Ratten bestrijden Arnhem

Jouw lokale rattenbestrijder

Ratten bestrijden in Arnhem? Hallo, mijn naam is Jerry en ik ben met OBI Property Care & Inspectie actief in jouw stad als rattenbestrijder. Heb jij een rat zien lopen in of rond je huis of bedrijf? Dan zitten er vast meer! Bel of mail me nu voor een rattenbestrijding en ik kom jou zo spoedig mogelijk uit de nood helpen!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw rattenbestrijder voor Arnhem

Zijn er onlangs een aantal ratten jouw woning of bedrijf binnengeglipt en ervaar je nu overlast van ratten? Geen paniek! Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Jerry van OBI Property Care & Inspectie is jouw aangewezen expert voor rattenbestrijding in Arnhem. Hij bestrijdt de ratten op een efficiënte manier, brengt op professionele wijze wering en en vertelt je wat jij kunt doen om een volgende rattenplaag te voorkomen. Succes verzekerd met deze zeer ervaren rattenbestrijder in Arnhem!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Ratten bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Waar rattenbestrijding begint, eindigt jouw ongemak

Hun dikke, brede, harige lijven kunnen zich - vreemd genoeg - door de kleinste naden en kieren persen. Hun vraatzucht is ongekend: aan alles wat eetbaar is in je tuin, woning of bedrijfspand wordt geknaagd. Ook oneetbare spullen krijgen het te verduren, want ratten knagen aan alles om hun tanden op lengte te houden. De schade is enorm. De uitwerpselen liggen overal en de stank is onverdraagbaar. Maar is dat ook het ergste? Nee.

Ratten kunnen ernstige infectieziektes verspreiden onder mensen en dieren. Vooral als die in aanraking komen met rattenurine, - speeksel of -uitwerpselen. Vermijd daarom het contact met dit soort afscheidingen! Ook raden we je aan om de ratten niet zelf te gaan bestrijden met gif. Ratten bouwen namelijk snel resistentie op tegen allerlei middelen. Bovendien kunnen andere dieren vergiftigt raken als je het gif in de tuin strooit.

Wie ratten in zijn bedrijfspand heeft rondlopen, kan ook rekenen op allerlei ellende en schade. Eetbare goederen raken vervuild en dus ook onverkoopbaar. Magazijnen, loodsen en/of andere werkruimtes worden ook vervuild en de ratten maken het personeel bang. En wat dacht je van reputatieschade? Als klanten of leveranciers te horen krijgen dat er ratten in het bedrijf zitten, dan is dat erg slecht voor de naam van je zaak.

Kortom, we kunnen genoeg redenen aandragen om te kiezen voor professionele rattenbestrijding in Arnhem. Hiervoor bel of mail je Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij weet precies hoe de ratten in je huis of bedrijf kunnen worden bestreden en hoe je een nieuwe rattenplaag kunt voorkomen. Wacht niet met contact opnemen, want ratten planten zich sneller voort dan je denkt!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
783 beoordelingen

Bgjn uit Waalwijk

Keurige vriendelijke man.

Grf uit Purmerend

Ben erg goed geholpen

J.g.m. uit Maarn

Goede bereikbaarheid en communicatie. Wespennest in de grond in 1x met succes verwijderd.

Professional illustratie

Wat kost rattenbestrijding in Arnhem?

Ratten bestrijden: goed werk kost tijd

Professionele rattenbestrijding is altijd noodzakelijk als er ratten in je woning of bedrijfspand voorkomen. Dit ongedierte vertrekt namelijk nooit uit zichzelf! Maar wat betaal je voor een ingreep? Dit kan per opdracht verschillen. Zo zijn de kosten voor rattenbestrijding in Arnhem telkens afhankelijk van:

  1. De ernst van de rattenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. Het aantal uren voor inspectie, wering en ratten verwijderen Arnhem
  4. De gekozen materialen voor inspectie, bestrijding en wering
  5. Het aantal behandelingen

Bij zeer ernstige rattenplagen is het niet uitgesloten dat de ongediertebestrijder meerdere keren moet terugkomen voor een behandeling. Goed werk kost immers tijd! De bestrijder zal eerst een inspectie uitvoeren om te bepalen wat er moet gebeuren. Je krijgt dan een helder plan van aanpak inclusief duidelijke kostenberekening. Dit is de eerste stap naar een rattenvrij leven!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van ratten

Ik heb ratten in de serre en woonkamer. Kunnen jullie deze verwijderen?

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

We hebben overlast van ratten in onze loods/evenementenlocatie aan de Nieuwe Havenweg te Arnhem. Gezien de bestemming van de locatie moeten we hier vanaf.

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij beheren voor de gemeente Arnhem het inzamelgebouw voor het ondergronds afval transport. Daar heb ik onlangs (na bouwwerkzaamheden) voor het eerst ratten gezien. Nu zien we dat de zak in de prullenbak is aangevreten. We hebben het al bij de gemeente gemeld, in de verwachting dat de afdeling gebouw beheer er iets aan gaat doen, maar dat al even. In verband met de kabels en leidingen voor besturing maak ik mij toch wel zorgen en zou ik snel met bestrijding willen beginnen.

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik woon in een oud huis met veel gaten. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door ratten. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om van deze beesten af te komen.

 

3 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb een jonge rat in mijn huis. Wat kan ik hier het beste aan doen?

3 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder