijn! Erg vriendelijke man met goede tips en uitle...

Lees de hele review

Jeroen uit Waalwijk

Snel geregeld, vriendelijk en vooral doeltreffend.

T.p. uit Almere

Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Maastricht

Mijn oom van 95 jaar heeft motten in huis, ze zitten vooral in de hal, kantoorkamer en slaapkamer. Het zijn er zo veel geworden dat mottenballen en mottenvangers niet meer genoeg zijn.

6 maanden geleden

Limburg • Maastricht •

We hebben sinds twee jaar geleden muizen in huis. Vorig jaar hebben we een muizennest in de kelder en onder de keuken gehad. Eerst hebben we klemmetjes en muskil pasta gebruikt, daarna hebben we ook nog een elektrische muizenval geplaatst. Dit leek te werken, maar helaas was dat maar voor korte tijd. We horen de muizen voornamelijk op zolder en in de plafonds van de slaapkamers en de zolder, ze houden ons de hele nacht wakker. We zien ook overal muizenkeutels. Ik wil nu definitief af zijn van de muizen. Ik hoor graag van jullie.

7 maanden geleden

Limburg • Maastricht •

Sinds enkele weken is het ons opgevallen dat onze kleren waren aangevreten. Vandaag heb ik ook larven en cocons aangetroffen. Het betreft een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van 32 vierkante meter. Wij zouden graag een professionele aanpak willen.

7 maanden geleden

Limburg • Maastricht •

We hebben twee wespennesten onder de rand van ons dak. We hebben al met wespenschuim en gif gespoten, maar ze zijn er nog steeds. Ik ben bang dat ze straks ook echt in ons huis komen.

1 jaar geleden

Limburg • Maastricht •

Ik vind af en toe kakkerlakken in mijn appartement. Ik ben er al 3 tegengekomen in de voorraadkast en keukenkast. Ik ben bang dat het er meer zijn. Ook hangt er een rare geur in de keuken. Ik zou graag professionele hulp willen.

1 jaar geleden

Limburg • Maastricht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder