Muizen bestrijden Bergen op Zoom

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Bergen op Zoom? Aangenaam, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding en ik werk vrijwel iedere dag in Bergen op Zoom als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Bergen op Zoom: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Bergen op Zoom

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. René helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel René in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Bergen op Zoom: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Bergen op Zoom was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review

Jan uit Zeewolde

Niels gobel was keurig op tijd en gaf duidelijke uitleg over de bestrijdingswijze, om aansluitend aan de slag te gaan. Daarna keurig gewezen op het ve...

Lees de hele review

Enrico uit Wageningen

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Bergen op Zoom?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Bergen op Zoom al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Bergen op Zoom duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Bergen op Zoom!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

Er zitten één of meerdere muizen in onze spouwmuur bij onze slaapkamer (eerste verdieping). Afgelopen winter zijn er 2 bedrijven geweest om ons er vanaf te helpen. Echter zijn ze nu weer terug. Graag ontvang ik een offerte hoe ik van deze kleine vrienden af kan komen.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

In de spouw en de garage van onze woning zitten spitsmuizen. Dit is niet bepaald prettig. Als je de garage binnenloopt zie je ze vaak wegschieten. Hopelijk kunnen jullie ons helpen? Ik hoor het graag.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Ik heb erg veel last van muizen en ik ben al maanden bezig om ze weg te krijgen. Ik heb er nu al 6 gevangen, maar ik kom er niet vanaf. Ik begin inmiddels ook echt bang te worden voor al deze muizen.Svp hulp. Ik wil er vanaf.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Hallo. Op zolder achter de schouwen hebben we muizen ontdekt. 1 maand geleden hebben we 1 muis gevangen met een lokaas. En daarna 1 week later weer. En nu zit er weer een muis achter de schouwpui. Het stopt niet. Graag willen we weten of jullie vandaag al kunnen komen. 

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder