Ongediertebestrijding Assen

Jouw lokale ongediertebestrijder

Ongediertebestrijding in Assen nodig? Hallo, ik ben Allard van Traas Noord-Nederland. Beestjes Kwijt heeft mij geselecteerd als jouw ongediertebestrijder voor Assen. In de afgelopen 10+ jaar heb ik meer dan 15.000+ huishoudens en bedrijven geholpen. Ik heb voor elke ongedierteplaag een oplossing. Eén telefoontje en ik kom eraan!

9.2

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw ongediertebestrijder voor Assen

Jij hebt ongedierte in of rondom jouw huis of bedrijfspand in Assen ontdekt. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig ben je nu bij Beestjes Kwijt. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders die jou vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Heb jij ongediertebestrijding in Assen nodig? Dan staat binnen een mum van tijd Allard Westra of een van zijn collega's van Traas Noord-Nederland voor de deur!

Van welk ongedierte in Assen heb je last?

Ongediertebestrijding is ons specialisme

Ongedierte bestaat in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of denk aan insecten, zoals wespen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes of papiervisjes. Enge beestjes? Gelukkig brengen ze onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. Hier zie je de meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Assen op een rij:

Staat het ongedierte waar je last van hebt er niet tussen? Of is het lastig om je ongedierteprobleem te beschrijven? De ongediertebestrijder voor Assen komt graag even bij je langs om het soort ongedierte vast te stellen. Hij voorziet je dan van advies en een prijsopgave of je krijgt een uitgebreider plan van aanpak. In veel gevallen kan hij direct overgaan tot ongedierte bestrijding.

Ongedierte bestrijden Assen: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met ongediertebestrijding in Assen

In Assen kan er, net als in andere steden, het hele jaar door ongedierte opduiken. Misschien komen ze wel op het zwerfafval af dat mensen in het Asserbos of na een race op het TT-circuit hebben achtergelaten. Of ze komen af op de resten van één van de vele markten die de stad het hele jaar door organiseert. En helaas komen ongedierteplagen ook regelmatig voor in woningen en bedrijven.

Veel ongedierteplagen ontstaan door slechte hygiëne in of rond een pand. Huishoudelijk afval of tuinafval wordt dan niet op tijd opgeruimd. Veel mensen strooien ook vogelzaad of brood in de tuin waar niet alleen vogels, maar ook muizen of ratten op afkomen. In de zomer kan men in Assen ook rekenen op wespenplagen. De wespen bouwen dan een nest binnenshuis of ze vallen mensen in tuinen of parken lastig.

Heb jij ook last van ongedierte in je woning of bedrijfspand in Assen? Allard van Traas Noord-Nederland staat je dan bij met ongedierte bestrijding in Assen. Hij bestrijdt alle soorten ongedierte op professionele wijze en helpt je een nieuwe plaag te voorkomen. Ook is hij beschikbaar voor periodieke inspecties: zo weet je zeker dat je woning of bedrijf ongediertevrij blijft. Interesse in Allards diensten? Dan mag je ons nu bellen of mailen.

Bel of mail je voor een bestrijding in Zeijen, Ubbena, Rhee, Ter Aard, Zeijerveld, Zeijerveen, Loon, Balloërveld, Balloo, Deurze, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Eleveld, Geelbroek of Amen? Ook dan is ongediertebestrijding Assen je graag van dienst.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

9.2

Allard, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Eigenaar Allard Westra heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van ongedierte. “Als je weet hoe ongedierte leeft, kun je het ook bestrijden. We hebben veel ervaring en houden onze kennis op peil door continue nascholing.”

Logo evm Logo vca

Kosten ongediertebestrijding Assen

Ongedierte bestrijden in Assen is vaak maatwerk

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongediertebestrijding in Assen te komen. Deze kosten worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • De ongediertesoort
  • De omvang van de plaag
  • De bestrijdingsmethode
  • De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  • De benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

Na inspectie overlegt de ongediertebestrijder met jou over een plan van aanpak. Bij dit plan worden ook de kosten op een rijtje gezet. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt. Ook als de werkzaamheden aangepast moeten worden, krijg je dit op tijd te horen. De ongediertebestrijder voor Assen lost het ongedierteprobleem vakkundig op en geeft je ook advies om een nieuwe ongedierteplaag te voorkomen. Het aanbrengen van wering kan dan tot de mogelijkheden behoren. Wanneer hij je woning of bedrijf in Assen weer verlaat, ben je goed bewapend tegen het ongedierte!

99% beveelt ons aan

Ben je een zakelijke klant?

Voorkom en bestrijd ongedierte met jouw lokale professional

Ongedierte hoort niet in bedrijven thuis. Als ondernemer heb je immers klanten, patiënten of cliënten te bedienen. Bovendien heb je de plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Gelukkig kunnen onze ongediertebestrijders alle soorten bedrijven helpen bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Heeft jouw bedrijf last van ongedierte? Neem direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder en werk snel weer ongediertevrij!

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
763 beoordelingen

Jabrane

Goede, snelle en vriendelijke service!!! Echte aanrader

Werner

kon volgende dag al komen. Kwam op de juiste tijd en heeft adequaat gehandeld.

Peter

AVL, in de persoon van Ton van Leur, heeft onder de dakgoot van mijn woning binnen 4 uur een wespennest bestreden. Dit is op effectieve wijze uitgevoe...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomend ongedierte in Assen

Ik heb een vermoeden dat wij last hebben van bedwantsen. De laatste weken heb ik rare beten op mijn lichaam die jeuken. Mijn partner en mijn dochter hebben echter nergens last van. Wat is jullie advies? Mijn man heeft de slaapkamer al nagekeken maar hij heeft niks gevonden.

11 maanden geleden

Drenthe • Assen •

Toen we net verhuisd warem kwamen we erachter dat er op zolder sporen van houtworm zijn, wel dan niet actief. We zagen namelijk overal gaatjes zitten in de vloer zitten. Graag hoor ik even van u.

1 jaar geleden

Drenthe • Assen •

In en rond om ons nieuwe woning zitten bijen en wespen welke in de spouwmuren 'huishouden'. De woning heeft ruim een half jaar leeg gestaan en in de kieren van de buitenmuur zien we bijen en wespen in/uit kruipen. Geen plaag, maar preventief willen we dit graag zien opgelost.

2 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Wij hebben mierenoverlast aan de voorkant van het huis tegen de gevel en ze beginnen nu ook het huis in te komen. Ze zitten ook al in de spouwmuren. Ik heb van alles geprobeerd maar niks lijkt te helpen. Ik wordt graag zo spoedig mogelijk geholpen.

3 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Sinds een paar weken vliegen er met grote regelmaat kleine wespen in en uit een gaatje onder de dakrand. Meestal zijn ze zichtbaar met z'n tweeën of drieën. Ik heb geprobeerd om ze weg te halen maar ze vliegen nog steeds vrolijk heen en weer. Ik begin mij dus wat zorgen te maken of er misschien een nestje achter deze gaatjes in de muur verborgen zit. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

5 jaar geleden

Drenthe • Assen •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder