Uw lokale ongediertebestrijder voor Emmen

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Emmen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Emmen werken we samen met VEPO Diensten. Bestrijder Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Ontevreden klanten hebben Johan en Marjan nooit gehad. “Als je goed met klanten overlegt, kun je veel oplossen. Werken op onregelmatige tijden is geen probleem. En in de zomer hoeven wij niet op vakantie en staan we gewoon klaar om wespen te bestrijden. Wat voor beestje het ook is: bel ons op tijd zodat uw probleem niet verder uit de hand loopt!”

VEPO Diensten helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Johan van Essen VEPO diensten ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Emmen op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Emmen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Emmen weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Emmen ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Emmen? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Emmen trekt toerisme en ongedierte aan

Emmen is in binnen- en buitenland bekend om Dierenpark Emmen dat inmiddels is omgetoverd tot Wildlands Adventure Zoo. Het dierenpark trekt enorm veel dagjesmensen. Daarnaast kan men hier genieten van een wandeling door het prachtige natuurgebied Bargerveen of een gezellige tocht maken op de fiets via het zeer uitgestrekte fietspadennetwerk. Natuurliefhebbers zitten hier wel goed! En dat geldt ook voor ongedierte. Muizen, ratten en vliegen zijn dol op Emmen.

Aangezien er veel mensen naar Emmen trekken die langer blijven dan een dag, ziet u hier ook veel overnachtingsmogelijkheden. Hotels, B&B’s, bungalows, hostels en campings zijn er in overvloed en de keuze is aan de toeristen. Zijn ze gek op luxe, dan pakken ze een hotel. Liever wat dichter bij de natuur slapen? Dan is een camping een goede beslissing. Helaas zorgen deze toeristen ook voor ongedierte. Op hun reis nemen ze namelijk vaak ongemerkt bedwantsen mee. Deze beestjes zullen zich vervolgens op de plek van bestemming verschuilen. Binnen enkele weken kunnen een paar bedwantsen al voor een plaag zorgen!

Ook de oude binnenstad van Emmen is geliefd bij ongedierte. U vindt hier verschillende winkelcentra met een groot aanbod aan winkels. Bovendien bevindt zich in Emmen een woon- en meubelboulevard en is ook de horeca flink aanwezig. Een plek waar logischerwijs ook veel zwerfvuil te vinden is. Dat is prettig voor ongedierte, want ze hoeven dan niet zo ver te zoeken voor hun maaltijd. De beestjes verschuilen zich in de omliggende woningen en winkels. Een waar Utopia!

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Emmen, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Emmen krijgen we vooral meldingen van muizen, ratten, duiven en vliegen. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Emmen door VVE’s, woningbouwverenigingen, (overheids)instellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Emmen naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als een muizenfamilie in uw woning zit of dat uw kantoorpand wordt geterroriseerd door allerlei kruipend ongedierte en uw belangrijke papieren worden aangetast.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Emmen is er bijna geen ontkomen aan, vanwege de al eerder genoemde toeristen en de vele winkels. Ongedierte is in een grote stad als Emmen niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat muizen bij u in uw woning intrekken of dat uw hotelgasten worden gebeten door bedwantsen. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Emmen. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Emmen. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Emmen

Ik heb last van meerdere soorten ongedierte waar ik de naam niet allemaal van weet, wat ik wel veel zie zijn zilvervisjes + bedwantsen + pissebedden + mieren. Niet overal in huis, maar vooral op mijn zolderkamer en beneden hebben we een beetje last van mieren. Wanneer zou u kunnen komen kijken om het ongedierte eventueel te bestrijden?

woensdag 9 mei 2018
Rolderbrink, Emmen

Vinden voor ons huis steeds stukjes isolatie onder de pannen vandaan. Wat betekent dit?

zaterdag 24 februari 2018
Boslaan, Emmen

Zojuist heb ik een muis gespot in onze kelder. Dat zullen er vast meer zijn. Wat gaat het ons ongeveer kosten als u deze muizen laat verdwijnen?

zondag 11 februari 2018
Lubben, Emmen

Wij horen deze week geluiden op het plafond, wij denken muizen. Graag zou ik de muizen verdwijnen uit ons huis

zondag 12 november 2017
Barnar, Emmen

Meerdere molshopen in het gras van de achtertuin, wat te doen?

zaterdag 2 september 2017
Spechtenveld, Emmen

We hebben al een tijdje last van ratten, het lijken er steeds meer te worden, waarom vragen we graag uw hulp.

zondag 13 augustus 2017
Batingehof, Emmen

Er vliegen sinds een week of 2 wespen de spouwmuur in. Hier willen we vanaf. Kunt u dat doen?

donderdag 10 augustus 2017
Oeverzwaluw, Emmen

Graag prijsopgave voor het verwijderen van een wespennest, nest zit aan de buitenkant van een schuurtje op ongeveer 2 meter hoogte.

zondag 23 juli 2017
Reigerveld, Emmen