Uw lokale ongediertebestrijder voor Deventer

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Deventer staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Deventer werken we samen met VEPO Diensten. Bestrijder Johan van Essen en zijn vrouw Marjan staan al hun klanten met raad en daad bij. Als Johan voor een klus wordt opgeroepen, gaat Marjan wel eens mee. Zo kunnen ze alle twee, naast de praktische hulp, ook uitgebreide informatie verschaffen. Johan: “Kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk voor onze klanten. De informatie die wij verstrekken moet gewoon goed zijn.”

Ontevreden klanten hebben Johan en Marjan nooit gehad. “Als je goed met klanten overlegt, kun je veel oplossen. Werken op onregelmatige tijden is geen probleem. En in de zomer hoeven wij niet op vakantie en staan we gewoon klaar om wespen te bestrijden. Wat voor beestje het ook is: bel ons op tijd zodat uw probleem niet verder uit de hand loopt!”

VEPO Diensten helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Johan van Essen VEPO diensten ongediertebestrijding

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Deventer op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Deventer. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Deventer weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Deventer ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Offerte en werkwijze aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Deventer? Bel 085 - 029 2200 of vul onderstaand formulier in voor een offerte, werkwijze en voor het maken van een afspraak!

Deventer; vol historie en ongedierte

Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De historische binnenstad herbergt dan ook het oudste stenen  huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek. Daarnaast kunt u in Deventer tal van monumentale panden bewonderen. Het middelpunt van de binnenstad wordt gevormd door de Brink. Dit is een langgerekt marktplein met bomen, terrassen en oude panden. Het geheel doet gezellig aan en dat vindt ongedierte ook. Die zijn gek op historische gebouwen, omdat ze heel gemakkelijk door de scheuren en kieren in de muren naar binnen kunnen. Ratten en muizen hebben in de binnenstad dus altijd dichtbij onderdak.

De grachten die door Deventer lopen hebben een fraaie aanblik. Vroeger werden ze gebruikt om marktwaar naar de stad te vervoeren. Tegenwoordig dienen de grachten vooral voor recreatie, zoals kanoën of varen. Niet alleen mensen zijn gek op het water in en rondom Deventer, bruine ratten (rioolratten) weten hier ook wel raad mee. Deze ratten zijn lastig te bestrijden, omdat ze de menselijke beschaving volgen. Deels zijn ze zelfs afhankelijk van mensen, omdat ze zorgen voor onderdak en voedsel. Iets wat er in Deventer volop aanwezig is!

Ook bedrijventerreinen zijn er in Deventer veel te vinden. De Kloosterlanden is het grootste bedrijventerrein, waar ongeveer 300 bedrijven zijn gevestigd. Het oudste terrein stamt uit de jaren 1920 en heet Bergweide. Er wordt op deze plekken veel gebouwd en gesloopt, wat ongedierte zichtbaar maakt. Daarnaast vluchten muizen en ratten naar een nieuwe onderkomen. Als dat uw kantoorpand bijvoorbeeld is, raden we aan om direct een professionele ongediertebestrijder in te huren, voordat uw pand moet kampen met een muizenplaag!

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Deventer, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Deventer krijgen we vooral meldingen van muizen, ratten, duiven en vliegen. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Deventer door VVE’s, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Zij ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Deventer naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als een muizenfamilie in uw woning zit of dat uw kantoorpand wordt geterroriseerd door allerlei kruipend ongedierte en uw belangrijke papieren worden aangetast.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht te openen naar de beestjes. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur is en niet het gewenste effect bereikt. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Deventer

Op onze zolder hoor ik vaak een knaagdier lopen en knagen. Ik heb het idee dat het groter is dan een muis. Het knagen klinkt vrij hard. Hoe gaan jullie hier mee om?

maandag 19 maart 2018
Bé van den Doolstraat, Deventer

We hebben per vandaag, de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. Het schijnt dat het huis last heeft van zilvervisjes, zoals veel huizen in de nieuwbouwwijk. Veel op en rond de trap. We zouden dit graag willen laten bestrijden voordat het huis vol staat met meubels. We vernemen graag wat de kosten zijn en op welke termijn e.e.a. kan.

donderdag 15 februari 2018
Claes Jansz Visscherstraat, Deventer

Muizen of iets in t plafond, wat te doen?

zondag 21 januari 2018
Dortstraat, Deventer

Ik denk dat er houtworm of een boktor in de balken van de kelder leeft. Ik heb gemerkt dat er kleine stukjes hout op de spullen liggen. Ik hoor graag van u.

woensdag 10 januari 2018
Rielerweg, Deventer

We hebben waarschijnlijk muizen in onze spouwmuren. Wat kan ik hier tegen doen?

zaterdag 16 december 2017
Leeghwaterlaan, Deventer

Hebben last van muizen in huis. Het lukt ons niet te achterhalen waar ze vandaan komen. Wat adviseert u?

woensdag 22 november 2017
Wilgweg, Deventer

In het huis dat we gekocht hebben zitten zwammen in de kruipruimte (op 2 balken). Tevens is er bij de bouwkundige keuring geconstateerd dat er waarschijnlijk boktor in de dakconstructie zit. De overdracht is op 15 december aanstaande. Wat zijn de mogelijkheden om dit probleem te verhelpen? En hoe groot is dan de kans op herhaling?

maandag 20 november 2017
Assenstraat, Deventer

Goedendag, Ik heb sinds een week of twee last van grote wespen bij het voorraam. Ik zie nu dat ze in een gat van het dakje van de erker vliegen. Kunt u iets doen?

zaterdag 21 oktober 2017
Diepenveenseweg, Deventer

Hallo, ik wil weten wat het kost om de muizen te bestrijden en of het direct de dag zelf weg is. We hebben namelijk een muis of meer in huis en we hebben er alles aan gedaan maar het lukt maar niet. Het is al 2 weken zo.

maandag 16 oktober 2017
Treurwilgpad, Deventer

Wij wonen op 3 hoog en hebben veel last van spinnen buiten, kunt u die bestrijden?

dinsdag 3 oktober 2017
Pothoofd, Deventer

Ik heb volgensmij een houtworm in een houten kast, kunt u deze bestrijden?

vrijdag 18 augustus 2017
Lauweriksplein, Deventer

Ik heb vanochtend een levende kakkerlak gevonden in mijn woning, althans het leek veel op een kakkerlak. Verder nog niet eerder een gezien. Wat nu?

woensdag 26 juli 2017
Keizerspad, Deventer