Duiven verjagen Eindhoven

Jouw lokale duivenverjager

Duiven verjagen in Eindhoven? Hallo, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Graag wil ik je helpen met duiven bestrijden in Eindhoven, waar ze ook zitten! Stop de ergernis vandaag nog door mij te bellen of mailen via Beestjes Kwijt. Samen gaan we de strijd tegen de duiven aan!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw duiven bestrijding in Eindhoven

Welkom bij Beestjes Kwijt, waar je voor elke ongedierteplaag een ervaren ongediertebestrijder uit je eigen regio kunt inschakelen! Wie hinder ondervindt van duiven in Eindhoven, kan vertrouwen op de kennis en ervaring van Kees van Traas Midden-Brabant. Hij kan op professionele wijze duiven verjagen in Eindhoven en brengt vakkundig wering aan. Ook geeft hij je alle nodige adviezen om nieuwe duivenplagen te voorkomen. Via ons kun je hem bellen of mailen: rechtstreeks contact verzekerd!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Duiven bestrijden Eindhoven: in en rondom je huis of bedrijf

Duiven verjagen om erger te voorkomen

Duiven worden niet voor niets vliegende ratten genoemd. Zeker als ze met velen komen, kunnen ze voor enorme overlast zorgen. Ze maken veel geluid, bevuilen je woning of bedrijfspand onophoudelijk met duivenpoep en brengen je gezondheid in gevaar. De duivensoorten die in ons land de meeste overlast veroorzaken zijn:

  • De stadsduif
  • De houtduif
  • De holenduif
  • De Turkse tortel

Stadsduiven komen het meest in steden voor, gevolgd door houtduiven. Deze laatste soort is samen met de holenduiven ook veel in parken, bossen en op het platteland te vinden. De Turkse tortel is wat zeldzamer: deze duivensoort komt vooral voor op het platteland voor, waar ze bepaalde soorten gewassen plunderen en de grond vernielen.

Heb jij last van duiven in of rond je huis of bedrijfspand? Zet je dan maar schrap. Duiven dragen namelijk schimmels, virussen en bacteriën met zich mee waar je heel ziek van kunt worden, zeker als je in aanraking komt met de uitwerpselen. Deze bevatten ook nog eens een zuur dat verschillende materialen kan aantasten, zoals lood, zink, koper, verf, baksteen en natuursteen. Auto’s, geschilderde gevels, maar ook (openbare) kunstwerken kunnen door dit zuur dus ernstig beschadigd raken.

Duiven verzamelen ook voortdurend nestmateriaal. Veertjes, takjes of pluisjes komen dan in goten, afvoeren en regenpijpen terecht. Ook de nesten zelf zorgen voor zeer irritante verstoppingen.

Genoeg van de schade en wil je de duiven bestrijden in Eindhoven? Dan is het verstandig dat je nu contact opneemt met Kees van Traas Midden-Brabant. Hij zorgt ervoor dat de duiven zo snel mogelijk weer verdwijnen. Eén telefoontje of een mailtje en hij komt je zo snel mogelijk helpen!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review

Iris uit Amstelveen

Snelle service en ze denken echt met je mee!

Chantal uit Zevenbergen

In de ochtend telefonisch contact gehad en een paar uur later konden zij al langs komen. Hartstikke fijn! Erg vriendelijke man met goede tips en uitle...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost duiven verjagen in Eindhoven?

Professionele duivenbestrijding voor een eerlijke prijs

Duiven mogen alleen in zeer uitzonderlijke gevallen gedood worden. Voor alle andere gevallen geldt dat ze verjaagd moeten worden. Maar wat kost duivenbestrijding in Eindhoven? De ongediertebestrijder zal eerst een goed beeld moeten krijgen van de duivenplaag. De volgende vragen zijn dan belangrijk:

  1. Om welke duivensoort gaat het?
  2. Waar zitten de duiven precies?
  3. Wat voor wering moet er worden aangebracht?
  4. Welke materialen zijn nodig voor de wering?
  5. Hoeveel tijd zal de aanleg van wering in beslag nemen?

Met wering moet worden voorkomen dat de duiven in of op een gebouw verblijven. Heb je hulp nodig met het verjagen van duiven, dan zit je bij Kees van Traas Midden-Brabant goed! Na inspectie van het probleem bespreekt hij zijn oplossing en de bijbehorende kosten met jou. Maak nu een afspraak met hem en verwacht professionele duivenbestrijding in Eindhoven tegen een eerlijke prijs!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van duiven

Kan er duivendraad om mijn balkon gespannen worden, het balkon is 6 meter in omtrek.

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Op onze locatie is sprake van duivenoverlast. Er zitten dagelijks circa 60 duiven op het dak. Graag horen wij welke mogelijkheden er zijn om de duiven te bestrijden, en hoe jullie hierbij te werk gaan. Ik ontvang graag een reactie. Alvast hartelijk dank! 

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Duivennest op het balkon, ze poepen alles onder. Ik wil ze graag laten bestrijden.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Wij hebben last van terugkomende duiven, die ook nesten bouwen. Kunnen jullie helpen?

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik denk dat er duiven bij mij op het balkon zitten, ik zou hier graag hulp bij krijgen.

4 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder