Muizen bestrijden Eindhoven

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Eindhoven? Aangenaam, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant en ik werk vrijwel iedere dag in Eindhoven als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Eindhoven: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Eindhoven

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Kees van Traas Midden-Brabant. Kees helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Kees in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Eindhoven was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Kees van Traas Midden-Brabant staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Babette uit Tilburg

Goed telefonisch bereikbaar (zelfs op zondag), en willen snel handelen. Aardige mensen en heel betrouwbaar.

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Eindhoven?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Eindhoven al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Eindhoven duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Eindhoven!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Ik heb last van muizen in huis. Af en toe zie ik de muizen rondrennen en 's nachts hoor ik vaak krassende, tippelende en knagende geluiden in het plafond. Ik heb geprobeerd vallen te zetten, maar ik kom er maar niet vanaf. Het zijn er te veel en ze trappen niet meer in de vallen. Ik wil de muizen nu voor goed laten weghalen uit mijn huis.

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Sinds een maandje hoor ik muizengeluiden uit de spouwmuur. Ik wil de muizen op een diervriendelijke manier laten weghalen. Ze zitten in de spouwmuur van mijn kleine appartement met alleen begane grond.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb last van muizen. Ik woon aan de Meckelenburgstraat in Eindhoven. Twee weken geleden zag ik muizen zitten in de keuken. Ik heb muizenvallen en vergif geprobeerd, maar de muizen lopen nog steeds door de keuken. Ik wil deze muizenplaag weg krijgen.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben spitsmuizen in ons huis. We hebben al anderhalf jaar overlast. Er zijn al 5 experts komen kijken, met en zonder bestrijdingshandelingen. Na het opnieuw voegen van alle buitenmuren leken de muizen weg te zijn. Maar nu, na 5 jaar zijn ze weer te horen tussen het plafond en het dak. Ik wil ze nu voor eens en voor altijd weg hebben.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

We hebben al een jaar last van spitsmuizen. Ze blijven ondanks alle vallen, adviezen en trucs nog steeds. We zitten intussen ook nog eens met een enorme stank. We willen de muizen professioneel weg laten halen.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder