Ratten bestrijden Groningen

Jouw lokale rattenbestrijder

Ratten bestrijden in Groningen? Hallo, mijn naam is Allard en ik ben met Traas Noord-Nederland actief in jouw stad als rattenbestrijder. Heb jij een rat zien lopen in of rond je huis of bedrijf? Dan zitten er vast meer! Bel of mail me nu voor een rattenbestrijding en ik kom jou zo spoedig mogelijk uit de nood helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rattenbestrijder voor Groningen

Zijn er onlangs een aantal ratten jouw woning of bedrijf binnengeglipt en ervaar je nu overlast van ratten? Geen paniek! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Allard van Traas Noord-Nederland is jouw aangewezen expert voor rattenbestrijding in Groningen. Hij bestrijdt de ratten op een efficiënte manier, brengt op professionele wijze wering en en vertelt je wat jij kunt doen om een volgende rattenplaag te voorkomen. Succes verzekerd met deze zeer ervaren rattenbestrijder in Groningen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Ratten bestrijden Groningen: in en rondom je huis of bedrijf

Waar rattenbestrijding begint, eindigt jouw ongemak

Hun dikke, brede, harige lijven kunnen zich - vreemd genoeg - door de kleinste naden en kieren persen. Hun vraatzucht is ongekend: aan alles wat eetbaar is in je tuin, woning of bedrijfspand wordt geknaagd. Ook oneetbare spullen krijgen het te verduren, want ratten knagen aan alles om hun tanden op lengte te houden. De schade is enorm. De uitwerpselen liggen overal en de stank is onverdraagbaar. Maar is dat ook het ergste? Nee.

Ratten kunnen ernstige infectieziektes verspreiden onder mensen en dieren. Vooral als die in aanraking komen met rattenurine, - speeksel of -uitwerpselen. Vermijd daarom het contact met dit soort afscheidingen! Ook raden we je aan om de ratten niet zelf te gaan bestrijden met gif. Ratten bouwen namelijk snel resistentie op tegen allerlei middelen. Bovendien kunnen andere dieren vergiftigt raken als je het gif in de tuin strooit.

Wie ratten in zijn bedrijfspand heeft rondlopen, kan ook rekenen op allerlei ellende en schade. Eetbare goederen raken vervuild en dus ook onverkoopbaar. Magazijnen, loodsen en/of andere werkruimtes worden ook vervuild en de ratten maken het personeel bang. En wat dacht je van reputatieschade? Als klanten of leveranciers te horen krijgen dat er ratten in het bedrijf zitten, dan is dat erg slecht voor de naam van je zaak.

Kortom, we kunnen genoeg redenen aandragen om te kiezen voor professionele rattenbestrijding in Groningen. Hiervoor bel of mail je Allard van Traas Noord-Nederland. Hij weet precies hoe de ratten in je huis of bedrijf kunnen worden bestreden en hoe je een nieuwe rattenplaag kunt voorkomen. Wacht niet met contact opnemen, want ratten planten zich sneller voort dan je denkt!

9

Allard, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Babette uit Tilburg

Goed telefonisch bereikbaar (zelfs op zondag), en willen snel handelen. Aardige mensen en heel betrouwbaar.

Manon uit Lelystad

Gisteren gebeld en vandaag gekomen. Daar hou ikvan snelle service.

Lambertus uit Almere

Verdelging wespennest snel en adequaat opgelost

Professional illustratie

Wat kost rattenbestrijding in Groningen?

Ratten bestrijden: goed werk kost tijd

Professionele rattenbestrijding is altijd noodzakelijk als er ratten in je woning of bedrijfspand voorkomen. Dit ongedierte vertrekt namelijk nooit uit zichzelf! Maar wat betaal je voor een ingreep? Dit kan per opdracht verschillen. Zo zijn de kosten voor rattenbestrijding in Groningen telkens afhankelijk van:

  1. De ernst van de rattenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. Het aantal uren voor inspectie, wering en ratten verwijderen Groningen
  4. De gekozen materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Bij zeer ernstige rattenplagen is het niet uitgesloten dat de ongediertebestrijder meerdere keren moet terugkomen voor een behandeling. Goed werk kost immers tijd! De bestrijder zal eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen wat er moet gebeuren. Je krijgt dan een helder plan van aanpak inclusief duidelijke kostenberekening. Dit is de eerste stap naar een rattenvrij leven!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van ratten

Ik heb in december en vorige week twee ratten in huis gesignaleerd. Ze liepen in de keuken. Beide zijn bestreden. Toch wil ik er achter komen waar ze vandaan komen, waar onder het huis ze zitten en wat er onder het huis wordt aangericht. Ook ben ik benieuwd hoeveel er zitten.

5 maanden geleden

Groningen • Vlagtwedde •

Ik heb denk ik last van ratten in en om mijn huis. Dit is niet de eerste keer dat ik hier last van heb. Ik heb ze echter de vorige keren zelf proberen te bestrijden, maar dit bleek dus niet goed gewerkt te hebben. Ik wil daarom nu professionals inhuren.

7 maanden geleden

Groningen • Groningen •

We hebben ratten in de paardenstal. Ik heb keutels gevonden tussen het stalstrooisel en plekken waar ze naar binnen komen. Morgen komt er een stalkat maar die moet eerst een maand opgesloten worden.. Graag ontvang ik een offerte voor eventuele bestrijding. Ze zijn er sinds 3 weken denken we..

8 maanden geleden

Groningen • Oldambt •

We had rats in our house (in Haren) 2 years ago. We hired a company which basically just put out poison for one year. Now we have at least one rat back in our attic (i.e. between the under roof and the walls . To us it seems that he company got rid of the symptom (the rats) but not the cause (i.e., how the rats come into our house). So we are looking for a company that can (a) get rid of the present rats, and (most importantly) (b) help us find the cause of this recurrent problem -- i.e., that the rats keep returning. A few months ago we did spot rat feces along the outside walls (on the ground) of our house.

8 maanden geleden

Groningen • Haren •

Wij hebben last van ratten en muizen en zouden graag willen weten hoeveel het gaat kosten om deze te laten verwijderen.

9 maanden geleden

Groningen • Hoogezand-Sappemeer •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder