Uw lokale ongediertebestrijder voor Maastricht

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Maastricht staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Maastricht werken we samen met Deli Hygienetechniek. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Maastricht op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Maastricht. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Maastricht weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Maastricht ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Maastricht? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Maastricht; een plek voor studenten en ongedierte

Maastricht is een bruisende internationale studentenstad. Ruim tien procent van de inwoners is student, waarvan bijna de helft uit het buitenland afkomstig is. In de stad zijn dus ook vele studentenwoningen te vinden, die helaas niet allemaal goed schoon gehouden worden. Dit trekt veel ongedierte aan, zoals muizen en ratten. Beestjes die snel een plaag kunnen veroorzaken en niet vanzelf verhuizen.

Maastricht is ook een ware trekpleister voor dagjesmensen en toeristen. De vele winkels, restaurants, cafés en bezienswaardigheden trekt jaarlijks ruim 3.000.000 bezoekers. Gezellig, maar dit betekent ook dat er veel zwerfvuil te vinden is. Daar komt ongedierte op af. Duiven, ratten en kakkerlakken vinden dit vooral erg fijn. De hotels, hostels en B&B’s hebben daarnaast te maken met hun eigen beestjes. Toeristen nemen namelijk ongemerkt bedwantsen mee op hun reis, die vervolgens achterblijven op een overnachtingsplaats. Dit soort ongedierte verschuilt zich in kieren in de muren en slaan ’s nachts toe, waarbij ze via het bloed van de gasten hun honger stillen.

Maastricht biedt, vanwege het vele water rondom de stad (de rivier de Maas en de Pietersplas), tal van recreatieve mogelijkheden. Helaas zijn niet alleen mensen, maar ook bruine ratten gek op water. Bovendien is Maastricht rijk aan historische panden, waar ongedierte ook gek op is. De kieren en gaten in de gebouwen worden gebruikt door muizen, duiven en ratten om zich lekker te verschuilen. Dit ongedierte is niet van plan uit zichzelf weg te gaan, daar zijn professionele ongediertebestrijders voor nodig.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Maastricht, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Maastricht krijgen we vooral meldingen van ratten, muizen, duiven, kakkerlakken en insecten. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Maastricht door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, studentenverenigingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Maastricht naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als een muizenfamilie uw woning behuist of dat uw hotelgasten onder de jeuk en rode plekken zitten door bedwantsen, na een nacht in uw hotelkamer te hebben doorgebracht.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Maastricht is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde wateren en de historische panden. Ongedierte is in een grote stad als Maastricht niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat uw huis ook een thuis wordt voor allerlei ongedierte, zoals muizen en ratten of dat uw hotelgasten kakkerlakken te zien krijgen in de professionele keuken. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Maastricht. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Maastricht. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Maastricht

we hebben (nog steeds) last van zilvervisjes.

woensdag 21 maart 2018
Laan van Brunswijk, Maastricht