Ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Bergen op Zoom nodig? Hallo, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 20.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom

Zie je overal beestjes kruipen of vliegen, maar ligt dat niet aan je ogen? Dan komt ongediertebestrijding Bergen op Zoom vliegensvlug naar je toe! Natuurlijk moet je dan wel eerst een afspraak regelen en dat doe je via Beestjes Kwijt. Hier vind je namelijk een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Hoe het werkt? Je belt of mailt ons en je komt rechtstreeks in contact met René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Jouw ongedierteprobleem wordt correct opgelost: wees daar maar zeker van!

Van welk ongedierte in Bergen op Zoom heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Word je moedeloos van het ongedierte in je woning of bedrijf? Dan moet je daar iets aan doen! Herkenning van het beestje is een goede eerste stap, daarom hebben wij hier een overzicht geplaatst van de meest voorkomende ongediertesoorten in Bergen op Zoom. Herken je de boosdoener? Dan mag je ongediertebestrijding Bergen op Zoom meteen bellen voor een oplossing!

Heb je juist moeite met het herkennen van het ongedierte? Geen nood, want de ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom kan zo bij je zijn voor een inspectie. Als er inderdaad sprake is van ongedierte, zal hij je over een mogelijke oplossing kunnen adviseren. Indien nodig maakt hij ook een uitgebreid plan van aanpak. In veel gevallen zal hij zelfs meteen kunnen ingrijpen!

Ongedierte bestrijden Bergen op Zoom: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom staat bekend om haar vele monumenten: het zijn er ruim 500 in totaal, waaronder het welbekende stadspaleis Het Markiezenhof. Niet voor niets wordt de stad dan ook jaarlijks druk bezocht. Toeristen struinen door de vele middeleeuwse straatjes en pleinen en bezoeken de vele winkeltjes over de hele stad. Wie even wil relaxen, bezoekt een leuk café of een gezellig restaurant. Alle belangstelling voor de stad is heel leuk, maar helaas brengt het bezoek soms ook ongedierte met zich mee.

Hoe meer mensen op straat, hoe meer kans op zwerfafval. Dit trekt helaas ongewenste knaagdieren of vogels aan, die voor veel overlast in de omgeving kunnen zorgen. Straten en gebouwen raken vervuild en met veel pech loopt een plaag zo uit de hand dat je eigen woning of bedrijfspand er ook door getroffen wordt. En wie niet goed op de hygiëne op eigen terrein let, loopt grote kans om als eerste bezoek te ontvangen van muizen, ratten, kakkerlakken of ander naar ongedierte.

Heb jij op dit moment last van ongedierte in je woning of bedrijf? Voor ongedierte bestrijding in Bergen op Zoom staat dan René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding klaar. Hij stelt je op je gemak met goed advies en hij kan alle soorten ongedierte bestrijden. Dit doet hij op een verantwoorde en efficiënte wijze, zodat jij de komende nachten weer met een gerust hart kunt gaan slapen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Logo evm

Kosten ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Ongedierte bestrijden in Bergen op Zoom is vaak maatwerk

Wat kost het om ongedierte in je woning of bedrijf in Bergen op Zoom te bestrijden? René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding zorgt voor een duidelijke en eerlijke prijs, maar hij zal eerst duidelijkheid moeten krijgen over je ongedierteprobleem. De volgende punten zijn namelijk van groot belang bij het bepalen van de kosten:

  1. Het soort ongedierte
  2. De grootte van de plaag
  3. De bestrijdingsmethode
  4. De benodigde middelen
  5. De benodigde tijd

In veel gevallen kan er eerst een inspectie worden uitgevoerd. Je krijgt dan een plan van aanpak aangeboden waarin zowel de werkzaamheden als de kosten omschreven staan. Ga je akkoord met de aanpak en de bijbehorende prijs, dan gaat ongediertebestrijding Bergen op Zoom zo snel mogelijk aan de slag. Reken op professioneel advies en vakkundig werk!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

henk

komt afspraken na en goede service

Etienne

Hij geeft goede nazorg. Hij is zeer vakkundig.

Marianne

Snelle en vakkundige bestrijding van wespennest in dit geval op lastige plek op het dak. Denkt echt met je mee hoe het zo goed en goedkoop mogelijk ka...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Bergen op Zoom

Wij hebben muizen in het verlaagde plafond van de aanbouw. Graag zou ik willen weten wat de kosten zouden zijn om deze te bestrijden en hoe u deze kunt bestrijden.

6 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Ik heb sinds een week of 6 ineens kakkerlakken in huis. Het begon toen mijn vrouw boodschappen was wezen doen bij de lokale toko en een doosje mee had genomen en op de aanrecht had gezet. Die dag zag ik de kakkerlak voor het eerst. We zijn nu 6 weken verder en ben er ondertussen 5 meer tegengekomen. Ik heb ze wel dood gemaakt. Ik maak me grote zorgen ivm de hygiëne en de kleine kinderen bij ons thuis. In hoeverre zijn ze al verspreid? Ben er op de 1e etage ook al 1 tegengekomen. Nota bene nog wel in de kinderkamer. Ik hoop dat u een passend advies voor mij heeft.

10 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Ik heb 3 katten en mijn katten hebben al enige tijd last van vlooien. Ik heb het huis grondig schoongemaakt, verschillende bestrijdingsmiddelen geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Ik heb professionele hulp nodig voor het bestrijden van de vlooien.

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Wij hebben last van enorm veel spinnen aan de voor- en achterkant van onze woning. Ook in de garage hebben we er veel last van. Wat zijn de kosten voor het bestrijden hiervan?

1 jaar geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder