Wespennest verwijderen Berkel en Rodenrijs

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Berkel en Rodenrijs? Hallo, ik ben Pieter van Vermin Free en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Berkel en Rodenrijs

Bij je woning of bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Berkel en Rodenrijs. Pieter van Vermin Free schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Berkel en Rodenrijs!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Berkel en Rodenrijs: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Berkel en Rodenrijs

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Berkel en Rodenrijs gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Berkel en Rodenrijs is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Berkel en Rodenrijs? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Pieter van Vermin Free. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Pieter, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Pieter van Rhee is in het jaar 2000 als ongediertebestrijder begonnen. In 2014 begon hij voor zichzelf met Vermin Free. Pieter is dol op zijn vak en vindt de omgang met verschillende klanten erg leuk. “Mensen helpen en tegelijkertijd je vak uitoefenen is het mooiste wat er is. Ik maak regelmatig mee dat ik ‘s avonds na een klus nog blije berichtjes krijg van een tevreden klant.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Kim uit Bocholtz

Snel en vakkundig werk

Lucy uit Willemstad

Vriendelijk en snel geholpen.

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Berkel en Rodenrijs?

Wespen bestrijden in Berkel en Rodenrijs doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Berkel en Rodenrijs deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Ik denk dat we een wespennest hebben aan de zijkant van ons huis. Het zit wel erg hoog dus ik hoop dat een bestrijding mogelijk is. Ik hoop spoedig een reactie van jullie te ontvangen.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Er zit een wespennest in de rand van de schuifpui en de muur. Wespen vliegen af en aan en verdwijnen in de spleet. Graag ontvang ik een offerte om ze te verwijderen. Ik kan uiteraard even een foto sturen van de situatie.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Er zit een beginnend wespennest boven de kier van de buitendeur. Ik heb twee jaar geleden het zelfde probleem gehad en het lijkt nu terug te zijn. Ik hoop dat een permanente bestrijding mogelijk is.

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

We zien aan de voorkant van ons huis op zo'n 7 meter net onder de dakgoot de wespen in en uit vliegen. Dagelijks komen er enkele wespen het huis in.

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Ik wil graag een beginnend wespennest in mijn schuur laten verwijderen. Het is nu ongeveer 10cm in doorsnee en ik wil het weg hebben voordat het groter wordt. Ik hoor graag van jullie.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder