Mieren bestrijden Arnhem

Jouw lokale mieren bestrijder

Mieren bestrijden in Arnhem? Aangenaam, ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Ik zorg ervoor dat jij snel van de mieren af bent. Mieren bestrijden kan op verschillende manieren en ik vertrek niet voor jouw mierenplaag helemaal verdwenen is! Bel me voor een afspraak of stuur me een bericht, dan kom ik zo snel mogelijk langs.

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid 9,0
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw mierenbestrijding voor Arnhem

Word jij helemaal gek van de mieren in en rond je huis of bedrijfspand? Welkom bij Beestjes Kwijt! Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders. Maak snel kennis met Jerry van OBI Property Care & Inspectie, want hij is dé aangewezen voor het mieren bestrijden in Arnhem. Deze professional kan binnen 24 uur voor je deur staan als je nu contact opneemt. Hij zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd van de mieren af bent!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Mieren bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Professionele mieren bestrijding voor jouw gemoedsrust

In het voorjaar en in de zomer bouwen de mieren een nest en gaan dan op zoek naar voedsel. Ze zitten dan in je tuin, in je huis of in je bedrijfspand. Ze lopen over het aanrecht en over borden met vers bereid eten. Ze lopen ook letterlijk over je heen. Tot overmaat van ramp

zijn de mieren ook nog eens goede gravers: opritten, terrassen of stoepen verzakken en zorgen voor gevaarlijke situaties.

Last van mieren in huis? Zorg er dan in elk geval voor dat je geen kruimels laat vallen of etensresten laat slingeren, anders lok je alleen maar meer mieren. Volg ook de route die de mieren lopen en maak de oppervlakken waar ze lopen goed schoon. Zo kun je enigszins voorkomen dat de mieren hun eigen geursporen kunnen volgen.

Last van mieren in je bedrijf? Pas dan op voor reputatieschade. Mieren geven een onverzorgde indruk en ze kunnen jouw voedselwaren met bacteriën besmetten. Klanten kunnen ziek worden en claims indienen. Veel klanten zullen je bedrijf niet eens meer willen betreden zodra ze de mieren zien. De les? Onderschat nooit een mierenplaag! Als je definitief van een mierenplaag verlost wilt worden, dan moet het mierennest worden uitgeschakeld. Dit kun je het beste aan een ongediertebestrijder overlaten. Jerry van OBI Property Care & Inspectie komt dan graag bij je langs! Hij onderzoekt hoe de mieren kunnen worden aangepakt en vertelt je meteen welke kosten verbonden zijn aan het mierennest bestrijden in Arnhem. Hierna kan de bestrijding van start gaan!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
781 beoordelingen

Tillie uit Zaandijk

Ä 80 voor 5 minuten werk is best veel geld, maar gert-jan was vriendelijk, gaf goed uitleg, en de zelfde avond zagen we al geen wespen meer. Dus we zi...

Lees de hele review

Ingrid uit Wijchen

Erg goeie ervaring met jerry egter! Zeer vriendelijk en goede communicatie! Ik heb er vertrouwen in!

N.s. uit Dronten

Snelle en vriendelijke service

Professional illustratie

Wat kost mierenbestrijding in Arnhem?

Mieren bestrijden in Arnhem en omgeving: voor iedereen!

Voordat de ongediertebestrijder de kosten voor een mierennest bestrijden in Arnhem kan bepalen, moet hij de mieren plaag eerst zelf wat nader onderzoeken. De volgende vragen zijn dan heel bepalend:

 

  1. Hoe ernstig is de mieren plaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen zijn nodig voor zowel inspectie als bestrijding?
  4. Hoeveel tijd zullen alle werkzaamheden in beslag nemen?
  5. Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?


Of het nu gaat om mieren in huis of om mieren in een zorginstelling, horecabedrijf of fabriek: onze mierenbestrijder in Arnhem kan op elke locatie mieren plagen oplossen. Ben je geïnteresseerd in mierenbestrijding in Arnhem? Neem dan snel contact op met Jerry van OBI Property Care & Inspectie voor een exacte prijsopgave. Hij helpt je in no-time van de mieren af!

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van mieren

Ik heb last van kleine licht bruine miertjes binnen huis. Zelf kan ik niet zien waar ze precies vandaan komen aangezien ze op verschillende plekken zijn binnen mijn studio. Ik heb geprobeerd om ze zelf te bestrijden maar zonder succes. Ik heb een professionele aanpak nodig!

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

We zagen vandaag een zwerm vliegende mieren bij onze achterdeur. We hebben direct mierengif erbij egedaan en ze bespoten met insectenspray maar dit heeft helaas niet geholpen. We hebben al ons eten afgesloten, dus ik heb geen idee waar het vandaan komt. We hebben wel enkele weken geleden maden/larven op dezelfde plek gezien. We willen graag geholpen worden.

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Rond onze woning (en in onze hele wijk overigens) stikt het van de mieren. Regelmatig komen mieren onze woning binnen via de voordeur, de achterdeuren en de ramen. Wij houden onze woning best schoon maar met een peuter weet je nooit waar eten of drinken wordt geknoeid. Wij zijn benieuwd of u de mieren zo kunt bestrijden dat wij er minder last van hebben in onze woning.

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Ik heb last van mieren, ze lopen door het hele huis. Ik heb geprobeerd om ze weg te krijgen met mierenvallen en insectenspray maar dit is niet gelukt. Ik zou hier zo snel mogelijk vanaf willen. Kunnen jullie dit bestrijden? Ik hoor het graag.

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben heel veel mieren in huis. Mierenlokdoosjes werken niet. Ook zie ik de laatste tijd vliegende mieren. Ik wil graag dat ze verwijderd worden door een professional. Ik hoop spoedig van jullie te horen.

3 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder