Muizen bestrijden Assen

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Assen? Aangenaam, ik ben Allard van Traas Noord-Nederland en ik werk vrijwel iedere dag in Assen als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Assen: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Assen

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Allard van Traas Noord-Nederland. Allard helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Allard in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Assen: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Assen was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Allard van Traas Noord-Nederland staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Allard, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

N.s. uit Dronten

Snelle en vriendelijke service

Inge uit Nieuwkoop

Prettig contact en snel geholpen

Rolf uit Enschede

Er werd snel een afspraak gemaakt, ik werd vooraf nog even gebeld en er is grondig onderzoek gedaan en maatregelen zijn getroffen in overleg. Deskundi...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Assen?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Assen al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Assen duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Assen!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

In mijn flat zitten verschillende muizen. Eerst zaten ze alleen in de keuken maar tegenwoordig zitten ze ook in de woonkamer. Ik wil er dol graag van af en ik hoop dat jullie mij hierbij van dienst kunnen zijn.

1 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Bij ons thuis ziten muizen tussen het plafond. We horen ze 's avonds vaak lopen en dit is vreselijk. Er is nog niks aangegeten maar ik heb er wel al eentje weg zien glippen overdag. Ik hoop dat jullie kunnen helpen. Alvast bedankt.

2 jaar geleden

Drenthe • Assen •

We hebben vanavond een muis in ons huis gezien. Moeten we hier meteen iets aan doen of kan dat ook na de kerst? We hebben twee jonge kinderen 1 van 2 jaar en en een baby 4 maanden. En wat zal het ons gaan kosten als we jullie dienst nodig hebben?

3 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Er zitten muizen tussen het plafond en vloer van de bovenste verdieping. Ze zitten onder de isolatie, dus vallen op de isolatie werkt niet. Wat kunnen we doen? Is er hulp van een professionele bestrijder nodig.

4 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Sinds kort heb ik het idee dat er muizen of ratten in mijn muren of plafond zitten. Ik vraag me af wat ik hier het beste tegen kan doen. Wat kunnen jullie er aan doen en aan wat voor prijs moet ik denken?

4 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder