Zwam bestrijden Eindhoven

Jouw lokale zwambestrijder

Zwam bestrijden in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aangenaam, mijn naam is Kees van Traas Midden-Brabant. Ik weet als geen ander hoe professionele zwambestrijding in Eindhoven moet worden uitgevoerd. Bel of mail me direct voor een afspraak en ik kom naar jouw woning of bedrijf om het zwammenprobleem op te lossen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw zwambestrijding in Eindhoven

Het kan flink schrikken zijn als je ineens zwam in je huis of bedrijfspand aantreft. Je angst is ook wel terecht, want zowel de huiszwam als de kelderzwam kan het hout in je pand zodanig aantasten dat het verkruimelt. Houten balken en vloeren verzwakken en er ontstaat instortingsgevaar! Beestjes Kwijt brengt je dan graag in contact met Kees van Traas Midden-Brabant... voor het te laat is. Stop het gezwam en onderneem nu actie!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Zwam bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Voor elke zwambestrijding een ervaren expert

Zwammen worden meestal ontdekt als men een pand gaat verkopen of gaat verbouwen. Vaak ontstaat de zwammenplaag in een kelder of in kruipruimte, waarna het zich, bij de juiste omstandigheden, ook naar andere ruimtes kan verspreiden. De zwammen voeden zich met vocht en cellulose uit hout en dat kan tot bangmakende situaties leiden.

Hoe herken je zwam eigenlijk? Bij huiszwam en kelderzwam zie je vaak geelbruine plakken van 3 mm dik tegen de wanden of op de vloeren. Bij poriënzwam zie je witte vruchtlichamen die lijken op wolken. Kom vooral niet te dicht bij de zwammen, anders adem je misschien wel de sporen in die op de zwammen zitten! Luchtweginfecties en allergische reacties kunnen dan volgen.

Het zelf bestrijden van zwammen raden wij ook af. Je zou de sporen van de zwammen namelijk verder door het pand kunnen verspreiden. Bovendien vereist het behandelen van zwammen veel expertise en bouwkundige kennis. Voor de veiligheid van het pand en voor alle ingezetenen van het pand is dit erg belangrijk!

Heb jij last van zwammen? Wil jij de zwam bestrijden in Eindhoven? Dan staat Kees van Traas Midden-Brabant al voor je klaar. Hij beantwoordt graag al je vragen en hij kan iedere zwammenplaag op een veilige, vakkundige en verantwoorde manier oplossen. Bel of mail hem voor de zwammen zich nog verder verspreiden!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Professional illustratie

Wat kost zwambestrijding in Eindhoven?

Zwam verwijderen is misschien kostbaar, maar jouw pand is dat ook!

Bij het zwam verwijderen in Eindhoven komen veel werkzaamheden kijken. Uiteraard wil je hier zo min mogelijk aan uitgeven, maar niet ten koste van je pand! Daarom biedt de ongediertebestrijder je voorafgaand aan de bestrijding een plan van aanpak en een kostenraming aan. De volgende punten hebben invloed op deze kosten:

  1. De ernst van de zwammenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en zwambestrijding
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het aantal werkuren van de specialist

Niet iedere zwammenplaag wordt door dezelfde soort zwam veroorzaakt. Het is ook niet zo dat alle zwammenplagen even ernstig zijn. Als je meer wilt weten over de kosten, moet je ongediertebestrijder even bellen voor een inspectie. Hij zal je dan precies vertellen wat er moet gebeuren en tegen welke prijs. Een zwammenvrij pand? Hoe sneller je belt, hoe sneller dit wordt geregeld!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van zwam

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Zwam in Eindhoven!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder