Muizen bestrijden Berkel en Rodenrijs

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Berkel en Rodenrijs? Aangenaam, ik ben Pieter van Vermin Free en ik werk vrijwel iedere dag in Berkel en Rodenrijs als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Berkel en Rodenrijs: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
15+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Berkel en Rodenrijs

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Pieter van Vermin Free. Pieter helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Pieter in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Berkel en Rodenrijs: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Berkel en Rodenrijs was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Pieter van Vermin Free staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Pieter, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Pieter van Rhee is in het jaar 2000 als ongediertebestrijder begonnen. In 2014 begon hij voor zichzelf met Vermin Free. Pieter is dol op zijn vak en vindt de omgang met verschillende klanten erg leuk. “Mensen helpen en tegelijkertijd je vak uitoefenen is het mooiste wat er is. Ik maak regelmatig mee dat ik ‘s avonds na een klus nog blije berichtjes krijg van een tevreden klant.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review

Nuran uit Hoogvliet

Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden...

Lees de hele review

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Berkel en Rodenrijs?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Berkel en Rodenrijs al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Berkel en Rodenrijs duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Berkel en Rodenrijs!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Wij hebben muizen aangetroffen in het washok bij de cv-ketel op zolder. Ik weet zelf niet wat ik tegen muizen moet doen, maar ik wil er wel graag vanaf. Kunnen jullie helpen?

8 maanden geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Ik heb meerdere muizen op zolder en minimaal 1 in de keuken. Deze wil ik uiteraard zo snel mogelijk weg hebben. Wanneer kunnen jullie dit doen en wat zijn de kosten?

10 maanden geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Wij hebben last van een muis en we hebben geen idee of het er meer zijn. Muizenvallen helpen niet, maar we willen er zo snel mogelijk vanaf zijn ivm kruipende kinderen. Het zou fijn zijn als jullie ons snel kunnen helpen. Alvast bedankt!

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Wij hebben muizen aangetroffen in onze provisiekast. Ook zijn er spullen aangevreten. Tot nu toe hebben we nog maar een dode muis gevonden en de muizenvallen werken niet echt. Hoe kunnen jullie ons helpen?

1 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Sinds een paar maanden hebben wij soms last van muizen in huis en tot nu toe heeft niks geholpen. Hebben jullie tips om dit probleem op te lossen? Ik weet zelf niet meer wat ik moet doen.

2 jaar geleden

Zuid-Holland • Lansingerland •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder