Houtworm bestrijden Arnhem

Jouw lokale houtwormbestrijder

Houtworm bestrijden in Arnhem? Ik ben Jerry van OBI Property Care & Inspectie en ik werk als houtwormbestrijder in Arnhem en in de nabije omgeving. Heb je houtworm in je woning of bedrijf gevonden of heb je nog slechts een vermoeden? Ik help je graag bij je houtwormplaag, dus mail of bel me meteen voor een afspraak!

9

Snel weer vrij van ongedierte?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Geen voorrijkosten
25+ jaar ervaring
30.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Beestjes Kwijt

Jouw houtwormbestrijding in Arnhem

Zie je kleine gaatjes in het houtwerk? Ligt er ook zaagsel onder deze gaatjes? Mogelijk heb je houtwormbestrijding in Arnhem nodig, omdat al het hout in je woning of bedrijfspand langzaam wordt weggevreten. Bij Beestjes Kwijt heten we je dan van harte welkom. Wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders en dit betekent voor jou dat je nog maar één stap verwijderd bent van professionele houtworm bestrijding in Arnhem. Je belt of mailt ons en je krijgt rechtstreeks contact met Jerry van OBI Property Care & Inspectie. Hij gaat jouw woning of bedrijfspand van de ondergang redden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je ongedierte af!

Houtworm bestrijden Arnhem: in en rondom je huis of bedrijf

Kies zonder twijfelen voor professionele houtwormbestrijding

Houtworm is de benaming voor de larven van de houtwormkever. Deze kever legt haar eitjes in hout. De larven komen uit en boren zich dieper in het hout door het uit te vreten. Gaandeweg ontstaan er kriskras allerlei lange gangen in het hout. Deze vreetpartij kan jaren aanhouden als de houtworm niet op tijd wordt ontdekt. In een aantal gevallen kan het zelfs te laat zijn…

Houtworm kan hout zo ernstig aantasten dat het verzwakt. Wordt houtworm in je huis of bedrijf te laat ontdekt, dan kan er sprake zijn van instortingsgevaar, zeker als er draagbalken of vloeren zijn aangetast. Het is dus verstandig om houten constructies van tijd tot tijd te keuren. Vind je inderdaad houtworm, dan kun je maar beter direct een houtworm bestrijdingsdienst dienst inschakelen. Ook als je slechts een vermoeden hebt!

Kun je houtworm zelf bestrijden? Nee, de meeste mensen kunnen dit niet. Je moet namelijk bouwkundig onderlegd zijn en ervaring hebben in het veilig en correct impregneren van het hout. Mét het juiste middel welteverstaan, maar daar slaan veel mensen al vaak de plank mis. Ze kopen een middel dat niet diep genoeg in het hout doordringt en/of het middel is niet sterk genoeg.

Een professionele houtworm bestrijding in Arnhem vind je bij ons: Jerry van OBI Property Care & Inspectie weet precies hoe houtworm bestreden moet worden. Hij gebruikt alleen de beste middelen en gaat heel nauwkeurig te werk. Vertrouw op een goede afloop!

9

Jerry, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Jerry Egter is bij dit bedrijf uw aangewezen vakman. Hij werkt al sinds 1992 in de ongediertebestrijding en heeft al heel wat succesvolle bestrijdingen op zijn naam staan. Jerry vertelt: “Ik heb nog steeds klanten van de eerste dag. Met sommige van hen heb ik nog jaarlijks vaste afspraken.”

Logo evm

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
766 beoordelingen

Anouk uit Breda

Ze waren 2deuren verder bezig om een wespennest te verwijderen. Toen ik meneer aansprak over ons vermoedelijke wespennest heeft hij gelijk gekeken en...

Lees de hele review

Jaap uit Santpoort noord

Gert drop is langs geweest, prettig en deskundig iemand belt keurig op hoe laat hij komt, perfecte man

Paul uit Rijen

Na het ontdekken van een wespennest in onze haag hebben we traas ongedierte bestrijding gebeld. Diezelfde dag kwam er al iemand om het wespennest te b...

Lees de hele review
Professional illustratie

Wat kost houtwormbestrijding in Arnhem?

Houtworm bestrijden voor een eerlijke prijs

Houtwormbestrijding in Arnhem begint met een inspectie op locatie door de houtwormbestrijder. Zo komt hij tot een plan voor de juiste aanpak en maakt een inschatting van de kosten. De ongediertebestrijder presenteert je dan zowel het plan als de prijs. Bepalend voor deze prijs zijn de volgende punten:

  1. De ernst van de houtwormplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De middelen voor inspectie en bestrijding van houtworm
  4. Het aantal arbeidsuren van de expert
  5. Het aantal behandelingen

De houtwormbestrijder zal je precies uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn en hoe deze tot stand zullen komen. Ook legt hij duidelijk uit welke kosten daarbij horen. Uiteraard zal hij ook zoveel mogelijk rekening houden met je budget. Je krijgt een eerlijke prijs voor de bestrijding van houtworm! Meer weten? Neem dan nu contact op met Jerry en hij beantwoordt al je vragen.

99% beveelt ons aan

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van houtworm

De fietsen en vloer in onze garage, met houten vliering, worden vies van zaagsel wat naar beneden komt vallen. Ik vermoed dat dit komt door de houtworm die in de vliering zit. We willen graag dat dit door een deskundige bestreden wordt.

1 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

In een woning in Arnhem Noord willen we graag de zolder van de garage laten controleren op houtborende insecten. In de bouwtechnische keuring kwam naar voren dat er sporen hiervan zijn. We willen de bestrijding graag zo snel mogelijk laten plaatsvinden. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Wij hebben een tweedehands houten kast gekocht om op te knappen. Thuis zagen we vervolgens dat er gaatjes en larfjes aan de onderkant zaten. De kast heeft de laatste tijd buiten gestaan. We vragen ons af of het nog zin heeft (en lucratief is) om het hout te behandelen, of dat we het niet beter kunnen verbranden. Alvast bedankt voor de reactie!

2 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Onze houten vloer is compleet aangetast door houtworm. Op verschillende plekken vindt je gaatjes en sporen met zaagsel. Ik wil er zo snel mogelijk iets aan laten doen en hoop snel van jullie te horen.

3 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

I have woodworm in a joist in my cellar and they are moving into the floor borads. I need a professional to eliminate them. It is getting wurse so I hope you can help me within a week. I look forward to hearing from you.

3 jaar geleden

Gelderland • Arnhem •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder