Wespennest verwijderen Eindhoven

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Eindhoven? Hallo, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Eindhoven

Bij je woning of bedrijfspand in Eindhoven hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Eindhoven. Kees van Traas Midden-Brabant schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Eindhoven!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Eindhoven

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Eindhoven gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Eindhoven is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Eindhoven? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Kees van Traas Midden-Brabant. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9.2

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

Bel direct 085 - 029 2200

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

Margreet

Na opgave van probleem via internet werd ik direct benaderd door Mark Vennink. Hij kon snel langskomen en adviseren. Omdat het een nogal grote klus wa...

Lees de hele review

Bas

In ÈÈn woord: TOP! Bij problemen met ongdierten is de hulp van deze vakmensen een aanrader. Bedankt Pascal van OFS Facility Services.

Maria

Fijn dat ik s'avonds nog kon bellen. Ik ben heel tevreden met de snel geboden service.Voor mij een 9+ beleving!

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Eindhoven?

Wespen bestrijden in Eindhoven doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Eindhoven deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

In de spouwmuur van de garage van de buren zit een nest van hoornaars. Het nest zit op ongeveer 10 meter afstand van onze woning, maar we hebben er veel last van. Wij willen het nest samen verwijderen. Graag een offerte.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb een beginnend hoornaarsnest in de spouwmuur op de eerste verdieping. Inmiddels komen de hoornaars ook binnen. Ik wil hier graag zo snel mogelijk vanaf, voordat het er meer worden. Graag een prijsopgave.

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

We hebben weer een wespennest. Net ontdekt dat er in een weinig gebruikte opslagzolderkamer erg grote wespen zitten. Een enkeling vliegt nog, maar vrij traag. De grootste was wel 3 cm, maar had niet echt een oranje kop. Een paar maanden geleden hebben we een wespennest weg laten halen door een bestrijder, dit heeft dus op lange termijn niet geholpen. Kunt u dit professioneel, permanent bestrijden?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Er zit een wespennest boven het plafond in de slaapkamer. Door het wespennest begint het witte plafond toenemende verkleuring te krijgen. 's Nachts horen we geknaag. Kunt u ons helpen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb vermoedelijk een wespennest in mijn tuinhuis. Ik wil dit graag verwijderd hebben op redelijke termijn, het liefst deze week nog. Er zitten veel wespen in mijn tuinhuis. Het tuinhuis heb ik nu hermetisch afgesloten zodat er geen wespen meer in en uit kunnen. Wanneer kunt u komen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder