Wespennest verwijderen Bergen op Zoom

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Bergen op Zoom? Hallo, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Bergen op Zoom

Bij je woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Bergen op Zoom. René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Bergen op Zoom!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Bergen op Zoom: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Bergen op Zoom

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Bergen op Zoom gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Bergen op Zoom is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Bergen op Zoom? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Jose uit Almere

Ik zet mijn petjeaf voor deze mensen

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Paul uit Chasm

Goede en snelle service

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Bergen op Zoom?

Wespen bestrijden in Bergen op Zoom doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Bergen op Zoom deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Ik heb last van een wespennest bij de dakgoot/muur (ongeveer op 3,5 meter hoogte). Zouden jullie deze kunnen komen verwijderen? Ik heb namelijk een klein kindje en ik vind dit eigenlijk toch wel gevaarlijk. Alvast bedankt!

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

ik heb een wespennest in de muur van mijn huis boven mijn voordeur. Wat zijn de kosten om dit nest te laten verwijderen? En hoelang duurt een bestrijding? Ik ontvang graag een offerte.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Wij hebben een wespennest in de grond van onze tuin en de wespen vliegen hierdoor vaak door de tuin. Ik zou hier graag vanaf willen, maar zelf weet ik niet wat ik kan doen. Hebben jullie toevallig tips? Alvast bedankt!

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

We hebben wespen geconstateerd in ons huis. Ze zaten op de zolder tegen het dakraam en vlogen ook al een tijdje voor ons badkamerraam. We hebben geen idee waar het nest zit maar we zouden er graag vanaf willen. We willen graag hulp bij het vinden en verwijderen van het nest.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Sinds een week hebben wij thuis erg veel last van wespen. Ze vlogen eerst alleen in de tuin, maar voortaan zitten ze ook binnen. Ik weet niet waar ze vandaan komen, maar waarschijnlijk zit er ergens een wespennest. Kunnen jullie ons helpen?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder