Wespennest verwijderen Assen

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Assen? Hallo, ik ben Allard van Traas Noord-Nederland en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Assen

Bij je woning of bedrijfspand in Assen hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Assen. Allard van Traas Noord-Nederland schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Assen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Assen: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Assen

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Assen gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Assen is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Assen? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Allard van Traas Noord-Nederland. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Allard, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Lambertus uit Almere

Verdelging wespennest snel en adequaat opgelost

Henk uit Olst

Prima vakman deskundig en veilig.

Anja uit Molenschot

Vind het alleen niet zo netjes dat als ik terug bel dat we nog last hebben van de wespen dat ik niet teruggebeld word wat ze wel beloven

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Assen?

Wespen bestrijden in Assen doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Assen deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Wij hebben sinds een aantal weken in onze bijkeuken dagelijks een groep versufte wespen. Ze zijn makkelijk te doden, maar de dag erna zijn er weer nieuwe. Wij hebben de bron nog niet gevonden en daarom hopen wij dat jullie ons hiermee kunnen helpen.

9 maanden geleden

Drenthe • Assen •

Onder ons dakraam zit een wespennest. Hier hebben wij al een tijdje last van en daarom zou ik graag willen weten hoe ik hier vanaf kom. Ik denk dat jullie ons hiermee wel kunnen helpen. Kunnen we een keer een afspraak maken?

11 maanden geleden

Drenthe • Assen •

Er zit een wespennest in onze spouwmuur. Wat kost het om dit te laten verwijderen? En hoelang duurt zo'n bestrijding dan? Ik zou graag snel van dit nest af willen. Ik hoor graag wat van jullie terug.

1 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Wij hebben in de serre een wespennest gevonden. De wespen komen uit de spotjes en ze zitten nu vaak in huis, wat behoorlijk irritant is. Wat kan ik zelf doen om hier vanaf te komen?

1 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Wij vermoeden dat we een wespennest hebben in de tuin naast het terras. Kunt u dit beoordelen en verwijderen? Ik wil graag van dit probleem af. Ik hoor graag een antwoord terug.

1 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder