Ongediertebestrijding Bussum

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Bussum gewenst? Gelukkig sta ik, Gert van Point Pest Control, al met mijn collega’s klaar. Wij hebben al ruim 10.000+ woningen en bedrijven geholpen! Zelf heb ik 15+ jaar ervaring. Je kunt mij of één van mijn collega’s bereiken via Beestjes Kwijt. Snel een ongediertebestrijder in Bussum nodig? Op ons kun je rekenen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Bussum

Ontregelt het ongedierte je huishouden of je bedrijfsvoering? Via Beestjes Kwijt kun je dan snel en eenvoudig ongediertebestrijding Bussum inschakelen. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Gert van Point Pest Control komt regelmatig in Bussum om allerlei soorten ongedierte op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Een afspraak met deze professional is zo geregeld! Je belt ons of je stuurt een berichtje en jouw expert komt zo snel mogelijk!

Van welk ongedierte in Bussum heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Woon of werk je in Bussum en beleef je stressvolle dagen door ongedierte? Hoe sneller je het beestje herkent, hoe sneller er een oplossing kan komen! In onderstaand rijtje vind je de meest voorkomende soorten ongedierte in Bussum. Dit kan je helpen om jouw probleem te omschrijven als je de ongediertebestrijder voor Bussum contacteert voor een afspraak!

Het herkennen van ongedierte kan en uitdaging zijn, zeker als de beestjes zich amper laten zien. Wil je absolute zekerheid? Dan moet je ongediertebestrijding Bussum bellen voor een inspectie. Wacht hier niet te lang mee, anders kan de schade in je woning of bedrijf zich nog verder uitbreiden. Na inspectie zul je een passend voorstel krijgen om het ongedierte weg te krijgen. Professionaliteit gegarandeerd!

Ongedierte bestrijden Bussum: rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Bussum

Last van ongedierte in of rond je woning of bedrijf Bussum? Pak dit dan zo snel mogelijk aan! Vele soorten ongedierte kunnen namelijk besmettelijke ziektes verspreiden. Worden er ook voedselproducten aangetast? Dan moet je deze waren zo snel mogelijk weggooien, want deze kunnen ook besmet zijn met nare schimmels of bacteriën.  

Schade aan spullen door ongedierte komt ook veelvuldig voor. Ratten en muizen kunnen bijvoorbeeld aan tapijten en meubilair knagen. Houtworm vreet de binnenkant van balken uit totdat deze niet meer stabiel zijn. Papiervisjes en zilvervisjes happen graag papier uit boeken, posters en schilderijen. Misschien kauwen ze zelfs wel op je diploma’s en certificaten?

Dan zijn er nog ongediertesoorten die je al jeuk bezorgen als je aan ze denkt. Wie heeft er bijvoorbeeld ooit vlooien, muggen of bedwantsen gehad? Onze eigen klanten denken er nog met veel schrik aan terug. Vooral bedwantsen zijn hardnekkig, want die moeten soms letterlijk uit ruimtes worden gebrand. Daarom nogmaals: hoe eerder je een ongedierteplaag oplost, hoe beter!

Ongedierte bestrijden in Bussum? Dan zit je bij Beestjes Kwijt goed. De ongediertebestrijder voor Bussum staat namelijk al voor jou klaar! Zijn naam is Gert van Point Pest Control. Hij heeft ervaring met vele soorten ongedierte en kan elk mogelijk probleem oplossen. Afspraak maken? Toets dan nu het telefoonnummer in of stuur een bericht via het contactformulier!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten ongediertebestrijding Bussum

Ongedierte bestrijden in Bussum is vaak maatwerk

Wie ons belt of mailt voor ongediertebestrijding in Bussum kan een uitstekende service verwachten. Deze service begint bij een juiste berekening van de kosten. Gert van Point Pest Control is jouw ongediertebestrijder voor Bussum. Hij zal een heldere en eerlijke prijs bepalen en dat doet hij aan de hand van de volgende punten:

  1. De ongediertesoort in of rond jouw woning of bedrijf
  2. De ernst van de ongedierteplaag
  3. De gekozen bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd

Jouw expert zal mogelijk eerst een inspectie moeten uitvoeren om een duidelijk beeld te krijgen van jouw ongedierteprobleem. Zodra hij voor ogen heeft wat er precies moet gebeuren, zal hij eventueel ook een plan van aanpak schrijven. Hierin worden de werkzaamheden en de bijbehorende kosten gedetailleerd omschreven. Wil je alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail hem dan nu en maak aansluitend een afspraak.

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Chantal uit Zevenbergen

In de ochtend telefonisch contact gehad en een paar uur later konden zij al langs komen. Hartstikke fijn! Erg vriendelijke man met goede tips en uitle...

Lees de hele review

Rein uit Alphen a/d rijn

Binnen een dag stond point pest control al voor de deur. Bleken twee grote wespennesten te zijn. Snelle en effici?nte afhandeling. Goede vakman! In ee...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Bussum

Ik heb al een jaar of twee, tenminste sinds ik het heb opgemerkt, last van kakkerlakken. Vorig jaar heb ik al eens iemand gehad die valletjes gezet heeft. Deze valletjes blijven echter leeg. Het blijft bij af en toe één kakkerlak zien en vangen. Dit neemt niet weg dat ik er graag vanaf wil. Mijn vraag is dus of u bij mij kunt komen kijken en een offerte kunt maken wat me dit gaat kosten? Dank u wel.

6 maanden geleden

Noord-Holland • Bussum •

We willen graag een mierennest in ons huis laten verwijderen. Overal lopen mieren op de grond. Alles wat we zelf hebben geprobeerd lijkt niet te werken.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Bussum •

Wij hebben grote zwammen in onze kelder ontdekt. Wat moeten wij doen? We zouden liever iemand langs laten komen dan ze zelf verwijderen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Bussum •

k woon in Bussum en woon in een appartementencomplex. Achter de hoofdingang bevinden zich 6 woningen (2 per verdieping, 3 hoog). Ik zit bovenin en heb een zolder met vlisotrap tot mijn beschikking. In mijn slaapkamer hoor ik elke nacht beesten rennen in mijn plafond of op zolder, kan het onderscheid niet maken. En net (20:00 uur) ging het er heel hard aantoe. Dat is volgens mij geen klein veldmuisje. Over wat we praten geen idee, maar ik wil het onderhand wel weten. Ik kom liever niet op zolder, maar mijn vader zegt niks bijzonders daar te zien. Kortom, kunnen jullie bekijken wat er mogelijk leeft? Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Bussum •

We hebben net een huis gekocht en de oude eigenaren vertelden ons al dat in november er telkens vliegen op zolder komen. Graag zouden we dit willen bestrijden.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Bussum •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder