Mollen bestrijden Eindhoven

Jouw lokale mollenbestrijder

Mollen bestrijden in Eindhoven? Dan ben ik jouw aangewezen vakman! Aangenaam, mijn naam is Kees en ik ben van Traas Midden-Brabant. Zie je iedere dag nieuwe schade door mollen? Dan kom ik je heel graag helpen! Ik zorg ervoor dat de mollen van je terrein verdwijnen en ik vertel je hoe je nieuwe plagen kunt voorkomen. Bel me vandaag nog!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mollenbestrijding in Eindhoven

Een landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders: hoe prettig is dat? Welkom bij Beestjes Kwijt! Via ons kom jij rechtstreeks in contact met de mollenbestrijding die in Eindhoven en omgeving werkzaam is. Heb je schoon genoeg van de mollen die je terrein verwoesten? Dan is Kees van Traas Midden-Brabant de mol bestrijder die je moet hebben. Je regelt snel een afspraak met hem door ons te bellen of te mailen. Kom in actie en laat je helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mollen bestrijden Eindhoven: rondom je huis of bedrijf

Professionele mollenbestrijding is een kunst

Mollen die in de vrije natuur leven zijn niemand tot last. Toch komt het vaak voor dat ze vanuit bosrijke gebieden naar tuinen, velden en akkerlanden trekken. Soms zoeken we de mollen zelf ongewild op, door nieuwbouwwijken op weilanden te bouwen waar de mollen al in de grond leven. Verder kunnen mollen op boerderijen, parken, golfbanen en andere sportvelden voor veel schade en onrust zorgen. Ze vinden er immers genoeg grond om naar hartenlust te kunnen graven!

Mollen bestrijden in Eindhoven is een lastige klus, omdat de beesten vaak diep onder de grond zitten en zich amper laten zien. Terwijl je op een oplossing broedt, graven de mollen steeds verder. Op je terrein verschijnen molshopen en lange ritten. Door de omgewoelde grond tiert het onkruid welig en liggen de stenen voor het oprapen. Je nette gazon is verdwenen of je gewassen verkeren in grove staat van vernieling.

Zelf klemmen plaatsen werkt vaak niet, want je moet die heel tactisch kunnen plaatsen. Alleen een echte mollenbestrijder kan dit. Niet voor niets bestaan er speciale cursussen voor wat hij doet! Voor grotere terreinen kunnen ook mollentabletten worden gebruikt. Ook deze methode is zeer effectief, maar het gebruik is wel streng gereguleerd omdat de tabletten zeer giftig zijn. Daarnaast moet de ongediertebestrijder over een speciale certificering beschikken om deze vorm van mollen bestrijden uit te mogen voeren. Mollenbestrijding Eindhoven bezit deze certificering!

Wil je vandaag een begin maken aan het einde van de mollenplaag? Maak dan snel een afspraak met Kees van Traas Midden-Brabant. Hij vertelt je meer over de mogelijkheden en staat je graag bij in de strijd tegen de mollen!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Bertus uit Eibergen

Prima service,aardige man

Professional illustratie

Wat kost mollenbestrijding in Eindhoven?

Bestrijding van mollen voor een reële prijs

De kosten voor het mollen bestrijden in Eindhoven kunnen per situatie en locatie verschillen. De ongediertebestrijder zal dan ook eerst een inspectie uitvoeren om een goed beeld te krijgen van de plaag en de oplossing. De kosten kunnen dan bepaald worden aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe groot is de mollenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is het meest geschikt?
  3. Welke materialen zijn nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel wering?
  4. Hoeveel tijd zullen alle stappen in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen noodzakelijk zijn?

Houd er rekening mee dat het bestrijden van mollen in de tuin enige tijd in beslag kan nemen, zeker als ze voortdurend in dieper gelegen gangen verblijven. Ongediertebestrijder Kees van Traas Midden-Brabant kan je hier nog veel meer over vertellen. Bel of mail hem voor een afspraak en je krijgt een reële prijs voor verantwoord en vakkundig werk!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mollen

Ik heb een open tuin van circa 1500 M2 met de nodige overlast van mollen (+/- 3 mollem). Elektrische mollenverjagers hebben weinig nut gehad. Overweeg nu om een professionele mollenvanger in te schakelen

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Sinds een week hebben wij last van een mol/mollen in de tuin. Hij heeft zich ook al uitgebreidt naar de omliggende buren. We hebben geprobeerd hem te verdrijven, maar zonder succes.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Een klant van mij heeft erg veel last van mollen ik zelf krijg ze niet gevangen!! Graag wil ik weten wat het kost als u deze mollen gaat vangen/bestrijden. Het adres waar u moet zijn is in Eindhoven.

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb ongelogelijk veel last van een mol in mijn tuin. Dit probleem doet zich sinds een paar weken voor. Hoeveel kost het om deze te laten bestrijden?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb mollen in mijn tuin. Gaarne jullie hulp om ze te vangen en/of verjagen.

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder