Muizen bestrijden Arnhem

Jouw lokale muizenbestrijder

Muizen bestrijden in Arnhem? Aangenaam, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik werk vrijwel iedere dag in Arnhem als professionele muizenbestrijder. Via Beestjes Kwijt kom je rechtstreeks in contact met mij. Ik wil je heel graag helpen met de muizenbestrijding in Arnhem: in en rondom jouw woning of bedrijf!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw muizenbestrijding voor Arnhem

Wil je dat de muizen in huis of in bedrijf zo snel mogelijk weer verdwijnen? Beestjes Kwijt werkt naar volle tevredenheid samen met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Jerry helpt je op een verantwoorde en doeltreffende manier van de muizen af! Hij is snel ter plekke en hij stopt niet voordat alle muizen weg zijn. Schakel Jerry in en geniet weer van een schone omgeving en een goede nachtrust!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Muizen bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele muizenbestrijding begint bij ons

Een onaangename geur. Een krassend geluid uit de muren. Doorgebeten kabels. Je bent de muizen in je woning of bedrijf helemaal beu! Ze rennen overal rond en knagen alles aan wat los en vast zit. Wie in aanraking komt met hun speeksel, urine of uitwerpselen, loopt grote kans op een nare infectieziekte. Gelukkig zijn de muizen te schuw om te bijten, maar wat als je je hand eens in een donker keukenkastje steekt, waar een paar muizen net de aanval hebben geopend op een rol beschuit?

Muizen kunnen vooral in de wintermaanden voor veel overlast zorgen. Ze gaan dan op zoek naar voedsel en beschutting om te kunnen overleven. Ze glippen door de kleinste kiertjes je woning of bedrijf binnen en verschuilen zich dan op donkere plekjes. Vinden ze ook genoeg voedsel, dan planten ze zich heel snel voort. Zo snel dat zelfs konijnen er jaloers op zouden kunnen worden! Intussen jaag jij een paar muizen na met een bezem, maar of dat helpt? Wij hebben de oplossing: de muis bestrijden in Arnhem was nog nooit zo gemakkelijk!

Leg de bezem maar weg en geef je doe-het-zelf-muizenval maar aan de overburen. Bij muizenplagen heb jij namelijk een echte muizenbestrijder nodig! Jerry van OBI Property Care & Inspectie staat al voor je klaar. Binnen 24 uur na je melding staat hij voor je deur. Hij rekent af met alle muizen, inclusief hun kroost. Ook krijgt je waardevolle adviezen om een volgende muizenplaag buiten de deur te houden. Zo kruip je aan het einde van de dag met een gerust hart je bedje weer in!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Werner uit Goirle

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Caroline uit Zaandam

Ik had last van muizen tussen de muren, waar ik helemaal gek van werd. Via de website een bericht achtergelaten en in no time werd ik gebeld en kon er...

Lees de hele review

Andre uit Loon op zand

Stel en vakkundig geholpen.

Professional illustratie

Wat kost muizen bestrijding in Arnhem?

Muizen bestrijden is elke cent waard

Als je woning of bedrijf in Arnhem al weken of zelfs al maanden getergd wordt door een muizenplaag, dan wil je niet op een oplossing beknibbelen. Dit wil overigens niet zeggen dat muizenbestrijding in Arnhem duur hoeft te zijn. De kosten voor een behandeling zijn namelijk afhankelijk van verschillende zaken:

  1. De ernst van de muizenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode (gif, klemmen of allebei?)
  3. Het gebruikte materiaal voor inspectie, bestrijding en wering
  4. Het aantal benodigde behandelingen
  5. Het totaal aan gewerkte uren om het probleem op te lossen

Als je een bedrijf beheert en daar last van muizen krijgt, dan ben je zelfs verplicht om een muizenbestrijder in te schakelen. Dat is niet zo gek, want je hebt de verantwoordelijkheid om je personeel, je producten en je klanten te beschermen tegen eventuele ziektes. Meer weten? Informeer dan gerust even naar de prijzen bij jouw muizenbestrijding in Arnhem!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van muizen

We hadden een maand of vijf geleden last van een paar muizen. We hebben deze toen met gif bestreden. Drie maanden niks meer gemerkt. Deze week liep er weer een in de huiskamer. Graag willen wij nu een definitieve afrekening met dit ongedierte.

7 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik woon sinds een tijdje op kamers en heb nu sinds twee weken een muis in mijn huis. Ik heb een val neergezet, maar daar trapt hij niet in. Ik wil de muis graag weg laten halen, en vroeg me af of dit ook kan zonder het beestje dood te maken.

8 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben muizen op de zolder, we horen ze knagen en tippelen. Een probleem is dat de zolder nauwelijks bereikbaar is. Er is een klein toegangsluik, maar het is niet mogelijk om er te staan.

9 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben muizen in huis. Vanochtend al twee dode gevonden en vandaag zagen we er nog een lopen. Het lijkt erop dat er nog meer zijn. Kunt u ons helpen?

11 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb last van muizen. Ze zaten eerst alleen beneden, maar ondanks het dichten van gaten en gifgebruik kwamen ze boven ook.

11 maanden geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder