Motten bestrijden Eindhoven

Jouw lokale mottenbestrijder

Motten bestrijden in Eindhoven? Hallo, ik ben Kees en ik heb met mijn bedrijf Traas Midden-Brabant al vele mottenplagen met succes opgelost. Zie je motten in je woning of bedrijfspand vliegen, maar weet je niet waar ze vandaan komen? Wil je motten bestrijden in Eindhoven? Dan ben ik de juiste man voor deze klus!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mottenbestrijder voor Eindhoven

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij beschikken over een netwerk van landelijke ongediertebestrijders die elke ongedierteplaag kunnen oplossen. Wie last van motten heeft in zijn woning of bedrijf in Eindhoven, kan rekenen op de hulp van Kees van Traas Midden-Brabant. Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem. Maak een afspraak per telefoon of per mail en hij komt je binnen 24 uur helpen. Beslist!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Motten bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele motten bestrijding is wat wij elke dag bieden

Motten leggen eitjes in voedselproducten of in textiel, afhankelijk van de mottensoort. De uitgekomen larven vreten dan het product kapot waar ze in opgroeien. Een gloednieuw tapijt in huis? Je warme winterjas? Pakken meel in je keukenkastje of pallets met meel in je magazijn aangetast? Materiële en financiële schade gaan helaas hand in hand bij een echte mottenplaag!

Wil je mottenlarven bestrijden in Eindhoven? Of heb je last van kleermotten of van voorraadmotten? Je ziet gauw genoeg met welke mottensoort je te maken hebt als je naar de schade gaat kijken. Maar hoe krijg je al die vervelende motten nou weg? De volwassen exemplaren eten zelf niets, maar ze weten wel steeds meer eitjes te leggen. Controleer je kledingkasten en keukenkasten of spit je hele magazijn door als je een bedrijf hebt. Alles wat is aangetast, zal in de meeste gevallen meteen verwijderd en vernietigd moeten worden!

Zelf motten bestrijden is een heel lastig karwei. Met een spuitbus kun je misschien wel wat motten doden, maar als je niets aan de broedplaatsen doet, blijft het probleem bestaan. Met de hulp van een professionele motten bestrijding voor Eindhoven bereik je meer. Kees van Traas Midden-Brabant lost vrijwel iedere dag mottenplagen op in Eindhoven. Hij bestrijdt de motten op een verantwoorde manier en geeft je nuttige adviezen. Hoe redt je bijvoorbeeld textiel dat nog niet te zeer is aangetast? Hoe zorg je ervoor dat de motten nooit meer terugkomen? Nodig de motten bestrijding uit en succes is verzekerd!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Lambertus uit Almere

Verdelging wespennest snel en adequaat opgelost

Jose uit Almere

Ik zet mijn petjeaf voor deze mensen

Professional illustratie

Wat kost mottenbestrijding in Eindhoven?

Motten bestrijden zonder nare verrassingen achteraf

De mottenbestrijding in Eindhoven voert eerst een inspectie uit. Zo kan de bestrijder met eigen ogen zien welke mottensoort voor problemen zorgt en wat eraan gedaan kan worden. Dan bepaalt hij de werkzaamheden en de bijbehorende kosten aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mottenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet toegepast worden?
  3. Hoeveel uren zijn nodig om de motten te bestrijden?
  4. Dient er ook wering tegen motten te worden aangebracht?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Niet elke mottenplaag is even hardnekkig, dus is het ook logisch om te zeggen dat de kosten per gegeven opdracht kunnen verschillen. Wil je zo snel mogelijk van de motten af en wil je meer weten over de prijs van motten bestrijden in Eindhoven? Dan kun je nu contact opnemen met ongediertebestrijder Kees van Traas Midden-Brabant. Hij zorgt ervoor dat jij van prijs tot bestrijding bediend wordt.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van motten

Wij hebben in onze keuken een mottenplaag. Kleine motjes die maar niet uit te roeien lijken. We vangen ze elke dag wel, maar we kunnen de bron niet vinden. De vrijblijvende vraag is hoeveel het kost om de motten te laten verwijderen door jullie en of jullie daar de volgende week tijd voor zouden hebben als het binnen ons budget ligt.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb sinds een maand last van motten. Als student heb ik niet zo veel geld, dus hoopte ik dat jullie een eventuele schatting kunnen maken van de kosten.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik ben bang dat wij last hebben van motten, aangezien er steeds gaatjes in onze shirts komen. Ik zou graag meer informatie willen over jullie werk en over de kosten van eventuele bestrijding.

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder