Wespennest verwijderen Arnhem

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Arnhem? Hallo, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik ben jouw wespenbestrijder! Vallen de wespen je lastig? Dan kom ik bij je langs om het wespennest op te sporen en te verwijderen. Dankzij mijn wespenbestrijding kun jij straks weer zorgeloos van de zomer genieten!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw wespenbestrijding in Arnhem

Bij je woning of bedrijfspand in Arnhem hangt een wespennest. Dit nest veroorzaakt veel overlast: de wespen vliegen voortdurend om je gezin heen of ze vallen je klanten lastig. Gelukkig kun je via Beestjes Kwijt rechtstreeks in contact komen met de wespenbestrijding in Arnhem. Jerry van OBI Property Care & Inspectie schiet je binnen een mum van tijd te hulp. Reken maar op professioneel wespen bestrijden in Arnhem!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Wespen bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Wij helpen je graag met wespen bestrijding in Arnhem

Wespen zijn dol op zoete drankjes en zoete etenswaren. In de zomer consumeren we die volop, dus we kunnen de wespen dan in tuinen, terrassen en parken verwachten. Sommige mensen zijn ook binnen niet veilig, bijvoorbeeld als de wespen een nest in een spouwmuur of op een zolder hebben gebouwd.

Het is zwart-geel en het vliegt, maar is het wel een wesp? Veel mensen kunnen bijen en wespen niet van elkaar onderscheiden. Wespen zijn onbehaard en hebben een slanke taille. Bijen zijn wat dikker en ze hebben haartjes op hun lijfje. Wespen kunnen meerdere keren steken, bijen niet. Zie je het verschil nog steeds niet? Dan mag je onze wespenbestrijder in Arnhem gerust vragen om eens een kijkje te komen nemen!

Gaat het echt om wespen? Een wespennest verwijderen in Arnhem is noodzakelijk als er sprake is van aanhoudende overlast door wespen. Een wespenbestrijding kan zelfs levensreddend zijn als er mensen worden bedreigd die allergisch zijn voor wespengif. Is het verwijderen van een wespennest altijd noodzakelijk? Nee. Uit respect voor de natuur worden wespennesten die niet voor overlast zorgen nooit verwijderd.

Last van een wespennest in Arnhem? Probeer een wespennest in huis, tuin of bedrijf nooit zelf te verwijderen. Met stukslaan, verdrinken of verbranden bereik je alleen maar dat de wespen massaal het nest komen uitvliegen. Ze willen het nest verdedigen en steken dan iedereen die zich in de buurt bevindt. Neem liever contact op met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Binnen 24 uur staat hij bij je op de stoep om je van het wespennest te verlossen!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Paul uit Rijen

Na het ontdekken van een wespennest in onze haag hebben we traas ongedierte bestrijding gebeld. Diezelfde dag kwam er al iemand om het wespennest te b...

Lees de hele review

Simone uit Zeewolde

Perfecte service, vriendelijke man die duidelijk uitleg geeft over hoe het proces in z'n werk gaat. Goede afloop.

Jaap uit Tilburg

Prima ervaring en erg snel

Professional illustratie

Wat kost wespenbestrijding in Arnhem?

Wespen bestrijden in Arnhem doen wij voor een eerlijke prijs

Als je niet wil dat je omgeving gevaar loopt door wespen, dan doe je er goed aan om in een oplossing te investeren. Beter een centje minder dan een steek teveel! Onze ongediertebestrijder kan snel met een eerlijke en duidelijke kostenberekening komen. Bepalend voor de prijs zijn dan deze punten:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De bestrijdingsmethode
  3. Het materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal behandelingen
  5. Het totaal aantal uren aan verrichte werkzaamheden

Op verwijdering van een wespennest is seizoensgarantie mogelijk. Keert het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terug? Dan zal de wespen bestrijding in Arnhem deze gratis voor je behandelen. Voor alle andere gevallen geldt de garantie niet. De garantie kan ook niet opgaan als je de adviezen van de expert niet hebt opgevolgd, waardoor er weer een nieuwe wespen plaag is ontstaan.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van wespen

Vanmorgen tijdens het ramen wassen buiten, ontdekte ik aan de zijkant van het huis een wespennest. Ik ben ook een keer gestoken, aagezien ik niet wist dat er zich een wespennest bevond. Ik durf niet meer in de buurt van het nest te komen. Wat zijn de kosten voor het bestrijden van wespennest?

10 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

In een berg geel zand lijkt sinds een week of 2 een wespennest te zitten. Ik zie ook dagelijks wespen op- en aanvliegen. Hoe kan het nest verwijderd worden wat zijn de kosten voor het verwijderen van het nest? De zandberg is los zand achterin onze tuin.

11 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb wespen in de spouw. De wespen komen via het kozijn naar binnen. Ik weet niet of ik ook last heb van een wespennest. De spouw waar de wespen zich in bevinden is op de 1e etage in de rechter hoek. Kan er een professionele ongediertebestrijder komen om de wespen weg te halen?

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Op ons balkon staat een plantenbak, waar vermoedelijk een wespennest in zit. Ik zie continu wespen rond de plantenbak vliegen. Hierdoor kunnen wij niet meer naar buiten, anders komen de wespen binnen of zitten wij buiten tussen de wespen. Wat zijn de mogelijkheden voor het bestrijden van een wespennest en wat zijn de kosten hiervan?

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb een wespennest onder de betimmering van de garage. Het nest kan ik zelf niet zien, maar ik weet bijna 100% zeker dat er zich een wespennest bevindt. De wespen komen niet agressief over, maar in verband met kleine kinderen vind ik een wespennest toch gevaarlijk.

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

In mijn schuur heb ik een wespennest hangen. Het nest hangt er al een aantal weken en is inmiddels al redelijk groot. De kinderen spelen graag buiten, maar het speelgoed staat in de schuur. Ik vind het gevaarlijk als de kinderen in de schuur komen. Daarom wil ik het wespennest graag laten bestrijden. Ik hoor graag van jullie!

6 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder