Bedwantsen bestrijden Beverwijk

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Beverwijk? Aangenaam! Ik ben Gert van Point Pest Control en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Beverwijk

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Gert van Point Pest Control is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Beverwijk uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. Gert houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Beverwijk: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met Gert van Point Pest Control. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Beverwijk. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9

Gert, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Gert Drop heeft jarenlange ervaring met de bestrijding van ongedierte. “Ik vind het mooi om snel zichtbare resultaten te zien en een klantrelatie op te bouwen. Mijn bedrijf onderscheidt zich vooral door snelheid, goed advies en een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden.”

Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Hans uit Velserbroek

Top geregeld, snelle service en binnen no-time waren de wespen verdwenen/uitgeroeid! Super.

Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Beverwijk?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Beverwijk inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Beverwijk komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Beverwijk. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met Gert van Point Pest Control.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Ik denk dat ik last heb van bedwantsen, ik slaap namelijk erg slecht door beten en bultjes. Ik zou dit graag zsm. weg willen laten halen.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Beverwijk •

Heb sinds een week bultjes die overeen lijken te komen met bultjes van bedwantsen. Zou graag willen dat een proffesional hiernaar komt kijken en ze eventueel bestrijd.

1 jaar geleden

Noord-Holland • Beverwijk •

Kunt u mij helpen met mijn bedwantsenprobleem? Ik weet zeker dat het bedwantsen zijn, die moet ik vanuit een hotel in het buitenland ''meegenomen'' hebben.

2 jaar geleden

Noord-Holland • Beverwijk •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder