Bedwantsen bestrijden Bergen op Zoom

Jouw lokale bedwantsenbestrijder

Bedwantsen bestrijden in Bergen op Zoom? Aangenaam! Ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding en ik werk in jouw stad als bedwantsenbestrijder. Ben je al gebeten door een bedwants en zitten ze overal in je woning of bedrijf? Dan bied ik je graag een praktische en effectieve bedwantsen bestrijding oplossing. Bel me of mail me en ik kom je zo snel mogelijk helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw bedwantsenbestrijding in Bergen op Zoom

Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, komen vaak voor in hotels. Ze nestelen zich in je bagage en reizen met jou mee naar huis. Ben je helemaal klaar met deze bloedzuigertjes in je bed? Of wil je juist voorkomen dat er meer gasten jouw hotel met jeuk verlaten? Dan zit je hier goed om de bedwants te bestrijden! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding is jouw aangewezen expert! Vaak staat hij al binnen 24 uur voor je deur om professionele bedwantsenbestrijding in Bergen op Zoom uit te voeren. Discretie gewenst? Geen probleem. René houdt rekening met al je verzoeken.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden Bergen op Zoom: in of rondom je huis of bedrijf

Voor professionele bedwantsen bestrijding kom je bij ons

Bedwantsen - of: bed bugs - kunnen overal zitten en dan met name in B&B’s, hotels of vakantiehuizen. De beestjes verblijven in dezelfde bedden als de gasten. Wie door een bedwants gebeten wordt, kan rekenen op dikke rode bultjes en een heel nare jeuk! Vervelend is ook dat de bedwantsen vanuit de bedden en andere schuilplaatsen in de kamer ongemerkt in de koffers van de reizigers kunnen kruipen. Ze reizen dan mee naar woningen of naar andere logeergelegenheden, waar ze voor nieuwe plagen zorgen!

Helaas herken je een bedwantsenplaag vaak pas als het te laat is. Ze zijn uit de koffers gekropen en hebben zich overal in je woning verstopt. Ze verstoppen zich voornamelijk in bedden, omdat ze daar dicht op je huid kunnen leven, maar ze zitten ook in nachtkastjes, kleding, stopcontacten, achter het behang en zelfs in elektronische apparatuur. Anders gezegd: bedwantsen in je huis zitten overal en dat maakt bedwantsen bestrijden erg lastig!

Het zelf bestrijden van bedwantsen is nagenoeg onmogelijk. Ze vermenigvuldigen zich heel snel en kunnen in allerlei voorwerpen en meubels verstopt zitten. Alles behandelen met een middel uit de winkel helpt niet, want bedwantsen worden snel resistent en ze verplaatsen zich razendsnel zodra ze merken dat ze worden aangevallen. Niet voor niets staan bedwantsenplagen bekend als zeer hardnekkig en wordt er altijd een professionele bedwants bestrijder bij geroepen!

Heb jij last van bedwantsen of vermoed je dat er bedwantsen aanwezig zijn? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Je komt dan rechtstreeks in contact met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Hij komt dan op de kortst mogelijke termijn naar jouw woning of bedrijf in Bergen op Zoom. Maak korte metten door de bedwants te bestrijden voor de plaag zich nog verder uitbreidt!

9

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Anne uit Zuidveen

Meneer kwam zeer vriendelijk over aan de telefoon. Kon gelukkig op korte termijn al komen. Liep bij vorige afspraak wat uit, belde hier netjes over da...

Lees de hele review

G.a. uit Diemen

Prima ervaring, direct gekomen om wespen te bestrijden, met garantie, vriendelijk

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost bedwantsenbestrijding in Bergen op Zoom?

Bedwants bestrijden is grondig werk

Voordat je een professionele bedwantsenbestrijder in Bergen op Zoom inschakelt, wil je ongetwijfeld weten wat het bedwants bestrijden gaat kosten. Onze bedwantsenbestrijder in Bergen op Zoom komt daarom graag een inspectie uitvoeren. Hierna schrijft hij een plan van aanpak en krijg je alles over de kosten te horen. Deze worden bepaald door:

  1. De ernst van de bedwantsenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen materialen voor inspectie en bestrijding
  4. De duur van de werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

Milde bedwantsenplagen bestaan niet. Juist daarom is het van belang dat je voor een professionele bestrijding kiest: zoals de bedwantsen bestrijding in Bergen op Zoom. Deze zeer bekwame ongediertebestrijder hebben wij al voor jou geselecteerd. Verlos jezelf van die afschuwelijke bijtgrage beestjes en zet de eerste stap! Bel of mail ons direct en je krijgt rechtstreeks contact met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van bedwantsen

Wij hebben bedwantsen. Kunt u deze weghalen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Wij denken dat we bedwantsen hebben, ik heb ze zelf nog niet gesignaleerd, maar ik ben meerdere malen gestoken op een rij. Kunt u me helpen?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Ik heb ze nog niet zelf gezien, maar weet bijna zeker dat ik ze heb 'meegenomen' van vakantie in Frankrijk (bloedvlekjes op lakens). Sindsien overal jeukende rode bultjes op lichaam. Helaas kleren van vakantie deels terug in de kasten gelegd en nu ben ik bang thuis een plaag te hebben veroorzaakt. Hoe kom ik erachter dat het echt bedwants is en kan ik ze laten bestrijden?

2 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder