Kakkerlakken bestrijden Eindhoven

Jouw lokale kakkerlakkenbestrijder

Kakkerlakken bestrijden in Eindhoven? Hoi, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Ik kom graag de kakkerlak bestrijden in Eindhoven en omgeving, in je woning of bedrijf. Je hoeft me maar te bellen of te mailen en ik sta er. Reken maar op een professionele kakkerlakkenbestrijding!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw kakkerlakken bestrijding voor Eindhoven

Beestjes Kwijt is er trots op om samen te werken met Kees. Iedere dag bestrijdt hij kakkerlakken in Eindhoven en omstreken. Heb je een onaangename ontmoeting gehad met kakkerlakken in je huis of bedrijf? Dit ongedierte kan nare ziektes verspreiden, dus zorg ervoor dat de kakkerlakkenplaag zo snel mogelijk wordt aangepakt. Kees staat je heel graag bij!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Kakkerlakken bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven!

Kakkerlakken kunnen mensen met salmonella, tyfus en dysenterie besmetten. Buikgriep, maag- en darmontstekingen en diarree komen ook wel voor na contact met dit ongedierte. Daarnaast kunnen hun uitwerpselen astma en eczeem opwekken. Iedereen kan ziek worden door kakkerlakken, maar mensen met een lage weerstand, zoals zieken, kinderen en ouderen vaak het eerst. Alleen al hierom zouden kakkerlakken zo snel mogelijk bestreden moeten worden!

We kunnen ons voorstellen dat je de kakkerlakken eerst zelf wilt bestrijden. Dit heeft echter geen zin, omdat kakkerlakken snel resistent worden tegen allerlei soorten middelen. Daarnaast houden ze zich heel goed verborgen en zijn ze vooral ‘s nachts actief. Ze zijn doorlopend op zoek naar voedsel en ze worden snel aangetrokken door vetresten. Ze zitten dan vaak in de keuken, maar ze kunnen ook in je woon- of slaapkamer terechtkomen. Dat is zeker geen prettig idee!

Kies je voor professionele kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven, dan is dat een zeer verstandige keuze. Kees van Traas Midden-Brabant helpt je dan graag van de kakkerlakken af. Bel je of mail je hem, dan is een afspraak zo gemaakt! Besteed intussen aandacht aan de hygiëne in je huis: houd voedselresten van de vloer en maak oppervlakken goed schoon. Belangrijk is dat de kakkerlakken niet meer aan voedsel, vocht en warmte kunnen komen!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Rianne uit Goes

Zeer snelle reactie en belangrijker nog: zeer snelle actie, prettige communicatie. Kennis van zaken is super. Betrouwbaar en accuraat. Kortom: top!!

T.p. uit Almere

Professional illustratie

Wat kost kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven?

Kakkerlak bestrijden tegen heldere prijzen

Als je in huis of bedrijf geteisterd wordt door een kakkerlakkenplaag, dan kan een oplossing niet snel genoeg komen. Misschien aarzel je zelfs nog om een expert in te schakelen, omdat je bang bent dat een behandeling te duur is. Dit hoeft niet zo te zijn, want iedere plaag is weer anders. De kosten van kakkerlak bestrijden in Eindhoven ontvang je nadat de vakman antwoord heeft op de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de kakkerlakkenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden gehanteerd?
  3. Welk materiaal is nodig voor inspectie, bestrijding en eventueel ook wering?
  4. Hoeveel behandelingen zijn nodig om de kakkerlakkenplaag helemaal op te lossen?
  5. Hoeveel werkuren heeft de bestrijder nodig?

Kakkerlakken die over je keukenvloer krioelen of over je tafel wegschieten: kun je je iets voorstellen dat nog smeriger is? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven kan elke mogelijke plaag aanpakken voor een eerlijke prijs. Meer weten? Via ons kom je rechtstreeks in contact met hem!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van kakkerlakken

Wij hebben sinds enkele maandan last van kakkerlakken in huis. Hoeveel kost het bestrijden van deze beestjes?

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Er zitten kakkerlakken in ons studentenhuis, voornamelijk in de keuken maar heel af en toe zie je ze ook in de woonkamer lopen. De rest van het huis lijken ze niet te zitten, daar zijn ze in elk geval nog nooit gezien. Aangezien kakkerlakken vrij onhygiënisch zijn zouden we deze graag professioneel laten verwijderen. Graag hoor ik van u een indicatie van de prijs en wat de bestrijding inhoudt. (Hoe vaak etc.)

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb een kakkerlak in de keuken geconstateerd. Hoe duur is het om dit te laten bestrijden en wat moet daarvoor gebeuren? Kan ik daardoor mijn huis nog wel in en mijn spullen gewoon gebruiken?

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik vermoed dat zich kakkerlakken in mijn huis bevinden. Ze zitten tegen het raam in de woonkamer. Ook tussen het gordijn en langs de kieren van het kozijn zitten ze. Wat kan ik hiertegen doen?

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik vraag me af of jullie me zouden kunnen helpen bij het bestrijden van kakkerlakken.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder