Boktor bestrijden Eindhoven

Jouw lokale boktorbestrijding

Boktor bestrijden in Eindhoven? Welkom, ik ben Kees van Traas Midden-Brabant. Jij bent vast op zoek naar een goede boktorbestrijder en ik kan je helpen! Maak een afspraak met me en we maken samen een einde aan die vervelende boktor in je woning of bedrijfspand. Een telefoontje of een mailtje is voldoende!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw boktorbestrijding in Eindhoven

Denk jij dat er boktor in je woning of bedrijf in Eindhoven zit? Aarzel dan geen seconde om via Beestjes Kwijt de hulp van een ervaren boktorbestrijder in te roepen. Deze heb je zo gevonden, want wij werken samen met een landelijk netwerk van ongediertebestrijders. We koppelen je rechtstreeks aan Kees van Traas Midden-Brabant. Binnen 24 uur staat hij voor je deur voor een inspectie. Wacht niet te lang met bellen, want boktor in je woning of bedrijf is een serieuze zaak!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Boktor bestrijden Eindhoven: in of rondom je huis of bedrijf

Boktor bestrijding mag je gerust aan ons overlaten!

De larven van de boktor eten van zachte, liefst onbewerkte houtsoorten. Nog slechter nieuws is dat de larven zich in de lengterichting van houten draagbalken eten. Dit betekent dat het hout nog sneller zal verzwakken dan bij, laten we zeggen, houtworm. Hoe eerder je dus boktor ontdekt of hoe eerder je hier onderzoek naar laat doen, hoe beter!

Zie je ook ovale gaten in het hout van gelijke grootte? Deze gaten kunnen uitvliegopeningen van de boktorlarven zijn. Zij gebruiken deze gaten om uit te vliegen als ze volgroeid zijn. Als volwassen kever kunnen ze dan elders een nieuw nest beginnen. Helaas kunnen de larven er wel jaren over doen om zich te ontwikkelen. Intussen kunnen ze waanzinnig veel schade aanrichten met hun vraatzucht. Balken en vloeren worden zwakker en kunnen het uiteindelijk begeven. Haast is dus geboden!

Wil je zelf boktorren bestrijden in Eindhoven? Dit raden we je af. Het opsporen van boktor vereist namelijk heel wat expertise. Daarnaast dringen de beschikbare commerciële middelen vaak niet diep genoeg in het hout door om alle larven te doden. Deze middelen zijn ook nog eens erg giftig, dus als je fouten maakt, kun je jezelf en je hele gezin in gevaar brengen.

Ongediertebestrijder Kees van Traas Midden-Brabant neemt het stokje graag van je over. Hij kan op een veilige, verantwoorde en efficiënte manier de boktor bestrijden in Eindhoven. Hij weet precies welke voorbereidingen getroffen moeten worden en heeft altijd de juiste middelen tot zijn beschikking. Neem geen risico met boktor en laat de klus over aan deze ervaren en enthousiaste bestrijder!

9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, werkzaam in Tilburg en omgeving, heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en blijkt het mee te vallen. Maar het kan ook andersom zijn, bijvoorbeeld omdat er enorm veel muizen zijn, terwijl ze er maar één hebben gezien.”

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Lambertus uit Almere

Bestrijding van het wespennest snel en adequaat uitgevoerd

Johan uit Mijdrecht

Keurig en netjes zoals het hoort.

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost boktor bestrijding in Eindhoven?

Boktor bestrijden in Eindhoven voor een werkelijke prijs

Veel mensen zijn bang dat de kosten voor professionele boktor bestrijding de pan uit zullen rijzen. Dit hoeft echter niet, zeker niet als je via ons de boktor bestrijding in Eindhoven inschakelt. Na inspectie maakt hij altijd een duidelijk plan van aanpak. In dit plan krijg je ook een overzicht van de kosten gepresenteerd. Deze kosten stoelen op de volgende punten:

  1. De omvang van het boktorprobleem
  2. De te gebruiken middelen voor inspectie en bestrijding van boktor
  3. De geschatte tijd die het boktor bestrijden zal vergen

Boktorren bestrijden in huis of in een bedrijf kan voor een eerlijke, realistische prijs. De ongediertebestrijder zal daarom alle werkzaamheden uitgebreid met je overleggen. Uiteindelijk is het het allerbelangrijkst om alle boktorlarven aan te pakken, anders ben je binnen de kortste keren terug bij af. Meer weten over een eventuele boktorbestrijding in Eindhoven en de daaraan verwante kosten? Bel of mail dan nu Kees. Hij helpt je graag verder!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van boktor

Er is boktor gevonden in de zolder van een huis dat ik wil kopen. Aangezien ik hier wil gaan wonen wil ik dat het snel wordt opgelost. Ik wil graag dat er gekeken wordt waar de boktor overal zit. Daarnaast wil ik dan graag weten hoeveel het gaat kosten om deze compleet uit dit huis te verwijderen.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Er zitten gaten in de houtconstructie bij mij zolder. Er komt geen geluid uit en er is geen teken van levende beestjes maar toch wil ik voor de zekerheid dat het gecontroleerd wordt. Ik hoop dus dat jullie even kunnen kijken. Ik hoor graag van jullie.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

We hebben een nieuw huis gekocht en we willen de balken op zolder graag preventief laten behandelen tegen boktor en houtworm. Er zitten namelijk op veel plekken gaatjes en er is ook zaagsel aanwezig. Zouden jullie hiervoor een offerte kunnen maken?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Sinds een week heb ik last van boktorren. Ze zitten op zolder en op alle trappen in ons huis. De beestjes laten op verschillende plekken zaagsel achter. Ik ben inmiddels al een week twee keer per dag mijn huis aan het stofzuigen/poetsen maar ze blijven terugkomen. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf.

3 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik denk dat ik last heb van boktorren. Ik kwam er laatst achter dat er gaatjes in de balken bij mij op zolder zitten. Ik heb daar ook kleine sporen van zaagsel bij gevonden. Ik hoop dat jullie dit snel op kunnen lossen want ik heb gehoord dat boktorren hele balken van binnenuit kunnen vernielen. Ik zie u reactie graag tegemoet.

5 jaar geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder