Vliegen bestrijden Arnhem

Jouw lokale vliegenbestrijder

Vliegen bestrijden in Arnhem? Welkom, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Als vliegen de rust in je woning of bedrijf verstoren, dan ben ik de vliegenbestrijder die jij nodig hebt! Bel of mail me, dan plannen we samen direct een afspraak in. Met mijn hulp en advies kom je zó van die vervelende vliegenplaag af.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw vliegenbestrijding voor Arnhem

Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij koppelen woningen en bedrijven die last hebben van plagen aan zeer ervaren lokale ongediertebestrijders. Voor een gedegen vliegenbestrijding in Arnhem heb jij de hulp nodig van Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Deze professional kent alle vliegensoorten en weet precies wat er moet gebeuren om ze op een veilige en verantwoorde manier te bestrijden. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur: daar kun je zeker van zijn!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Vliegen bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Vliegenbestrijding door een echte, eerlijke professional

Vliegen in een huis of in een bedrijfspand zijn niet ongewoon, maar het wordt wel ongewoon als de vliegen massaal binnen zitten! We hebben het niet over twintig of vijftig vliegen, maar over honderden, zoniet duizenden vliegen, die overal tegelijk rondzoemen en al je bezittingen onder poepen. Grasvliegen of klustervliegen doen dit bijvoorbeeld. Je kunt ook last hebben van vleesvliegen, die opgroeien in rottend afval en van daaruit allerlei enge bacteriën verspreiden.

Grasvliegen en klustervliegen hebben de nare gewoonte om ieder jaar hetzelfde pand op te zoeken om te overwinteren. Vleesvliegen zoeken naar nog meer rottend afval om eitjes in te leggen, maar ze rusten ook lekker uit op je verse etenswaren. Niets doen aan de vliegenplagen van deze soorten is geen optie, omdat de vliegen zo dicht op je leven dat je je huishoudelijke of zakelijke taken niet meer naar behoren kunt uitvoeren.

Zelf grasvliegen of clustervliegen bestrijden is nog nooit iemand gelukt zonder professionele hulp. Het bestrijden van vleesvliegen is iets gemakkelijker, maar dan moet de bron van de plaag wel worden verwijderd, denk bijvoorbeeld aan een rottend karkas van een dier, dat misschien net buiten je woning of bedrijf ligt. Hoe dan ook, als je er bij een vliegenplaag zelf niet uitkomt, dan hebben wij altijd een professional voor je klaarstaan!

Jerry van OBI Property Care & Inspectie heeft al vele vliegenplagen in Arnhem met succes opgelost. Je komt het snelst met hem in contact door ons nummer te bellen. Je mag ook het contactformulier invullen. Alle telefoontjes en berichten komen rechtstreeks bij Jerry terecht en je krijgt altijd antwoord. Een afspraak is zo gemaakt!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Paul uit Chasm

Goede en snelle service

N.s. uit Dronten

Snelle en vriendelijke service

Professional illustratie

Wat kost vliegenbestrijding in Arnhem?

Vliegen bestrijden doen we voor een eerlijke prijs

Ga je in de weer met plakstrips of insectensprays? Helaas kan dit je veel geld kosten zonder zichtbaar resultaat te boeken, zeker als je met honderden vliegen te maken hebt. Dat geld kun je beter meteen voor een professionele vliegen bestrijding in Arnhem gebruiken!

Eerst volgt een inspectie. Dan bepaalt de ongediertebestrijder een eerlijke prijs voor vliegenbestrijding aan de hand van de volgende punten:

  1. De omvang van de vliegenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De benodigde middelen voor inspectie, bestrijding en wering
  4. De benodigde tijd voor alle werkzaamheden
  5. Het aantal behandelingen

De kosten voor een vliegenbestrijding in Arnhem kunnen per situatie verschillen. Voor sommige vliegensoorten is een intensievere bestrijding nodig dan voor andere soorten. Zit je met een vliegenplaag en wil je toch nog wat meer weten over de kosten? Neem dan gerust contact op met ongediertebestrijder Jerry. Hij beantwoordt graag al jouw vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van vliegen

Sinds twee weken heb ik last van veel vliegen in heel het huis. Ik kan niet achterhalen waar ze vandaan komen. Het worden er steeds meer. Ik zou graag jullie professionele hulp inschakelen.

11 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb sinds gisteren heel veel vliegen in huis. Ik heb er gisteren 34 weten te doden. Ik word vandaag wakker en er zijn weer 5 vliegen in huis. Ook zag ik maden die had ik opgeruimd. Alleen wist ik niet dat de bruine al poppen waren. Nu vraag ik me af hoe het kan dat ik zoveel vliegen heb en hoe ik er zo snel mogelijk vanaf kom. Ik heb een beneden woning. Ik hou meestal ramen en deuren dicht. En ik maak regelmatig schoon. Ik ben niet vaak thuis ivm werk. Ik hoop dat jullie tips hebben of de vliegen en madenkunnen verdelgen.

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

 Mijn Keuken raam zit vol met vliegen met een blauwe rug. Ik heb al gespoten met verschillende sprays maar ze blijven komen. Er is geen eten of afval in de buurt. Ik durf de koelkast niet open te doen. Wat kan ik het beste doen?

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb nu al maanden last van zeer kleine vliegjes in huis. Het lijkt alsof ze van water houden, want ik tref ze regelmatig bij de wasbak in de keuken aan. Ook voor in huis op mijn houtenvloeren tref ik ze wekelijks dood aan. Ik vermoord er dagelijks wel 30 maar ze blijven maar komen en ik weet niet waar vandaan. Het zijn geen fruitvliegjes, want mijn fruitschaal blijft wekelijks ongedeerd. Wel beginnen ze mij al 'aan te vallen' landen op mijn gezicht en armen. Ik ben ten einde raad. Hopelijk hebben jullie tips wat hieraan te kunnen doen. 

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Voor ons pand in Arnhem zijn wij op zoek naar een nieuw bedrijf in ongediertebestrijding. Wij hebben iemand nodig die regelmatig langskomt om het e.e.a. na te lopen en in de gaten te houden. Graag ontvangen wij een offerte en plan van aanpak.

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder