Zilvervisjes bestrijden Eindhoven

Jouw lokale zilvervisjesbestrijder

Zilvervisjes bestrijden in Eindhoven? Welkom, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Zilvervisjes kunnen veel schade aanrichten in je huis of in je bedrijfspand. Ze vreten alle soorten papier aan, waaronder belangrijke documenten. Als je mij belt of mailt, dan roep ik de zilvervisjesplaag een halt toe. Vertrouw op mij en het probleem wordt opgelost!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw zilvervisjes bestrijding in Eindhoven

Word je helemaal gek van de zilvervisjes in je woning of bedrijf? Dan heet Beestjes Kwijt je van harte welkom! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Binnen 24 uur na jouw verzoek kan er één bij jou voor de deur staan! In Eindhoven is Kees van Traas Midden-Brabant actief. Je krijgt hem rechtstreeks te spreken als je ons nummer belt. Of hij stuurt je persoonlijk een bericht terug als je het contactformulier invult. Reken op een afspraak!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Zilvervisjes bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Zilvervisjes bestrijding kan al binnen 24 uur

Zilvervisjes of ‘suikergasten’ komen meestal binnen in voedsel, oud papier, tweedehands kleding of meubilair. Soms komen ze ook vanaf de buren ‘overwaaien’. Nieuwbouwwoningen worden het hardst door zilvervisjesplagen getroffen, omdat deze woningen vaak erg goed geïsoleerd zijn. Hierdoor nemen de warmte en de luchtvochtigheid binnenshuis al gauw toe en dat zorgt ervoor dat de zilvervisjes zich snel kunnen vermenigvuldigen.

Zilvervisjes zijn altijd op zoek naar suikerrijk of koolhydraatrijk voedsel. Ook producten waarin dierlijke materialen zijn verwerkt, zoals boekenlijm, genieten hun voorkeur. De lijm wordt uit je boeken en tijdschriften gevreten en die vallen uit elkaar. Het postzegelalbum van wijlen je opa teert langzaam weg. Soms tasten de zilvervisjes ook synthetische kleding aan: het is maar net wat ze bij jouw thuis of op kantoor aantreffen.

Zilvervisjes zijn niet gevaarlijk voor mensen of dieren, maar ze zijn wel onhygiënisch. Aan hun pootjes kunnen namelijk schimmels en bacteriën kleven. Als die in je etenswaren terechtkomen, kun je ziek worden. Voedsel waar zilvervisjes in zitten moet je dus direct weggooien. Dit geldt ook voor oud papier. Zitten de zilvervisjes in je kleding, dan moet je de kleding buiten uitkloppen en op een hoge temperatuur wassen. Meer kun je niet doen!

Succesvol zilvervisjes bestrijden in Eindhoven? Dan moet je contact opnemen met Kees van Traas Midden-Brabant. Hij spoort de zilvervisjes op en bestrijdt ze op een professionele en doeltreffende manier. Een behandeling kan vaak al binnen 24 uur worden uitgevoerd, dus aarzel niet om hem vandaag nog te bellen voor een afspraak in Eindhoven!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review

J.c uit Budel-dorplein

Geheel tevreden over de medewerker die ons geholpen heeft. Geen last meer gehad van wespen etc.

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Professional illustratie

Wat kost zilvervisjesbestrijding in Eindhoven?

Betaal nooit teveel voor zilvervisjes bestrijden.

Met een insectenspray of een lijmval kun je een paar zilvervisjes bestrijden, maar de kans dat je daarmee een hele plaag oplost is uiteindelijk gering. Tel de kosten voor alle doe-het-zelf middelen bij elkaar op en je kunt de professionele zilvervisjesbestrijding in Eindhoven betalen. Zijn prijs wordt aan de hand van de volgende zaken bepaald:

  1. De ernst van de zilvervisjesplaag
  2. De benodigde middelen voor inspectie en bestrijding
  3. De benodigde tijd voor inspectie en bestrijding
  4. Het aantal behandelingen

Professionele zilvervisjes bestrijding is van grote waarde als je de zilvervisjes in je huis of in je bedrijf niet meer kunt uitstaan. Expert Kees van Traas Midden-Brabant heeft al vele plagen met succes opgelost. Hij legt je precies uit wat er moet gebeuren en je krijgt een betaalbare prijs aangeboden. Wég zijn de zilvervisjes!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van zilvervisjes

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met Zilvervisjes in Eindhoven!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder