Ongediertebestrijding Leeuwarden

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Leeuwarden nodig? Hallo, ik ben Allard van Traas Noord-Nederland. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Leeuwarden. In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 15.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Leeuwarden

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Leeuwarden ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Leeuwarden nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Allard Westra of een van zijn collega's van Traas Noord-Nederland voor de deur!

Van welk ongedierte in Leeuwarden heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Leeuwarden op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Leeuwarden komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Leeuwarden: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Leeuwarden

Leeuwarden is als hoofdstad van Friesland een belangrijke publiekstrekker. In 2018 werd het zelfs uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de stad alsmaar meer bezoek aantrekt uit binnen- en buitenland. De mensen komen er voor de vele musea, monumenten en leuke winkeltjes. Ze drinken een biertje op de terrassen en eten een hapje. Gezellig is het zeker, maar door alle interesse in de stad ontstaat ook een grotere kans op ongedierte.

Muizen, ratten en vogels komen af op het straatafval. Bedwantsen slaan over van hotel naar hotel. Kakkerlakken nemen plaats in keukens van woningen en bedrijven en vervuilen daar de boel. En dan krijgt Leeuwarden ook nog eens te maken met wespen in de zomer! Al met al heeft de stad in bepaalde seizoenen haar handen vol aan het bestrijden van ongedierte.

Heb jij ook last van ongedierte in je woning of bedrijf in Leeuwarden? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Allard van Traas Noord-Nederland schiet je zo te hulp met ongedierte bestrijding in Leeuwarden. Je hoeft alleen maar een afspraak met hem te regelen per telefoon of per mail. Hoe groot de ongedierteplaag ook is: Allard bedenkt een professionele oplossing en voert deze uit. Hij zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk van de overlast af bent!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Allard, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Leeuwarden

Ongedierte bestrijden in Leeuwarden is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Leeuwarden te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Leeuwarden lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Leeuwarden weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
767 beoordelingen

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Leeuwarden

Ik heb sinds vorige zomer bijna dagelijks last van zilvervisjes/papiervisjes. Ik heb op meerdere manieren geprobeerd deze weg te krijgen, echter komen ze steeds terug. Mijn vraag is, hoe kan ik hier van af komen?

5 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Een paar weken geleden ontdekten we dat onze hond vlooien had. Het blijkt dus dat er verschillende vlooien in huis zitten. We hebben overal in huis gestofzuigd en alles bespoten met een speciale spray. Het werd toen aanzienlijk minder. Maar vandaag zaten er plotseling weer twee op mijn arm. Wat kan in het beste doen? Ik hoor graag van jullie!

11 maanden geleden

Friesland • Leeuwarden •

Er zit een wespennest onder mijn dakverstek. Het nest is niet zichtbaar maar ze vliegen nu overal rond in mijn tuin. Ik vroeg me af of jullie dit nest kunnen verwijderen?

1 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Ik vermoed dat ik een antieke kast heb waar houtworm in zit. Toen ik laatst mijn kast aan het poetsen was zag ik dat er allemaal gaatjes met zaagsel op zaten. Behandelen jullie dit ook?

1 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Tijdens onze verbouwing hebben we een aantal muren weggehaald om beter naar de vloeren te kijken. We merkten toen dat er erg veel muizenkeutels lagen en zelfs na het stofzuigen kwamen de keutels terug. Doordat we katten hebben kunnen we geen rattengif gebruiken. We weten ook niet precies waar hun nest is of hoeveel het er zijn. We willen graag versterking.

1 jaar geleden

Friesland • Leeuwarden •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder