Ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Bergen op Zoom nodig? Hallo, ik ben René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom. In de afgelopen 25+ jaar heb ik meer dan 20.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
085 - 029 2200
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Liever teruggebeld worden?
Vul je gegevens in en de bestrijder belt je direct!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Bergen op Zoom ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Bergen op Zoom nodig? Dan staat binnen een mum van tijd René Sulkens of een van zijn collega's van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding voor de deur!

Van welk ongedierte in Bergen op Zoom heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Bergen op Zoom op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Bergen op Zoom: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom staat bekend om haar vele monumenten: het zijn er ruim 500 in totaal, waaronder het welbekende stadspaleis Het Markiezenhof. Niet voor niets wordt de stad dan ook jaarlijks druk bezocht. Toeristen struinen door de vele middeleeuwse straatjes en pleinen en bezoeken de vele winkeltjes over de hele stad. Wie even wil relaxen, bezoekt een leuk café of een gezellig restaurant. Alle belangstelling voor de stad is heel leuk, maar helaas brengt het bezoek soms ook ongedierte met zich mee.

Hoe meer mensen op straat, hoe meer kans op zwerfafval. Dit trekt helaas ongewenste knaagdieren of vogels aan, die voor veel overlast in de omgeving kunnen zorgen. Straten en gebouwen raken vervuild en met veel pech loopt een plaag zo uit de hand dat je eigen woning of bedrijfspand er ook door getroffen wordt. En wie niet goed op de hygiëne op eigen terrein let, loopt grote kans om als eerste bezoek te ontvangen van muizen, ratten, kakkerlakken of ander naar ongedierte.

Heb jij op dit moment last van ongedierte in je woning of bedrijf? Voor ongedierte bestrijding in Bergen op Zoom staat dan René van Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding klaar. Hij stelt je op je gemak met goed advies en hij kan alle soorten ongedierte bestrijden. Dit doet hij op een verantwoorde en efficiënte wijze, zodat jij de komende nachten weer met een gerust hart kunt gaan slapen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

René, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar René Sulkers heeft jarenlange ervaring: “Ik ga heel ver voor mijn klanten. Bijvoorbeeld als het gaat om de bestrijding van muizen: ik ga net zo lang door tot de overlast is verdwenen, ook als het betekent dat ik vaker moet terugkomen.”

Bel direct 085 - 029 2200
Logo evm

Kosten ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Ongedierte bestrijden in Bergen op Zoom is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Bergen op Zoom te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Bergen op Zoom lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Bergen op Zoom weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

Bel direct 085 - 029 2200
99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9,2
613 beoordelingen

astrid

prettige beleefde meneer. Kwam netjes op tijd. Gisteren geweest vanmorgen zag ik ze niet meer. Hopelijk blijf dat zo.

Sophie

Vriendelijke, snelle hulp. Goed bereikbaar. Goed product - fijn dat ook textiel kan worden behandeld. Ik raad andere mensen aan snel avl in te schakel...

Lees de hele review

Stefan

Dit bedrijf gaat erg deskundig te werk en geeft hierbij ook de nodige informatie. Ik zou ze zeker aanbevelen bij andere en als we ze in de toekomst no...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Bergen op Zoom

Wij hebben muizen in het verlaagde plafond van de aanbouw. Graag zou ik willen weten wat de kosten zouden zijn om deze te bestrijden en hoe u deze kunt bestrijden.

4 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Ik heb sinds een week of 6 ineens kakkerlakken in huis. Het begon toen mijn vrouw boodschappen was wezen doen bij de lokale toko en een doosje mee had genomen en op de aanrecht had gezet. Die dag zag ik de kakkerlak voor het eerst. We zijn nu 6 weken verder en ben er ondertussen 5 meer tegengekomen. Ik heb ze wel dood gemaakt. Ik maak me grote zorgen ivm de hygiëne en de kleine kinderen bij ons thuis. In hoeverre zijn ze al verspreid? Ben er op de 1e etage ook al 1 tegengekomen. Nota bene nog wel in de kinderkamer. Ik hoop dat u een passend advies voor mij heeft.

8 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

I have 3 cats and I have been fighting for the past months with fleas. I did my best to clean all around the house, use products etc etc but unfortunately my house is now full of fleas and i need help from professionals.

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Wij hebben last van enorm veel spinnen aan de voor- en achterkant van onze woning. Ook in de garage hebben we er veel last van. Wat zijn de kosten voor het bestrijden hiervan?

11 maanden geleden

Noord-Brabant • Bergen op Zoom •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder