Rioolvliegjes bestrijden Eindhoven

Jouw lokale rioolvliegjes bestrijding

Rioolvliegjes bestrijden in Eindhoven? Hallo, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Als je nog nooit van rioolvliegjes gehoord hebt, dan kan een plaag flink schrikken zijn! Geen paniek, want ik ben zo bij je. Ik help je dan zo snel mogelijk van de rioolvliegjesplaag af, zodat jij binnenkort weer rustig kunt slapen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Rioolvliegjes bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Rioolvliegjes bestrijding is pure noodzaak

Rioolvliegjes zijn maar een paar millimeter groot. Anders dan andere soorten vliegen hebben ze behaarde vleugeltjes. Functioneel zijn deze vleugeltjes echter niet: rioolvliegjes kunnen alleen korte schokkerige vluchtjes maken. Dat ziet er niet heel bedreigend uit, maar de waarheid is anders. Een rioolvliegjesplaag is namelijk erg hinderlijk, omdat de vliegjes altijd massaal aanwezig zijn.

Hoe komen rioolvliegjes in je huis of bedrijfspand terecht? Ze groeien op in rottend organisch afval, bijvoorbeeld in vuil dat is ontstaan door een verstopping. In vrijwel alle gevallen is een rioolprobleem dan ook de oorzaak van een rioolvliegjes plaag. De rioolvliegjes komen vanuit de kruipruimte of vanuit kapotte afvoeren in je keuken of badkamer terecht, waar ze massaal op de muren en andere oppervlakken gaan zitten. Dat ziet er niet bepaald prettig uit!

Kun je zelf rioolvliegen bestrijden? Bij een heuse rioolvliegjesplaag is dat haast onmogelijk, omdat de rioolvliegjes te talrijk zijn. Je moet dan veel geld uitgeven aan doe-het-zelfmiddelen. Beter is om de broedplaatsen aan te pakken, maar er zijn weinig mensen die bij een rioolvliegjesplaag de kruipruimte durven te betreden. Die ziet al helemaal zwart van de vliegjes!

Zit je inmiddels met de handen in het haar? Voor een echte rioolvliegjesplaag heb je ongetwijfeld een echte held nodig! Voor Eindhoven is dat Kees van Traas Midden-Brabant. Hij belooft je niet alleen effectieve rioolvliegjes te bestrijden in Eindhoven, maar hij voert deze ook uit! Pak je telefoon of typ je verzoek in ons contactformulier. Je regelt dan in een oogwenk een afspraak met onze expert.

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

G a m uit Mijdrecht

S morgens gebeld gelijk doorverbonden en een afspraak gemaakt. In de middag is de verdelger gekomen en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden.

J.c uit Budel-dorplein

Geheel tevreden over de medewerker die ons geholpen heeft. Geen last meer gehad van wespen etc.

Willem uit Nijmegen

Precies op de afgesproken tijd kwam een vriendelijke man aan de deur. Hij straalde vakkundigheid uit en verloste ons in no time van een vervelend wesp...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost rioolvliegjes bestrijding in Eindhoven?

Rioolvliegjes bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Rioolvliegjes bestrijding is alleen effectief als je eerst het onderliggende rioolprobleem oplost. Dit zijn waarschijnlijk al de eerste kosten die je maakt. Hierna kun je de ongediertebestrijder inschakelen voor een effectieve rioolvliegjes bestrijding in Eindhoven. Deze kan de kosten pas berekenen als hij de plaag heeft onderzocht. Hier maak je dan ook een eerste afspraak voor. Bepalend voor de kostenberekening zijn de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de rioolvliegjesplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest effectief?
  3. Hoeveel uren zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Welke materialen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?

Na de inspectie krijg je alles te horen over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan gekoppelde kosten. Is er iets niet duidelijk? Stel gerust al je vragen aan ongediertebestrijder Kees van Traas Midden-Brabant. Hij en al onze andere ongediertebestrijders hebben al vele rioolvliegjesplagen met succes én voor een eerlijke prijs opgelost!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van rioolvliegjes

Sinds een aantal weken hebben we een motmuggen plaag in ons huis. Het stikt hier inmiddels van de motmuggen en we willen er zo snel mogelijk vanaf. We zijn op zoek naar een permanente oplossing. Ik hoop snel van jullie te horen.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben overlast van rioolvliegjes. Ik sla er ongeveer 50 per keer kapot met de elektrische vliegenmepper. Het lijkt of de vliegjes van buiten komen maar ik weet het niet zeker. Ik wil deze beestjes in ieder geval zo snel mogelijk mijn huis uit. Hoe snel kunnen jullie dit bestrijden?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben al maanden last van kleine motjes op de bovenverdieping. We worden er helemaal gek van en we hebben geen idee waar ze vandaan komen. Ik spuit bijna iedere dag met insectenspray maar dit lijkt niet te helpen. Heeft u tips om van deze beesten af te komen? Of hebben we echt een professionele bestrijder nodig?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben al een aantal maanden last van rioolvliegjes. Voor een lange tijd wisten we niet precies om wat voor vliegjes het ging maar nu zijn we er achter. We hebben pas ons huis verbouwd en hierbij hebben we tot drie keer toe een lekkage gehad. Dit zou dus de reden kunnen zijn voor de vele vliegjes. We zien de vliegjes met name in de hal op de muren en het plafond maar ze vliegen ook naar boven en daar komen ze dan ook op de ramen en vensterbanken van onze slaapkamers. Wat moeten we doen? Het is voor het eerst dat we dit meemaken in de 17 jaar dat we in dit huis wonen.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb sinds kort erg veel rioolvliegjes in huis. Met name op de badkamer zitten er erg veel. Ik weet echter niet waar ze vandaan komen want ik heb nergens een lekkage dat ik weet. De vliegjes zijn erg frustrerend en ik wil er graag vanaf. Ik hoop dus dat jullie deze spoedig kunnen bestrijden. Ik zie jullie reactie graag tegemoet.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder