Mieren bestrijden Eindhoven

Jouw lokale mieren bestrijder

Mieren bestrijden in Eindhoven? Aangenaam, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Ik zorg ervoor dat jij snel van de mieren af bent. Mieren bestrijden kan op verschillende manieren en ik vertrek niet voor jouw mierenplaag helemaal verdwenen is! Bel me voor een afspraak of stuur me een bericht, dan kom ik zo snel mogelijk langs.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mierenbestrijding voor Eindhoven

Word jij helemaal gek van de mieren in en rond je huis of bedrijfspand? Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Maak snel kennis met Kees van Traas Midden-Brabant, want hij is dé aangewezen voor het mieren bestrijden in Eindhoven. Deze professional kan binnen 24 uur voor je deur staan als je nu contact opneemt. Hij zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd van de mieren af bent!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mieren bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele mieren bestrijding voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar en in de zomer bouwen de mieren een nest en gaan dan op zoek naar voedsel. Ze zitten dan in je tuin, in je huis of in je bedrijfspand. Ze lopen over het aanrecht en over borden met vers bereid eten. Ze lopen ook letterlijk over je heen. Tot overmaat van ramp

zijn de mieren ook nog eens goede gravers: opritten, terrassen of stoepen verzakken en zorgen voor gevaarlijke situaties.

Last van mieren in huis? Zorg er dan in elk geval voor dat je geen kruimels laat vallen of etensresten laat slingeren, anders lok je alleen maar meer mieren. Volg ook de route die de mieren lopen en maak de oppervlakken waar ze lopen goed schoon. Zo kun je enigszins voorkomen dat de mieren hun eigen geursporen kunnen volgen.

Last van mieren in je bedrijf? Pas dan op voor reputatieschade. Mieren geven een onverzorgde indruk en ze kunnen jouw voedselwaren met bacteriën besmetten. Klanten kunnen ziek worden en claims indienen. Veel klanten zullen je bedrijf niet eens meer willen betreden zodra ze de mieren zien. De les? Onderschat nooit een mierenplaag! Als je definitief van een mierenplaag verlost wilt worden, dan moet het mierennest worden uitgeschakeld. Dit kun je het beste aan een ongediertebestrijder overlaten. Kees van Traas Midden-Brabant komt dan graag bij je langs! Hij onderzoekt hoe de mieren kunnen worden aangepakt en vertelt je meteen welke kosten verbonden zijn aan het mierennest bestrijden in Eindhoven. Hierna kan de bestrijding van start gaan!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Anja uit Molenschot

Vind het alleen niet zo netjes dat als ik terug bel dat we nog last hebben van de wespen dat ik niet teruggebeld word wat ze wel beloven

Professional illustratie

Wat kost mierenbestrijding in Eindhoven?

Mieren bestrijden in Eindhoven en omgeving: voor iedereen!

Voordat de ongediertebestrijder de kosten voor een mierennest bestrijden in Eindhoven kan bepalen, moet hij de mieren plaag eerst zelf wat nader onderzoeken. De volgende vragen zijn dan heel bepalend:

 

  1. Hoe ernstig is de mieren plaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Hoeveel tijd zullen alle werkzaamheden in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?


Of het nu gaat om mieren in huis of om mieren in een zorginstelling, horecabedrijf of fabriek: onze mierenbestrijder in Eindhoven kan op elke locatie mieren plagen oplossen. Ben je geïnteresseerd in mierenbestrijding in Eindhoven? Neem dan snel contact op met Kees van Traas Midden-Brabant voor een exacte prijsopgave. Hij helpt je in no-time van de mieren af!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mieren

Erg veel mieren aanwezig in de tuin. We komen ze ook met enige regelmaat tegen in huis. Waarschijnlijk zitten er meerdere mierennesten in de tuin, gezien de hoeveelheid mieren. Graag zsm. hulp.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Er komen elk jaar weer mieren binnen ons huis tot de keuken. Ik wil zeker van zijn dat ze niet meer binnen kunnen komen, kunt u mij helpen?

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben mieren aan de voor en achterzijde van ons pand. Ook de buren hebben er last van. we vroegen ons af hoe we ervan afkomen en of u ons hierbij kan helpen.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik kom de laatste tijd overal mieren tegen, ik zou ze graag weg laten halen.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Al jaren last van de kleine zwarte huismier in grote aantal. Graven al het zand onder ons terras vandaan, willen graag hulp.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder